Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Teraz jest na restrykcyjnej diecie opracowanej specjalnie dla osób z grupą krwi B Rh+. Składa się ona z: jajek na miękko, ryb, warzyw, drobiu oraz zielonej herbaty lub soków z owoców cytrusowych. Nawet w koncertowym "riderze" Doda ma zastrzeżenie, że organizator musi zadbać o menu zgodne z jej dokładnymi wytycznymi.
Mam obsesję na punkcie zdrowego jedzenia - twierdzi Doda. Nie słodzę i nie solę. Nie łączę tłuszczów z węglowodanami, nie przepadam za słodyczami. Jeśli chleb lub makaron to tylko pełnoziarnisty lub orkiszowy.
tak na marginesie.. oglądając ten wywiad zauważyłam, że robię dokładnie takie same gesty i miny jak mówię takim tonem (no dobra, nabijając się z kogoś, jak one z tych missek) jak doda.. o zgrozo :o
27 kwietnia '09 - dr Broma - mentor round 325cc HP
czytam wywiad z Dodzią w Joyu i wlasnie opowiada o sobie tak jak myslalam, ze sie bawi tym wszystkim, całym tym vipowskim światkiem hehe.
A biust powiedziała, ze ma DD a ja mam D i nawet w połowie tak nei wygląda , a może ja tego nie widzę hahahaha
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)
mi sie wydaje że ona ma implanty coś ok350cc...moje są duzo wieksze niz jej, a przy jej wąziutkich biodrach to biust wydaje się jeszcze większy niz jest. tym bardziej że ona nosi staniki push-up. Moje przy 550cc mieszczą się w duże E(nigdzie nie moge dostać F), w DD za Chiny nie wejdą :? a przy mojej budowie ciała, jak waże 20kg wiecej niz Doda, biust powinien wyglądać na mniejszy...szczególnie że mam tyłek ala J.LO
jak Doda nie ubieze stanika, to wcale nie ma ogromnego biustu, poprostu duży. tyle że w Polsce żadna gwiazda nie ma duzych implantów, a nawet jak ma to sie z nimi tak nie obnosi :?
2006 525cc McGhan dr Kuna
2014 CKN i korekta uszu - dr Kuna
2016--> pęknięcie implantu, wymiana na Sebbin 645cc- dr Kuna :)))