ciekawe książki (godne polecenia) i ich szybkie czytanie

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Marta86
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Marta86 » 13 gru 2008, 20:25

moonikas, kazdy kto przeczytal ksiazke wie,jak sie nazywa sprawca...

Mam nadzieje,ze zdjec Wiktorii nie ma-niczym sobie nie zasluzyla by ogladac jej zdjecia w celu zaspokojenia swojej ciekawosci...

Mimo,iż jest to ksiażka a wiec jest ogólnodostępna to czytając ją miałam wrażenie,że czytam cos bardzo intymnego,szczerego i godnego wspólczucia takze nie róbmy z tragedii sensacji...
8.07.2008r.
dr M.Pastucha

Awatar użytkownika
moonikas
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: moonikas » 15 gru 2008, 10:42

Marta86 pisze:moonikas, kazdy kto przeczytal ksiazke wie,jak sie nazywa sprawca...
w książce nie ma podanego prawdziwego nazwiska sprawcy ( przedstawiony jest jako Eugeniusz G. bądź Roman Gadowski)
ja podałam jego nazwisko to po to, by każdy kto chce mógł zobaczyć w necie jak on wygląda
dr M. Pastucha - 25.08.2008 r.
Mc Ghan 410 MX 370 g

Awatar użytkownika
doneczka11
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doneczka11 » 15 gru 2008, 15:42

hehe ciekawość była silniejsza ;)
Nie spodziewałam się, że to taki staruch!!! Jak on mógł omamić tyle kobiet, normalnie szok! :x

Awatar użytkownika
Marta86
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Marta86 » 18 gru 2008, 01:48

Wystarczy,ze wejdzie sie na glowna strone poswiecona Strefie cienia i juz wiadomo,ze sprawca jest wspomniany w ksiazce Eugeniusz G.,czyli Gadomski.

doneczka21 na podstawie tego co przeczytalam w ksiazce to wiedzialam,ze musze sie spodziewac jakiegos staruszka ale wyobrazalam go sobie zupelnie inaczej...
8.07.2008r.
dr M.Pastucha

Awatar użytkownika
bbpp77
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: bbpp77 » 21 gru 2008, 00:25

Marta86 pisze: Mam nadzieje,ze zdjec Wiktorii nie ma-niczym sobie nie zasluzyla by ogladac jej zdjecia w celu zaspokojenia swojej ciekawosci...
to fakt!
Marta86 pisze: doneczka21 na podstawie tego co przeczytalam w ksiazce to wiedzialam,ze musze sie spodziewac jakiegos staruszka ale wyobrazalam go sobie zupelnie inaczej...
ja również jakoś lepiej go widziałam oczami wyobraźni a okazało się, ze to zwykły staruszek... niczym nie wyróżniajacy się z tłumu. W mojej wyobraźni był bardziej przystojny, zadbany, młodszy. A tu mały chudy dziadzia!
bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym...

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 17 sty 2009, 21:41

wstrzasajaca historia ....Spalona żywcem - Souad ...plakalam jak ja czytalam....
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Marta86
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Marta86 » 24 sty 2009, 18:34

misialeczek24, czytałas książke z którą okładką-bo chce sobie ją zamowic ale nie wiem którą?
Domyslam sie,że tą pierwsza ale wole się upewnic.
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 8a9a05.jpg
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 1fa64a.jpg
8.07.2008r.
dr M.Pastucha

Awatar użytkownika
anita111
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anita111 » 24 sty 2009, 23:05

"Czarna księga kobiet " POLECAM GRUBA ALE CIEKAWA , w bibliotekach na pewno jest, przerażające fakty jak kobiety są traktowane w wielu kulturach religiach , wciągająca

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 25 sty 2009, 00:20

Ja was tak podczytuje co czytacie...a ja sie bez bicia przyznaje,ze zaczytuje sie w literaturze staropolskiej...Kraszewski moj ulubiony autor....od zawsze "Chata za wsia".... a teraz odkad na "wygnaniu jestem" wracam do naszych lektur...wogole u mnie w domu od malego wszyscy namietnie czytlai ksiazki....bitwy,klotnie,podkradanie sobie ksiazek kto pierwszy przeczyta... nie umiem usnac bez przeczytania kilku stron.... Mam nawet w aucie zawsze jakas...czasem trafi sie ze jadac daleko....mam sie z kim zmienic w trakcie jazdy...chodz ostatnio bedac w pl....kupilam na cd kilka... torturuje sie wlasnie zyciowa glupota pani Izabeli Leckiej....Lalka...ciezko sie czytalo w szkole...a teraz upajam sie....wiem idiotyzm....ale "noce i dnie" na cd w kazda dluza podroz biore...a jak leci serial musze ogladac...
Mam tyle ulubionych tytulow....mam jeden mankament...nie umiem sie z ksiazka rozstac...pozyczam tylko bliskim osoba...przywiazuje sie do nich....i czytam w ciagu lat kilka razy... Moim znajomi sie simieja ze mnie ze moge czytelnie otworzyc....
Nie lubie tylko jakos ksiazek fantasty... chodz do jednej sie przekonalam za namowa wujka... ale mam jedna ksiazke w domku przywieziona jeszcze z Polski...ktora u mnei w rodzinie NIKT nie przeczytal i nie wyszedl z pierwszego rozdzialu....kazdy kto ja bral do reki do konca I rozdzialu rzucal ja w kat..... :| kryminal....przywiozlam ja do Niemiec....bralam sie pare razy....ale albo tak "ciekawa"....albo nie wiem juz sama co z nia jest.... Nie bede "jej reklamowac" zeby autor sie nie obrazil... :(

Nadia125
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Nadia125 » 25 sty 2009, 12:57

Anielica nie wierze ja mam tak samo, literatura polska - klasyka, uwielbiam!!!!!!! I zawsze jak w telewizji leci Potop, Nad Niemnem itd..., po raz setny oglądam ... jak teraz będę w PL przywiozę sobie zapas tych książek.

Teraz czytam książki Kalicińskiej, Grocholi, nie czytam kryminałów, fantastyki - ale uwielbiam Marka Krajewskiego całą serię o komisarzu Mocku - jedyny kryminał jaki czytam, jeżeli ktoś lubi tego typu literaturę to polecam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”