Julia Dybowska i inne z instagrama

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Julia Dybowska

Post autor: marryme » 16 cze 2016, 14:34

To ostatnie zdjecie Julii-przeciez to jest katykatura kobiecej sylwetki!
Pierwszy raz widze aby ktos mial stope szersza od lydki i uda. (thinking
Life is a journey,not a destination.

Roxy123
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Roxy123 » 16 cze 2016, 14:50

Ja nie myśle ze takie pokazywanie sie wynika z ukrytych kompleksów. To sposób na zycie, zdobycie popularności, jakichś tam pieniędzy, chłopaka. Dość skuteczny sposób jak dziewczę ładne.
Kreowanie jakiejś sztucznej rzeczywistości jest jednak dość śmieszne. Na nerwy działają mi zdjęcia z kotkami i pieskami. Zwierzątka tak to modne obecnie jak sandałki z pomponami. Czy te dziewuszki zdają sobie sprawę ze pies żyje 15 lat i dość szybko przestaje byc szczeniakiem?!

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 16 cze 2016, 15:58

Ja Przejrzałam jej instagrama i pietrasinskiej. Jedna daje fotki z wycieczki zaraz druga,jedna z kwiatami zaraz druga...
Ja też myślę nad wypelniaczami, ona ma wybór wypełniacze, albo płaska twarz albo kanapka (giggle.

szpilkaXXX
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szpilkaXXX » 16 cze 2016, 20:28

Iskierka431 pisze:Dla mnie osoby, które natretnie wrzucają calemu swiatu to co jedzą, z kim śpią, czym jezdza... są zakompleksione w mniejszym czy wiekszym stopniu a uznania i potwierdzenia swej atrakcyjnosci szukaja w sieci, tak leczą kompleksy. Mnie nigdzie nie znajdziecie a tez zadna filozofia wypożyczyć extra wóz i pokazać ludziom jaką mąż mi kupil bryke (giggle
Dokładnie.
Śmieszy mnie też święte oburzenie, że to prostytutki. Prostytutki były są i będą! A że to nieraz bardzo, ale to bardzo atrakcyjne kobiety? Dbające o siebie? Najbardziej dziwi mnie, że was to dziwi. Zapytajcie swoich kosmetyczek, fryzjerek, czy chodzą do nich dziwki - każda ma przynajmniej kilka klientek, od których z pierwszej ręki wie, czym się zajmują.

Czasy wcale nie są gorsze czy mniej moralne, ot, wszystko jest bardziej dostępne.
Nie rażą mnie prostytutki, każdy wybór jest kosztem czegoś. One wybrały takie życie, nie inne, wybrały to by przede wszystkim MIEĆ i nie winię ich za to.

Wiecie że w czasach wojny mówiło się że kobiety mają większe szanse na przeżycie bo zawsze mają czym handlować?

Bardziej od tych prostytutek śmieszy mnie gdy ktoś wypina pośladki na instagramie a sam ocenia czyjąś moralność...

A nos dybowskiej strarszny, wygląda jak zbyt ociosany.
Chłop głodny to zły. Baba brzydka to wściekła

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 16 cze 2016, 21:08

Prostytucja to przeciez najstarszy zawod swiata- zawsze byla i bedzie. Mnie tez to ani nie dziwi ani nawet nie gorszy. Gorszy za to fakt, iz one lansuja luksusowy styl zycia a naiwne mlode dziewczyny wierza w bajki o bogatych rodzicach, dziadkach, mezu, chlopaku, super dochodowym biznesie sukienkowym, czy tez handlu ciuszkami na insta... wierza tez w ich wyglad ze zdjec, choc dzis kazda insta gwiazda ma photoshopa w telefonie.
A prawda jest taka ze to handel tyle ze dupa i uroda z facetune i innych aplikacji. Ale tego juz nie zobaczysz na wspanialych fotkach z instagrama. Widzisz tylko to co one same chca pokazac.
Sa juz liczne badania socjologiczne wykazujace jak negatywny wplyw maja socialmedia na poczucie wlasnej wartosci- szczegolnie u nastolatkow. Drastycznie wzrosl w stanach odsetek operacji plastycznych twarzy- dziewczyny chca dobrze wygladac na selfie !

