Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 13 mar 2009, 01:36

O kurcze dobrze ze mi ten piatek tak pod nos tu dalyscie bo moja Mami kochana ma jutro Imieninki :-D A ze kartki dawno wyslalam to mi to z glowy wylecialo :oops: ...

A co do Misiow to mam kochanego na pewno tylko ze a) jestem jedynaczka i wymagam wiecej zaintersowania moja osoba, b) w zwiazku z "a"...tesknie za Mama(wiem ja mam 30 lat...ale podkresle-jedynaczka....no i nieraz nie jesten tak happy jak normalny czlowiek jest bo ja tesknie za Mama ktora siedzi w polsce sama...bo Tati juz nie ma :cry:
No wiec ja stara dupa w skali jak bardzo moge miec zachowania dzieciece...w nocy jak Mis pracuje to mi sie plakac chce za Mama buuuuuuuu.... :evil: :evil: stuk stuk w glowke potrzebuje...ech...lece spac bo juz wam nocne brednie tu odstawiam....jutro nowy dzien nastanie, buziole cmok
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 13 mar 2009, 02:27

Witam

A wiec wrocilam cala i o prawie 1 kg ciezsza. Moj biuscik jak dla mnie jest przesliczny i taki duzzzzyyyyy :o . Wszystkim Wam bardzo dziekuje za gratulacje, to bardzo mile :-D.

Nadrobilam juz caly watek i od siebie musze dodac, ze jesli chodzi o tematy jakie poruszamy w tym watku, to jak dla mnie wszystko jest ok, jesli czytam cos co mnie zbyt nie interesuje lub po prostu nie mam zdania w danym temacie to sie nie odzywam, zawsze znajdzie sie ktos inny zainteresowany sprawa. A jesli chodzi o slodzenie, to od siebie bardzo Was prosze, jak pokaze zdjecia moich kraglosci, to cukrujcie, lukrujci ile wlezie, a jesli ktos ma na ten temat inne zdanie to niech je zatrzyma dla siebie, bo nie chce go znac!!! Wg mnie gdy ktos bardzo dlugo na cos czeka i w koncu po wielu zmaganiach to osiaga, kazdy negatywny komentarz moze byc bardzo krzywdzacy, wiec czasami lepiej przemilczec, aniz kogos urazic. Nikt nie jest doskonaly, kazdy ma inny gust i inne upodobania i nalezy to zaakceptowac, a nie pogardzac tym, czy jest to ubior, makijaz, wielkosc biustu czy interesujace nas tematy. :-)

cukiereczku dziekuje za pw, wiec kiedy ta kawka???

Londyjko, Samanthi jak sie macie przyszle mamusie, Londyjko juz pewnie na torbach siedzisz??? Pozdrawiam i ciumale dla brzucholkow.

misialeczek24, Nie wiem czy wolisz spodnie, czy spodniczki??? Ale na gore zalozyla bym jakas fajna bluzeczke w ciekawym kolorze, eksponujaca Twoje piekne piersi. :-)

Pozdrawiam Was serdecznie, wspaniale emigrantki. :-D :-) :-D :-) :-) :-D :-) :-D :-) :-D
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 13 mar 2009, 12:22

misialeczek24 pisze:Dziewczyny jutro znowu piatek 13stego
A mój brat ma dzisiaj urodziny :-D

cukiereczekPL, wyslalam juz na prv :)

Renata1, mam nadzieje, że szybko nam sie tu pochwalisz! :)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 13 mar 2009, 12:29

No wow wow wow Renatko...gratulacje 8-) 8-) 8-)
Jeszcze pewnie wszystko delikatne i ostroznie sie pewnie poruszasz ale juz masz wszystko co chcialas na swoim miejscu i w odpowiednim rozmiarze... ;)
Ja swoje chwile radosci wciaz pamietam 8-) ;) ;)
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 13 mar 2009, 13:55

To dzisiaj jest 13 :!: Dzieki wam sie dowiedzialam bo nie mam juz poczucia dni i dat tak wszystko leci,ze szok,wiem tylko tyle,ze dzisiajz zaczyna sie moj 36 tydzien http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ziecko.gif

Renus jestem jestem jeszcze,napewno dam wam znac jak bedzie pora ;)

Ranata1 tak sie ciesze,ze juz wrocilas cala i zdrowa i podwojnie,ze jestes szczesliwa i zadowolona,to podnosi na duchu gdy jakas psiapsiula z forum jest happy 8-)
Nie zapomnij sie pochwalic,czekamy na te cuda!
ps ja cale zycie bylam z malym A, i wiem,jaka to radocha miec cos(jak teraz) i tez po operacji mam nadzieje byc taka szczesliwa jak wiekszosc po !

