vodia ja bym pojechala wszedzie indziej gdyby tylko jezyka nie trzeba bylo sie uczyc bo zeby wyjechac juz trzeba umiec dobrze aby pracowac. szczegolnie jak we dwoch nie mowimy ani we francuskim(ja uczylam sie dawno temu i cos pamietam ale to nie wystarcza) ani po niemiecku(uczylam sie w sredniej-ale nie dla mnie ten jezyk,za trudna wymowa,uwielbiam jezyki romanskie i takie mi z latwoscia ida w wymowie jak np fr po za tym uwielbiam ten jezyk jak zaden na swiecie) kiedys marze aby sie z powrotem zabrac za niego i kiedys moze...moze :lol:
a niemcy nie tyle co nienawidza polakow bo ze wzgledu na historie nie palamy do siebie zyczliwoscia,co tyle,ze kraj jest bardziej na poziomie i nie zdarzaja sie takie ekscesy jak w uk,gdzie ostanio jak czytalam artykul,to bodajze polowa brytyjczykow wychodzac z podstawowki nie umie czytac ani pisac

a na lepiej platna prace moga liczyc osoby ktore zdalwaly mature z matematyki,bo wiadome jest,ze z prostymi cwiczeniami z matematyki maja nieziemskie problemy.
niestety ale takich ludzie w uk jest mnostwo i to oni wlasnie zalatwiaja sprawy na noze bo nic innego nie potrafia.