Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
dziewczyny... cofnijcie sie o kilka stron bo juz gadalysmy na ten temat. i powtarzam- wcale nie sa duze! poczytajcie troche...
a zdjecia z tej sesji sysiu tez juz sa wklejone i to chyba nawet 2 razy...
mara pisze:dziewczyny... cofnijcie sie o kilka stron bo juz gadalysmy na ten temat. i powtarzam- wcale nie sa duze! poczytajcie troche...
a zdjecia z tej sesji sysiu tez juz sa wklejone i to chyba nawet 2 razy...
nie sa duże!??? na tej fotce akurat tak wyszły, ale ostatnio widziałam ją w programie "mój pierwszy raz" i była w bluzeccze z duzym dekoldem i bez stanika i wyglądały na wielkie
"....z utratĂâÂą piĂĆÂŞknoĂâÂści - czymkolwiek ona jest - traci siĂĆÂŞ wszystko" Oscar Wilde
zdjecia sa piekne a piersi na nich nie wygladaja na duze - doda umie sie ubrac tak, ze wygladaja wlasnie tak, jak wygladaja - moze jakis staniczek push up, badz typu: ostatni zakup mary" (pod wrazeniem) - dziewczyny nie znacie sposobow by wyeksponowac piersi? czy jak? ale faktem jest, ze roznica jest znaczaca w wygladzie jej nagich piersi - chyba ze tez byly retuszowane wielkosciowo - w co watpie - bo doda lubi duzy cyc.
Jeśli chodzi o nowostki o dodzie to Mandaryna ściągnęła włosy a doda sobie doczepiła do pasa i zagęściła. Nie wiem czy sie w jednym salonie nie zmówiły i poprostu co by oszczędniej było to przepieły z jednej na drugą. Jak widziałam foto dody, to ładnie wygląda.