Skontaktowałam się z paroma osobami, które zostały oszukane przez queenNY ( żeby było obiektywnie, napisałam do osób, które dały jej negatywy i neutralne komentarze ), i wszystkie podały mi te same informacje o przekrętach i nazwę poprzedniego konta, a jedna udostępniła korespondencję z quenNY ( strasznie chamska osoba ). Pracownicy Allegro wiedzą o sprawie, ale nie są w stanie nic zrobić. Proponują pozwać ją do sądu...czyli walkę z wiatrakami.
Po komentarzach, które otrzymała quennNY i dramaqueen i jej reakcjach na nie, widać, że to ta sama osoba. Pozytywne komentarze wystawia wszystkie o tej samej treści. Towar od niej, jesli ma się szczęście, przyjdzie, chociaż nie predzej jak po półtora miesiąca. ale raczej trzeba się spodziewać: albo innego towaru od zamówionego, albo mniejszej ilości ( np. 5 g kremu zamiast 15 ), albo mocno przeterminowanego, albo w ogóle nie przyjdzie. Towar z USA wysyłany jest w kopercie jako zwykły list ( nawet, jeśli kupujący płaci za priorytet ). Za to, że przychodzi koperta pusta, obwinia pocztę.