Monika Olejnik

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Lady_80
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lady_80 » 07 kwie 2006, 10:12

wrr nie ładnie obgadywać ..... :D

Mi osobiście nie podoba się styl np. ubierania Pani Moniki O.
powiêkszenie piersi - dr Dobrska(Vita-Glob)

[url=http://www.TickerFactory.com/]
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... weight.png

eska
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: eska » 22 maja 2006, 03:08

Nie rozumiem obruszenia niektorych z was co do krytyki O.W koncu to postac medialna...z Michaela Jacksona wolno sie smiac a z niej nie?Moze Michael bardziej przerysowany ale jakze tragiczna to postac....tymbardziej litosc powinien wzbudzac swym cierpieniem.Czyzby Olejnik byla wasza znajoma, ze nie mozna o niej jak o "gwiezdzie"poplotkowac? Czasami czytajac to forum smieszy mnie wzbudzane oburzenie tu i owdzie jak tylko wykroczy sie poza ogolnie stosowany ton.
po operacji noska u dr Skupina/16 pazdziernik ars medica

Awatar użytkownika
malgorzata55
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malgorzata55 » 22 maja 2006, 13:54

czy ktos ma ładne usta, nos czy cos jeszcze innego to kwestia gustu, a o gustach nie powinno sie rozmawiac, kazdy ma swoj,
ale trzeba przyznac ze p. Olejnik jest oblatana w tych sprawach i naprawde dobra w tym co robi, dla mnie jest kobieta niezwykle inteligentną.
faktycznie od pewnego czasu zauwazylam ze sie zmieniła(jesli chodzi o wyglad) na lepsze. jej uroda jest tak jakby bardziej poukładana, wczesniej mialam wrazenie jak by byla porozrzucana. włosy na twarzy, troszke wiekszy nosek itp. ale teraz jest naprawde fajnie.
**29-04 dr £Â±tkowski 300CC okr±g³e ¶redni profil, mia³am B/C wysz³o olbrzymie D + usta korium**

Irvine Welsh
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Irvine Welsh » 22 maja 2006, 15:29

Jest wygadana , beszczelna i ma wysokie mniemanie na swoj temat, czy to sa oznaki inteligencji. Watpię. Ale w koncu Doda E. tez jest ponoc nieslychanie inteligentna.Niech i tak bedzie. Krytykowac wolno kazdemu, czy to sie niektorym podoba, czy nie. Jest na tym forum coraz bardziej widoczna tendencja , opinie niektorych pań sa cacy, innych juz be. Zalezy to chyba od znajomosci pan na forum, ale w koncu to jest forum prywatne, wiec why not?

eska
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: eska » 22 maja 2006, 16:36

Irvine,zgadzam sie z toba co do tego co komu wolno na forum.Rowniez zauwazylam, ze niektore panie tak bardzo sie rozpanoszyly na forum,ze wszelkie zdanie nie przylegajace do ich opini jest od razu surowo krytykowane.Szkoda, bo czy my nowe jestesmy w jakis sposob gorsze?:(
A co do inteligencji Dody....to:):):):):) ale chociaz operacje plastyczne ma udane...swojadroga ciekawe kto jej robil...
po operacji noska u dr Skupina/16 pazdziernik ars medica

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 03 lip 2006, 23:41

Co myslicie o sesji fot. Moniki Olejnik dla Pani.Czy grafik nie przesadzil z photoshopem?I czy p.Olejnik dobrze zrobila wybierajac takie fot. do publikacji?Widzimy ja bez przerwy w tv wiec kazdy wie jak ona wyglada.Ja uwazam, ze jest doskonale zrobiona i ze wyglada lepiej niz 10 lat temu.Ale czy fot na ktorych wyglada na 18-20 lat to nie przesada?http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ik%201.jpg http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ik%202.jpg

aanioleek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aanioleek » 04 lip 2006, 00:24

na tej fotce w różowej sukience w życiu bym jej nie poznałą, gdyby nie było napisane, że to ona!! <wow> faktycznie jak 18stka.. ale aż razi ten photoshop;/

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 04 lip 2006, 12:09

rzeczywiscie na pierwszej fotce to jak nie ona,ale mogla jej tu pomoc stylzacja jak i mimika no i PS,sama wiem to po sobie ze :wink: .Ale mnie sie obie foty podobaja, według mnie korzystnie wyszła

Awatar użytkownika
crabro
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: crabro » 04 lip 2006, 13:06

No cóż, wygląda fantastycznie :P Ale jak piszecie, trudno ją poznać :shock: ...trochę przesadzili...
Osobiście uważam ją za niezwykle inteligentną, odważną kobietę, choć ma swoje wady (ale to jak każdy). Najbardziej podziwiam ją za tę metamorfozę. Nie tak dawno był program w TV, nie pamiętam na którym kanale, wspominali ją z dawnych czasów, były stare zdjęcia, więc mozna było sobie przypomnieć jak wyglądała. Niesamowicie się zmieniła wizualnie, oczywiscie na plus (zęby, nos, usta). Moim zdaniem ta metamorfoza to też przejaw jej odwagi i bezkompromisowości. Dla niej chcieć to móc. Każda kobieta powinna tak podchodzić do życia. Nie cierpię babek, które użalają się nad swoim wyglądem (że stara, ma zmarszczki, długi nochal, gruba etc.), ale żeby coś z tym zrobić, to już je za dużo wysiłku kosztuje :evil: Oczywiście mowa o tych, ktore mogą sobie na to pozwolić finansowo.

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 04 lip 2006, 15:15

mi sie nie podobaja jej zeby.. takie wielkie :/ dziwnie wygladaja przy pelnym usmiechu

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”