Fantazje erotyczne kobiet

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Fantazje erotyczne kobiet

Post autor: Aguuu » 12 gru 2009, 10:55

hoana pisze:Wanna, naprawde jest swietna jezeli chodzi o sex.. tak sie sklada, ze mam lustro na cala sciane i mamy wtedy takie 2 w 1 :-D Prysznic tez super.
No to super, faktycznie musi być bosko, wanienka plus jeszcze doznania wzrokowe w lustrze :-) :-)
Hihi, jak będę sobie robiła kiedyś łazienkę, to już wiem jak sobie ją urządzę :p :p :p

hoana pisze:Ja kilka dni temu zostalam zaatakowana we framudze do drzwi..a pozniej przemiescilismy sie na podloge, tylko podlozylismy kocyk.. achh.. a teraz siedze sama w domu o tej porze i wspominam :badgrin:
To może teraz Ty zaatakuj :p

hoana pisze:
Aguuu pisze:A co myślicie o przebierankach??
Wiecie jakieś stroje, i w ogóle... Wiecie karnawał nadchodzi, to temat na czasie :p
Mam kilka ciuszkow ''na zyczenie'' ;) ale raczej nie jestem za przebraniami typu seksowna pszczolka Maja lub krolewna sniezka, bo nie potrafie do tego odpowiednio podejsc.. bym sie usmiala po pachy :-) a to by zepsulo nastroj i cala otoczke, ze jestesmy kims innym ;) chociaz rozne gorsety, lateksy, seksowne majteczki, staniki, ponczochy jak najbardziej.. oo chyba , ze stroj niegrzecznej uczennicy z tylkiem na wierzchu :-D to jest cos co bym zalozyla faktycznie i nie tylko dla smiechu.. a widzialam fajne spodniczki, na stronie hustlera kiedys 8-)
A pielęgniarka, pokojówka czy coś w tym stylu?? :p
Scena niczym z filmu, (bądź telenoweli :p :p ) sprzątasz sobie, a tu przychodzi szef i bara bara :p :p

Albo pacjent potrzebuje pomocy, przychodzi niegrzeczna pielęgniarka i też bzyku bzyku :oops: :p

Jakby przyszła policjantka to raczej było by sado maso :p :p :badgrin: :badgrin:
Ale np. niegrzeczna uczennica tak jak właśnie mówisz hoana też musi być fajnym przebraniem.

Ale jakbym miała założyć strój pszczółki maji, czy coś w tym stylu to bym pompę złapała i tyle :badgrin: :badgrin:
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 12 gru 2009, 11:22

CatWomen to by bylo odpowiednie.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 12 gru 2009, 11:29

ja mam przebranie żołnierki (mój Misiek jest żołnierzem więc trochę sobie nim żądzę :badgrin: ) i oczywiście mikołajki :-) teraz czekam na nowe cyce i na pewno kilka zakupię :badgrin:
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 12 gru 2009, 12:20

majamajamaja pisze:CatWomen to by bylo odpowiednie.
mi akurat to się nie podoba.

A na przykład zawsze mi się marzył seksik przy rozpalonym kominku, zgaszone światła, i tylko blask ognia by nas oświecał, hihi :-D

Niestety nie mam kominka :(
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 12 gru 2009, 13:11

I najlepiej żeby ten kominek był w jakiejś górskiej romantycznej chatce, a za oknem ośnieżone drzewa :-D
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 12 gru 2009, 13:41

lil sexy pisze:I najlepiej żeby ten kominek był w jakiejś górskiej romantycznej chatce, a za oknem ośnieżone drzewa :-D
oj jakie to by było romantyczne.... PDT_Love_05 PDT_Love_05 PDT_Love_05
się rozmarzyłam.... :oops:

Awatar użytkownika
gosienka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: gosienka » 12 gru 2009, 17:24

tak kominek mam w domciu i własnie w tym salonie gdzie ostatnoi jest wspaniały sex z moim mezusiem,jak dzieci padaja to ja zaraz go atakuje w pozycji on siedzi a ja na nim,ostatnio marza mi sie jeszcze pieszczoty moich nowych piersi ale jakos nie umiem sie jeszcze przemoc ze nie beda bolec,moze szampana dzis z barku zarzuce i wtedy strach sie bac,pewnie bedzie pieknie,no a snieg tez chyba dzis na rzyczenie pada bo za oknem biało :-)

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 12 gru 2009, 19:07

zazdroszczę kominka :oops: :oops:

i śniegu też !

U mnie ani kominka, ani śniegu, ani chłopaka obok... Ech...
Zostało mi tylko różowe na chwilę obecną :p

Awatar użytkownika
avansavana1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: avansavana1 » 12 gru 2009, 21:04

Przebieranki są świetne i niektóre takie seksowne te stroje :p :p
Od niedawna mam stroik mikołajki, pielęgniarki i policjantki, marzy mi się jeszcze kostium króliczka, piratki i zakonnicy oh(t1 :roll:
Zrobione piersi, usta, liposukcja ud, brzucha, bioder, teraz pora na ponowne powiększanie ust i korekcję policzków - 19listopad.

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 12 gru 2009, 21:13

zakonnicy?? Ten akurat jakoś mnie nie zachęca :p

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”