Prostytucja to przeciez najstarszy zawod swiata- zawsze byla i bedzie. Mnie tez to ani nie dziwi ani nawet nie gorszy. Gorszy za to fakt, iz one lansuja luksusowy styl zycia a naiwne mlode dziewczyny wierza w bajki o bogatych rodzicach, dziadkach, mezu, chlopaku, super dochodowym biznesie sukienkowym, czy tez handlu ciuszkami na insta... wierza tez w ich wyglad ze zdjec, choc dzis kazda insta gwiazda ma photoshopa w telefonie.
A prawda jest taka ze to handel tyle ze dupa i uroda z facetune i innych aplikacji. Ale tego juz nie zobaczysz na wspanialych fotkach z instagrama. Widzisz tylko to co one same chca pokazac.
Sa juz liczne badania socjologiczne wykazujace jak negatywny wplyw maja socialmedia na poczucie wlasnej wartosci- szczegolnie u nastolatkow. Drastycznie wzrosl w stanach odsetek operacji plastycznych twarzy- dziewczyny chca dobrze wygladac na selfie !
Swoja droga ja sobie nie wybrazam takiego zycia... Spedzilam dwa tygodnie na wakacjach z jedna insagwiazda. Caly dzien jest podporzadkowany robieniu zdjec na instagram i snapchata. Ona nawet udawala ze cwiczy- przebierala sie w stroj fitness, cykala selfie , hashtag #afterworkout i zmiana stylizacji

a figure miala nie dzieki cwiczeniom, tylko diecie chyba 500 kcal. I tak ze wszystkim- wszytko na pokaz. Tysiace niemal identycznych ujec tylko po to by wybrac jedno idealne. Szkoda mi bylo jej chlopaka - na buziaki i przytulanie zalapal sie tylko jak chciala zrobic sobie takie zdjecia. Normalnie to robil tylko za jej statyw do smartfona i tragarza stylizacji (przebierala sie kilka razy dziennie)

nic ja nie intersowalo, tylko caly czas nos w telefonie. Wiecznie niezadowolona.
Mielismy ochote na homary, wiec kupilismy grillowane w folii od lokalnego wiesniaka i zjedlismy u siebie. Ale ona byla mega niezadowolona- bo to nie ladnie wygladalo ma zdjeciu. Wiec nastepnego dnia musiala isc do kanjpy i zaplacic 4 razy tyle tylko po to zeby zrobic zdjecia na instagram... A jaka byla jazda jak skonczyl sie internet... Masakra

bardzo urodziwa z twarzy dziewczyna, figura tez niezla aczkolwiek nie idealna, ale tak zrytej glowy to ja dawno nie widzialam... I jeszcze to pranie mozgu jakie robila swojemu facetowi. Np. zabraniala mu jesc , bo mowila ze jest za gruby i psuje jej zdjecia (wcale nie jest- kaloryfer na brzuchu). Dramat...