nasze fotki cz.I

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 12 cze 2006, 15:53

KILKA SŁÓW.... to zimno jakie bije z fotki i mój wyraz twarzy, oraz mrok - zamierzony jak najbardziej....
A JEDNAK MARZENIA SIÊ SPE£NIAJA....

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 12 cze 2006, 15:59

jaki temat sesji...tzn co te zdj miały na celu, skąd ten pomysł...ciekawe, niepospolite :wink:

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 12 cze 2006, 16:06

"bede inna"....mają to do siebie że mozna wyciagnać z nich co sie chce.... dwojakość ludzkiego charakteru..zmiany zyciowe...moze nawet ból wiązący sie z checią zmiany i swiadomoscia niezmienności materii.....

ta fotografia nazwana jest "DEMONMISS"

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 12 cze 2006, 16:09

PINESKA pisze:to zimno jakie bije z fotki i mój wyraz twarzy, oraz mrok - zamierzony jak najbardziej....
...całkowicie odwrotnie to zdjęcie odbieram... żadnego zimna... tylko taki pełen spokój...
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 12 cze 2006, 16:12

Valentina ja osobiscie tez je postrzegam jako "ciepłe"..maja dla mnie ogromne znaczenie..rok pracy....szkoda ze nie moge pokazać wszytkich...jak tylko bede mogła to zamieszcze i wtedy duzo się wyjaśni...wazna jest kolejniość-cyklicznośc tych zdjęć...fazy przemiany....ale jeszcze nie moge...

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 12 cze 2006, 18:13

no pies Ci nie wyszedl śniady ale dzieciak na pewno będzie:D
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 12 cze 2006, 18:30

GAGA pisze:no pies Ci nie wyszedl śniady ale dzieciak na pewno będzie:D
Pewnie tak :D :wink: ...to w sumie w mojej rodzinie tak genetycznie od pokoleń...
...nie mogę do dziś ze zdjęcia mojej mamy z I Komunii św. ...na zdjęciu jest moja mama, jeszcze jedna dziewczynka i w środku ksiądz... wszysycy na biało ubrani... i ponieważ zdjęcie jest czarno-białe, to twarzy mojej mamusi po prostu nie uwidzisz... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif :lol: :wink:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 15 cze 2006, 02:06

Moja dzisiejsza sesja fot. Nowa kurtka,kask i rekawiczki(moje marzenie z kevlarowymi ochraniaczami).Troche sie wachalam czy sa to moje fotki czy raczej zakupy na poprawe nastroju.Ale w koncu troche mnie widac :wink: http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20bok.JPG

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 15 cze 2006, 10:01

maxi to drugie zdjecie iscie jak z gwiezdnych wojen :D

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”