TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Post autor: ullrike » 18 sie 2011, 23:06

Jestescie bardzo mile..to dla porownania wrzuce takie samo zdjecie z poczatkow czerwca czyli dw amiesiace wczesniejsze.No i roznicy wielkiej nie ma ,moze brzuch jest teraz ciut mniejszy
Wiosna toz to ja pokazuje wlasnie klasyczne plaskodupie.
Nie widzisz jak tylek wyglada ??jakby decha go z boku klepnal ..a ma byc okragly jak pilka.. a brzuch calkowicie plaski ..i do tego daze.
Clipboard01 01.08.11.jpg
2374 - Kopia 04.06.11.jpg

konkludujac co osiagnelam przez dwa miesiace to bardziej zbite cialo i lepsza kondycja skory,zwalczony cellulit ale ksztalt czyli brak umiesnienia taki sam jaki byl tak i jest

Awatar użytkownika
wiosna w duszy
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: wiosna w duszy » 18 sie 2011, 23:11

Ulrike, no może to zdjęcie z czerwca prezentuje płaskodupie, ale to nowsze już na pewno nie. Popatrzyłam na Twoją fotkę i pognałam do lustra (giggle I stwierdzam z nieprzyjemnością (giggle , że mam bardziej płasko z tyłu niż Ty. Które ćwiczenia tak u Ciebie zadziałały? I jakie zabiegi?

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 18 sie 2011, 23:21

Ua a masz fotki jak bylo Cie wiecej o pare kg? Tylko troszke z brzucha jak zleci to jest super.Pokaz sie z przodui z tylu.Ja jak przyjade do domu to powiem córce zeby mi tez fotki zrobila i wstawie.Ja mam okropny celu,ale jak podniose skóre na udach do góry to wszystko znika,wiec jest to raczej juz opadajaca skóra a celu to moze z 40%
boze jak pomysle ze jeszcze 4 lata temu zaje....wygladalam.Okropnie skóra mi polecial w przeciagu roku!!! A co bedzie dalej!!? Bede wygladal jak ten pies (giggle
ja.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
wiosna w duszy
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: wiosna w duszy » 18 sie 2011, 23:32

Ach... to se chyba ne wrati... :( Pamiętam, jak staro się czułam mając 40 lat.. Ale byłam głupia dziewczyny!! Chętnie bym wróciła do tamtego ciała (giggle

Awatar użytkownika
wiosna w duszy
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: wiosna w duszy » 19 sie 2011, 09:20

Dziewczyny, zobaczcie, jaka okazja!

http://www.groupon.pl/deals/cala-polska ... 231&a=1661" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 19 sie 2011, 10:03

Widocznie nie maja klienteli wiec robia szybki nabor.
I prosze nawet dwie osoby kupily.

Sabrina na zdjeciu z czerwca niebieskie tlo waze tak pi razy drzwi 65-66 kilo
na drugim 62.Czyli okolo 4 kilo mniej
Zdjec powyzej 66 kilo nie miewam.
Fotografowany byl glownie tylek ,bo chodzilo mi o jego wyrzezbienie w krotkim czasie.
jak widac w krotkim czasie nie da rady podniesc (mooning Wiec zdjec z przodu i z tylu za wiele nie mam a jesli mam to hehe niecenzuralne ,musialabym to i owo na nich zamalowac (clin
Poki co postep wymodelowania figury jest za nikly ,jak bede miec lepsze wyniki napewno powstawiam wiecej zdjec z przed i po.
Tyle ze w tych grubszych czasach nie mialam aparatu bo sie akurat wszytskie popsuly i zdjecia sa w przewadze telefonowe no jeszcze jeden problem ze nie ma mi kto ladnie cyknac.Sama jakbym mogla to bym najlepsze fotki porobila samowyzwalacz to za malo.
Ale ty swoje porob i jak bedziesz gotowa wstaw ciekawa jestem jak ci idzie.

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 19 sie 2011, 11:10

ula, szybko podniesiesz, ale musialabys sie poswiecic i pojsc na czesc silowa.
po gispsie mialam tylek do polowy uda i zrobilam z niego jabluszko.
jest taka maszyna, gdzie wklada sie pod kolano obciaznik, i noga do tylu.
mozesz tez cwiczyc bez maszyny cos na tyleczek.

w la perli sa tak masakryczne ceny, ze gdzie indziej jest taniej i bez grupona.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 19 sie 2011, 12:03

Znam ta maszynke oczywiscie ,tyle ze ja nie mam serca do maszyn.
Nie czuje ze mi cos daja .Na sali mam trenera ktory nie odpuszcza pokrzykuje jest glosna muzyka ktora zaglusza moj bol.
Za kazdym razem mam zajecia obcizajace posladki ,do tego typowe na tylek stretching posladki gdzie dupa tak piecze w srodku ze nic poza bolem tylka nie czujesz.Corke raz na te zajecia wzielam mowi ze myslala ze wykituje taki wycisk tylka, ona studentkaAWF.
Cwiczenia wykonuje uczciwie,jak mam przysiad to jest przysiad a nie wiszenie z luzna (mooning No i moja pupa jest w dotyku twarda tak samo jak nogi gdzie skory na udach nie uszczypniesz bo sprezynuje.
jedynie da sie uszczypnac na wewnetrznej czesci u samej gory ud.
Mysle ze te moje treningi sa lepsze od owej maszynki tylko ze poki co miesnia nie widac .Moze jeszcze wiecej protein musze wcinac.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 19 sie 2011, 13:27

Katorga takie ćwiczenia ale chyba dają satysfakcję, skoro ćwiczycie. W lecie szkoda mi czasu na siłownie. Popróbujcie seksu w pozycji klasycznej.Niby człowiek na dole , a tak mnie mięśnie d...bolą, że ledwo chodzę (giggle (giggle .
Podobno na kształtny tyłek , dobre jest takie "chodzenie" na pośladkach.
zadowolona

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 19 sie 2011, 16:04

babina7 pisze: Popróbujcie seksu w pozycji klasycznej.Niby człowiek na dole , a tak mnie mięśnie d...bolą, że ledwo chodzę (giggle (giggle .
bahahaa

w cwiczeniach nie o czucie chodzi, tylko o efekty.
ale licytawac sie nie zamierzam, Twoj (mooning (zreszta calkiem, calkiem:), Twoja sprawa.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”