Misia,jak to nie wyszly! :evil: moze z irlandzka maką cos nie tak ;)
A tak serio,to ja tez wczoraj je zrobilam tylko dalam inne dodatki( miod i cynamon-jak pachnialo w domu...mmmm) Jak sie koncza to nowe robie i z tego tylko przepisu ostatnio.
(moj maz nie zdaje sobie sprawy jak jest rozpieszczany ciagle jakies ciasta :badgrin: )
Szkoda,ze tak daleko mieszkasz bo zaprosilabym Cie na moje muffinki! :-) http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 10_8_9.gif
A moze wcale zle nie wygladaja jak napisalas...czy wylaly sie czy znieksztalcily? Mi sie tak dzialo z ciastami czasem gdy mialam piekarnik z termoobiegiem.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 13 mar 2009, 16:09

ghostdog pisze:ja tesknie za Mama
to chyba naturalne ze sie teskni za mama...
ja cie rozumiem z tym uczuciem....

Renata1, super ze juz jestes....wypoczywaj a jak juz bedziesz na silach to pochwal sie bimbalkami hihihi
karolka69 pisze: cukiereczekPL, wyslalam juz na prv :)
dziekowac! 8-)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
campari84
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: campari84 » 13 mar 2009, 18:38

Ja od poniedzialku jestem w Polsce, przylecialam tylko na konsultację i operacje i juz jestem dobe po. Ciesze sie ze dobrze sie czuje bo w poniedzialek juz wracam samolotem do UK. Zaledwie 4 dni po operacji ale mam nadzieję, że dam radę. A to moje maluszki jednodniowe:)http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 200%5D.jpg :-D
Dr Kasprzyk 12.03.09
McGhan Inspira
TRF220+TRX285

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 13 mar 2009, 19:42

cukiereczekPL, o to przepis:0,5 l mleka;
2 jaja;
mąka;
łyżeczka cukru;
szczypta soli;
0,5 łyżeczki sody;
jabłko.
Białka oddzielić od żółtek i ubić na sztywną pianę. Mleko, żółtka, mąkę, cukier i sól zmiksować na gładką dość gęstą masę. Dodać sodę i jabłko utarte na grubych oczkach.

Na końcu delikatnie wymieszać z ubitymi białkami. Smażyć na oleju, posypać cukrem pudrem.Ja dodałam więcej mąki bo ciasto było za żadkie i dodałam 2 jabłka a nie jedno.SMACZNEGO!!!

Ale miałąm dzisiaj dzień byłam u okulisty i okazało się że muszę nosić okulary normalnie szok!!!! :o :o
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 13 mar 2009, 20:45

marta2454, dziekuje za przepis, dostalam go juz na pw ale dzieki wielkie ;)
campari84 pisze:maluszki
maluszki?????
ja myslalam ze ty masz tam okolo duuuzo wiecej ml niz widnieje w podpisie hihi
opuchniete ale swietne cycolki - gratuluje
pewnie one przy tej twojej chudej idealnej figurze wygladaja gigantycznie hihihi

kurde zmienilam avatar i nie poznaje sie na forum i czytam swe posty jak osoby obcej hihi
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
campari84
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: campari84 » 13 mar 2009, 20:55

Dla mnie każdy rozmiar w porownaniu z tym co było jest gigantyczny:) Ale szczerze mówiąc myślałam, że będą mniejsze a tu implant 220 i całkiem spory cyc:)
Dr Kasprzyk 12.03.09
McGhan Inspira
TRF220+TRX285

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”