gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
actress
- Nowicjusz Beauty

tak z ciekawosci - czemu nie mozna brac aspiryny ??
-
aniouek
- Aktywna Beauty

actress pisze:tak z ciekawosci - czemu nie mozna brac aspiryny ??
aspiryna rozrzedza krew i ogranicza krzepniecie a to niekorzystne przy zabiegach chirurgicznych....
juz PO operacji noska u doktora Skupina :D :D :D
-
angelika
- TOP Beauty

dzwonilam do lekarza - nie bedzie op....postanowilismy ze nie bedziemy nic robic na sile bo jest wieksze ryzyko krwawienia (aspiryna ma tez taki skutek...to do actress)...wszystko szlag trafil...myslalam ze bede miec fajny prezent na urodziny... moze w grudniu zrobie...moze....ale boje sie ze do tego czasu zas sie mi dzieci przeziebia i zas ja od nich podlapie

...juz nie wierze ze zrobie ta operacje...tak sie na nia cieszylam....jak po raz 3 sie rozchoruje to chyba juz odpuszcze to jakis znak bedzie zeby nie robic

-
Samanthii
- TOP Beauty

Angelika a co Ci dokladnie dolega? Bardzo jestes chora-masz temp.???
(w grudniu przyslij dzieci do cioci Sam...
)
-
angelika
- TOP Beauty

Samanthii pisze:Angelika a co Ci dokladnie dolega? Bardzo jestes chora-masz temp.???
(w grudniu przyslij dzieci do cioci Sam...
)
sama bym tez przyjechala:)
zaczelo sie tak..dzieciaki mialy zpalenie krtani....jakies 2 tyd temu...no i jak trzymalam sie zdrowo tak mnie scielo....do tego pod koniec zzapalenia doszla grypa

goraczke jeszcze zbijal antybiotyk z zapalenia ktory bralam ale doszedl katar i dreszcze, bolace kosci i stawy....i mi minelo..zostalo jeszcze pogrypowe smarkanie i ..odflegmianie..bleee..ale spoko...bylo...po tygodniu myslalam ze bedzie ok...ale mialam zjazd..przyjechala moja mama lekko podziebiona..i wystarczylo troche zarazkow, zaziebilam sie na uczelni bo sprzataczki kretynki zakrecilu kaloryfery i pootwieraly na noc okna...bylo tak zimno w sali a mi niewiele trzeba bylo..na dodatek w poniedzialek pojechac musialam na uczelnie..i zmarzlam na przystanku...no i to wszystko plus niewylezana grypa zrobily swoje...resztki objawow grypy sie nasilily...a do tego jeszcze zapalenie krtani wrocilo..i od nowa antybiotyk plus te syfy na grype....juz mi troche zalamka przeszla....ale jest mi przykro...jeszcze jak czytam ze ta po op i ta po op..a moja jakos mi ucieka...gdyby szystko bylo ok to juz bym wczoraj byla po..a tak...teraz kolejny termin 29 ucieka a nastepny moge miec po 11 grudnia..o ile zas czegos nie podlapie

temp nie mam bo antybiotyk biore wiec ten objaw grypy znika ale mam telepotanie i stawy mnie bola...wszystko na raz..2 wredne chorobska:(
-
gracja
- Uzależniona Beauty

Angelika przykro mi

Te cholerne choróbska!!!!!!!!!!

Od dzisiaj trzymam kciuki, abyś zdążyła wyzdrowieć na trzeci termin. Jedz czosnek słońce!!!
...czemu ze wszystkich pragnieĂĆÂą na ĂâÂświecie to Ty mnie wybraĂâÂłeĂâÂś.....
-
angelika
- TOP Beauty

gracja pisze:
Angelika przykro mi

Te cholerne choróbska!!!!!!!!!!

Od dzisiaj trzymam kciuki, abyś zdążyła wyzdrowieć na trzeci termin. Jedz czosnek słońce!!!
jadlam go jadlam kochana:) ale nie wiem cy wiece ze czosnek ma takie dzialanie jak aspiryna tez rozrzedza krew..i odstawilam go na 9 dni przed op..no i moze temu chorobsko powrocilo..teraz leze sobie...wstaje jak mam obiad ugotowac i siku isc :D ..no i jak alex mnie torturuje za duzo na lozku :) wyzdrowiec to moze mi sie uda...byle zas nie zachorowac...ale fakt..od dzis zas czosnek w łasce..w tostach jest pyszniutki :lol:
-
wicherek
- Przyjaciel Beauty

-
Kontakt:
Angelika bierz cały czas cerutin albo rutinoscorbin. Nie dość że wzmacnia i chroni przed przeziębieniem to także uszczelnia naczynia krwionośne więc przed op jak znalazł.
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
-
angelika
- TOP Beauty

wicherek pisze:Angelika bierz cały czas cerutin albo rutinoscorbin. Nie dość że wzmacnia i chroni przed przeziębieniem to także uszczelnia naczynia krwionośne więc przed op jak znalazł.
no wlasnie nic mi nie dal bralam go caly czas odkad moje dzieci sie rozchorowaly a jednak mnie sieklo teraz w chorobie tez ciagle bralam...ale jak widac jak ma cos zlapc to i tak zlapie...gracja tez brala i tez ja rozlozylo przed op ... na wirusy nie ma mocnych

-
angelika
- TOP Beauty

dzieki dziewczynki za wsparcie i rady...moze przyjdzie dzien co bede wam tu stekac ze mnie wszystko boli jako efekt operacji :)