Swoja droga ja sobie nie wybrazam takiego zycia... Spedzilam dwa tygodnie na wakacjach z jedna insagwiazda. Caly dzien jest podporzadkowany robieniu zdjec na instagram i snapchata. Ona nawet udawala ze cwiczy- przebierala sie w stroj fitness, cykala selfie , hashtag #afterworkout i zmiana stylizacji (mdr (mdr (mdr a figure miala nie dzieki cwiczeniom, tylko diecie chyba 500 kcal. I tak ze wszystkim- wszytko na pokaz. Tysiace niemal identycznych ujec tylko po to by wybrac jedno idealne. Szkoda mi bylo jej chlopaka - na buziaki i przytulanie zalapal sie tylko jak chciala zrobic sobie takie zdjecia. Normalnie to robil tylko za jej statyw do smartfona i tragarza stylizacji (przebierala sie kilka razy dziennie) (headbang nic ja nie intersowalo, tylko caly czas nos w telefonie. Wiecznie niezadowolona.
Mielismy ochote na homary, wiec kupilismy grillowane w folii od lokalnego wiesniaka i zjedlismy u siebie. Ale ona byla mega niezadowolona- bo to nie ladnie wygladalo ma zdjeciu. Wiec nastepnego dnia musiala isc do kanjpy i zaplacic 4 razy tyle tylko po to zeby zrobic zdjecia na instagram... A jaka byla jazda jak skonczyl sie internet... Masakra (angry bardzo urodziwa z twarzy dziewczyna, figura tez niezla aczkolwiek nie idealna, ale tak zrytej glowy to ja dawno nie widzialam... I jeszcze to pranie mozgu jakie robila swojemu facetowi. Np. zabraniala mu jesc , bo mowila ze jest za gruby i psuje jej zdjecia (wcale nie jest- kaloryfer na brzuchu). Dramat...

szpilkaXXX
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szpilkaXXX » 16 cze 2016, 22:20

Uzależnienie jak sie patrzy. Choć to wg mnie z jednej strony wpływ dzisiejszej rzeczywistości ale tez i osobowości. Sa dziewczyny na insta ktore maja miliony followersow a wrzuca post raz na dwa tygodnie. Z kolei, gdyby nie było insta, twoja znajoma tez nie byłaby zdrowa

Ale musze tez przyznać ze ostatnie zmiany technologiczne oprócz wielu ułatwień niosą tez ze sobą zestaw nowych zaburzeń psychicznych

Btw uważam ze jesli postęp utrzyma sie, za 2 pokolenia ludzie nie beda potrafili wykonać samodzielnie wielu codziennych czynności. Ugotować posiłku, iść na zakupy, wysłać paczkę na poczcie czy nawet pograć w dowolna grę offline'owa.
Chłop głodny to zły. Baba brzydka to wściekła

Awatar użytkownika
bellaluna
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bellaluna » 16 cze 2016, 22:32

viriel :batte [smilie=to funny.gif]
Rozwalilas mnie tym opisem, tym bardziej, że wiem o kim piszesz. I jak przypomnę sobie właśnie te fotki niby z bladego świtu jak ćwiczy to od nowa zaczynam się śmiać.
Fakt, dziewczynie nie można odmówić urody, piękne usta ma. Ale już wystarczy posłuchać tego głosiku i ma się dość.
I tak na marginesie- tez żal mi jej chłopaka, bo mimo młodego wieku to bardzo wartościowa osóbka z Niego. Nie wiem czy taki zakochany czy też czerpie inne korzyści z tego związku.

Awatar użytkownika
kiuka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: kiuka » 16 cze 2016, 23:32

Dziewczyny podzielcie sie waszymi nickami na insta, to sobie poogladam.

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 16 cze 2016, 23:49

Viriel
Ale rozbudzilas ciekawosc,ciekawa jestem kto to. (giggle (thinking
To jest straszne gdy ktos kazdy aspekt swojego zycia podporzadkowuje pod instagram.
Niedawno bylo glosno o mlodej gwiazdce insta,ktora skasowala konto bo miala dosc pokazywania swojego fikcyjnego i wykreowanego zycia.Wyznala,ze np.potrafila zrobic 200 zdjec aby wybrac najlepsze albo nalozyc kilka warstw podkladu do zdjecia typu "no make-up".
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
Rainbow_Dash
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Rainbow_Dash » 17 cze 2016, 06:06

Viriel przepraszam z całym szacunkiem
Nie znam Cie i nie oceniam , ale tez niedawno wrzuciłas fotkę jak sie wyginasz do zdjecia zeby pokazać pupę. Dla mnie to troche dziwne, pisać o
Dybowskiej robiąc sobie dość podobne zdjecia
2011- piersi dr. Lembas Allergan 295cc anatomiczne- małe! brzydkie!
2013- piersi dr. Witwicki Mentor 480uhp okrągłe- pęknięcie implantu
2016- piersi dr. Broma 825cc Motiva okrągłe extra wysoki profil- PIĘKNE, CUDNE, DUŻE!!!! <3

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”