Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 05 cze 2008, 20:43

misialeczek skad ja to znam...
u nas czeste klotnie sa na porzadku dziennym :oops: :mrgreen:
i tak grunt,ze po klotni jeszcze chce mu sie gotowac,masz wspanialego meza,moj nawet w zgodzie do kuchni zaglada tylko po ...slodycze..dla siebie
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 05 cze 2008, 20:47

misialeczek24 pisze:powiedzial ze jestem psychicznie chora ale i tak mnie kocha....i ze oboje jestesmy nienormalni....
skad ja to znam... :lol:

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 05 cze 2008, 21:56

Anielicanrw pisze:misialeczek24 napisał/a:
powiedzial ze jestem psychicznie chora ale i tak mnie kocha....i ze oboje jestesmy nienormalni....
skad ja to znam...
:oops: :shock: heheh wyglada na to ze nie tylko ja jestem nienormalna.... ;-) :lol:
Londyjka pisze:u nas czeste klotnie sa na porzadku dziennym
my sto lat sie nie klocilismy,...wiec wkoncu wybuchnelismy :shock: ....
Londyjka pisze: tak grunt,ze po klotni jeszcze chce mu sie gotowac
chcial obiad to musial ugotowac :lol: :lol: :lol: on zawsze gotuje ,ja tylko czasami :oops:

oj mowie wam mialam dzis isc na zkupy...ale sobie spierdzielilam dzionek :evil: masakra...glowa nadal peka,cale szczescie pecherz juz po malu(mam nadzieje)przechodzi....
ide zrobic sobie kapiel i koktajl truskawkowy moze poprawi mi sie nastroj :roll:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 05 cze 2008, 22:17

misialeczek24 to tylko slowa wypowiadane w emocjach...

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 06 cze 2008, 08:14

oj vivki ja pamiec mam dobra wiem co pisalysmy wiem ze chodzi o watek w zakupkach tylko zrozumialam ze wlasnie tam uzylam tego slangu bo niby jak inaczej zlalmalam regulamin?
ale niewazne ... zapomnijmy o tym. czytalam regulamin z trzy razy ale moze na spiaco skoro go lamie :roll:

kontunuujac jak to jest na emigracjii.. wiecie ze tu gdzie mieszkam polacy za zalatwienie ci pracy w agencji czy np pokazanie gdzie jest job center biora kase?
czesto wykorzystuja tych z nie znajomoscia jezyka i "okradaja" ze tak sie wyraze..
zreszta jets tak jak napisala jedna z was ze jak komus lepiej sie wiedzie to juz ludzie jakby mogli to by ci nuz w plecy wllozyli...
ja tez mam swoich znajomych w polsce takich blizszych..
a tu..nie zaprzyjazniam sie z nikim. wole wirtualne znajomosci.
pije kawke piszac tu i czytajac innych wypowiedzie wiec jest prawie jakbyloby na zywo z ta roznica ze nikt nikogo nie obgada (a nawet jak to viki napewno wykasuje niepotrzebne posty ;-0)
pozdrawiam i milego dnia zycze....a wlasciwie to weekendu ;-)

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 06 cze 2008, 12:41

Hej Laseczki :-)
SamTy Lobuzie...zrobisz sie teraz szalona na punkcie malego bejbika Mama :-D Ciesze sie z Toba....
Misia poklocic to i tez sie misiem pokloce ale juz kilka razy uslyszalam ze on sobie sam w zyciu rade da!Zn.beze mnie...a w danej chwili jest jak do rany przyloz :-o ...wiec ja mu zawsze mowie ze jak sie klocimy to zeby nie bylo ciosow ponizej pasa...bo takie teksty po przeprosinach wciaz sie pamieta...

Mi glowa peka juz 4 dzien :shock: ...chyba za duzo slonca ostatnio w tej Szkocji hehehe...
Ja mam tutaj 3 przykjaciolki a z jedna z nich pracuje i ciesze sie ze mam choc tyle...ale ciezko nie poczuc sie tutaj samotna...bo w zwiazku z innymi dniami wolnymi i godzinami pracy nie zawsze mozna czesto sie spotkac....jak mi tu wciaz bedzie zle i Misio nie bedzie mnie na rekach nosil to za 2 lata jak skoncze Uniwerek zawijam do PL :-|
Boooziaki dla was na ladny weekendzik ;-)
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 06 cze 2008, 17:26

cukiereczku.....

rece opadają.... wszystko było by dobrze gdyby nie przedostatnie zdanie....

raz ci napisałam gdzie, ale nie znalazłaś to teraz wklejam linka:

http://www.beautywpolsce.com/forum/viewtopic.php?t=8249

a jak bedziecie pisac off topy, bez wzgledu na temat watku, to bedziemy je usuwac....
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 06 cze 2008, 19:02

ghostdog pisze:Mi glowa peka juz 4 dzien ...chyba za duzo slonca ostatnio w tej Szkocji hehehe...
jejku,mi tak brakuje tego slonca,w moim miesce raz jest,raz zachodzi,raz deszcze... zyc sie nie da,mam znowu depresje poprzyjezdna z Polski...
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 06 cze 2008, 20:10

a u mnie tez brak slonca...leje i leje....ach ta irlandia :roll: :evil:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 06 cze 2008, 21:02

viki :-P - odkad pamietam ten topik byl free... :roll:

...tylko pierwsze posty dotyczyly tematu... :-|
...potem zupelnie czegos innego... :mrgreen:

... chce napisac ,ze juz dawno temu zrobil sie tutaj kociol :lol: -
...robiac porzadek musialabys usunac wiecej niz polowe ... :!:

...na poczatku sama sie pogubilam w tym watku, bo dotyczyl zupelnie roznych rzeczy... :roll: ...ale potem sie tylko dopisywalam... :mrgreen:

...i szczerze mowiac, teraz to najbardziej interesujacy topik dla mnie- nawet jak nie dotyczy tematu.................................. ;-)

...u mnie dzisiaj bylo 15 stopnii :evil: - i deszcz !!!!!!!!!!!!!!! :-(

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”