Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 19 maja 2008, 22:38

fondle pisze:renusia napisał/a:
kilka prac bym sobie znalazla

polecam
pozyjemy zobaczymy :-D
Narazie od niedzieli planuje lenistwo a pozniej sie rozejrze ;-)
Jak pomysle ,ze jutro pobudka o 5.00 rano to az mnie krew zalewa :evil:
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 19 maja 2008, 22:44

renusia, ja o 6 rano... straszne to jest... a ja jestem takim spiochem :lol:

a gdzie ty pracujesz ,ze az 10 h?

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 19 maja 2008, 22:54

fondle pisze:a gdzie ty pracujesz ,ze az 10 h?
W sklepie :-( Normalnie od 9.00 do 5.30 ale jutro dostawa towaru i zaczynamy o 7.00 :-(
Najgorsze ,ze od kilku dni chodze spac kolo 2 w nocy a wstaje o 10 i wiem ,ze ciezko mi bedzie zerwac sie z rana :-?

Planuje isc na piechote (tak dla sportu i dietki :-D ) a jest to 45min spacer :roll:

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 19 maja 2008, 22:59

renusia pisze:Planuje isc na piechote (tak dla sportu i dietki ) a jest to 45min spacer
no i to sie chwali... :mrgreen:

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 20 maja 2008, 00:55

Renusia dzieki...tez wole dlugie wloski ale chyba sciagne te mikro ringi za duzo z tym zachodu i glowa wciaz swedzi :-? no i jakosc tych wlosow jakas taka jak syntetyki i sa paskudnie twarde i suche....wiec dzis wezme kombinerki...mimo ze chce miec dlugie ...i je odepne :cry: :-( ..Nie wiem moze kiedys pomysle o keratynie czy great lenght ale to z kolei znowu wielka kasa a tu nie ma tak ze ktos po domach robi...nie tak jak w Polsce i w sumie bylby to wydatek 400stow na 3 miechy bo potem wlosy odrastaja i albo tzreba podpiac nowe ringi lub znowu lepic keratyna....
Fondle a jak Twoje wloski??? Doczepilas warkoczyki czy tak jak ja czekasz na odrosniecie...chociaz ja nie powinnam marudzic bo takie krotkie moje wloski nie sa...

Wiecie co..ja biegam w pracy z talerzami...chodze z psem 2 razy dziennie na spacerki i wielkie nic...waga mi sie od tego w dol nie rusza damn it...
Misia...moj kumpel dzwonil i nie alatwil mi recept bo lekarka powiedziala ze nie wypisze na to recepty gdyz sama brala ten lek i czula sie potwornie i ze ten lek to jak narkotyk....

No i dieta musi pojsc w ruch.....
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 20 maja 2008, 13:56

ghostdog pisze:Fondle a jak Twoje wloski??? Doczepilas warkoczyki czy tak jak ja czekasz na odrosniecie...chociaz ja nie powinnam marudzic bo takie krotkie moje wloski nie sa...
włoski rosną w dosc szybkim tempie z czego jestem zadowolona,ale warkoczyki i tak robie.. za 8 dni.. jak zrobie wrzuce fotke...

ghostdog, ja tez na diecie.. dopiero 2 dzien.. ale mam motywacje tym razem i wjechalam sobie na ambicje wiec osiągne swoj cel... i zrobie to za wszelką cene bo nie bedzie mi zarcie dyktowac co i jak!!! :evil:

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 20 maja 2008, 14:31

kejth pisze:Misialeczek24,

Jak chcesz to ja mam Meridie...
I mieszkam w Centrum, takze mozemy sie wszystkie wybrac na kawke - anytime.
hej ale by bylo super!!!!
a ty bierzesz Meridie?czy jak?
ja dzis zamowilam na necie meridie i zplacilam babce...mam nadzieje ze do piatku dostane...o ile wogole mi wysle...zobaczymy :-P
Misia...moj kumpel dzwonil i nie alatwil mi recept bo lekarka powiedziala ze nie wypisze na to recepty gdyz sama brala ten lek i czula sie potwornie i ze ten lek to jak narkotyk....
dziwni sa ci lekarze,,,jasne ze moze lek nie jest bezpieczny ale wszystko z umiarem ....ja sie czuje dobrze po meridi :roll:
ale nie ma sprawy kochana dzieki za dobre checi :-) po za tym widzac po fotach tabletki nie sa ci potrzebne...sliczna dziewczyna z ciebie!!!wloski bardzo ladne!

ja juz dzis ostatni dzien w szwecji ale ulga powiem wam...super ze rodzinka itp...ale jestem zmeczona juz wszystkim :shock:

nie ma jak to w domu :lol:
buziaki!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 20 maja 2008, 20:56

Wczoraj pisalam ,ze dzis ide do pracy na 10h :-( I tak, wstalam o 5.00 rano, prysznic, kawka i spacerek do pracy ( dla kochanej diety ;-) ) Tak szybko spacerowalam ,ze przyszlam za wczesnie :roll: . Zadzwonilam do mamy i marudzilam jak to bardzo mi sie nie chce pracowac itp a ona na to "to przyjdz do mnie, zrobie Ci kawke i ogladniemy Ibisza (ma w domu cyfre)" I oczywiscie poszlam :roll: Do pracy nawet nie zadzwonilam bo mi bylo glupio, skonczylo mi sie chorobowe i nie mam co juz wymyslec :-( Pozatym ja naprawde nienawidze tej pracy :-( Postanowilam juz tam nie wracac :-) Zastanawiam sie tylko jak im o tym powiedziec bo nawet wypowiedzenia nie dalam :roll: Jaki powod podac???

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 20 maja 2008, 22:10

renusia- czemu tak nienawidzisz tej swojej pracy ???

...ja wlasnie ogladam eurowizje- i musze powiedziec ,ze jestem mile zaskoczona wystepem "polski" http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/zeby.gif

...podobalo mi sie , naprawde :-P - i mam nadzieje,ze zakwalifikuja ja do finalu !
:evil:

(zmienili nam na forum ikonki... :roll: ...na gorsze ! :-x )

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 20 maja 2008, 22:35

Samanthii Ja juz mam poprostu dosc tej pracy :-( Czuje ,ze stoje w miejscu, nie rozwijam sie i niczego wiecej sie juz tam nie naucze. Atmosfera jest dosc napieta, ciagle jakies klotnie i niedomowienia :-? Pozatym chce czegos na pol etatu bo teraz to na nic nie mam czasu, mysle ze czas isc dalej. Niestety edukacje zakonczylam tylko na liceum ale i tak mam swoje marzenia i nie chce cale zycie pracowac w malutkim sklepiku :-( Wiem ,ze nie moge liczyc na swietna posade ale nie chce pracowac z przymusu. Moze jestem naiwna i robie blad rezygnujac ale odkad podjelam ta decyzje czuje sie o niebo szczesliwsza :-)
Samanthii pisze:...ja wlasnie ogladam eurowizje-
Jejku ja tez sprawdze czy u mnie to leci. Jak nie to prosze napisz jakie sa wyniki :-)
A kto reprezentuje Polske?

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”