plotki, ploteczki cz.1

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 22 maja 2005, 21:10

...Katie pierwsze dziecko ma z piłkarzem Manchesteru United Dwight'em Yorke'm ale on rozstał się z nią zanim dziecko się urodziło... w maju 2002 przyszedł chłopczyk na świat, nazywa się Harvey i urodził się ślepy :( bądź prawie całkiem niewidomy, wada jest bardzo poważna i mimo zabiegów jego oczka nigdy nie będą sprawnie funkcjonować... w mediach zrobiło się głośno, że to przez to, że Katie piła alkohol w czasie ciąży, ale doktor zajmujący się małym zdementował te plotki i potwierdził, że to wada genetyczna... no, a teraz jest z Peterem Andre i spodziewają się dziecka...
BTW ...Jordan obchodzi dziś 27 urodziny :wink:
http://www.kamilo.net/forum/images/uplo ... /katie.JPG
http://www.myvillage.com/photos/jordan_clinic.htm
http://www.peter-andre.net/pages/ok_baby.htm
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
ska-ska
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ska-ska » 22 maja 2005, 21:12

Valentina, Ty jestes niezła agentka! :lol:
Ja lubię takie ploteczki poczytać...

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 22 maja 2005, 22:41

jak dla mnie to ona ma te cycki za wielkie takie arbuzy :lol:

Gosc4
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Gosc4 » 22 maja 2005, 23:07

mara pisze:nie wierze, ze to ona... matko, ale zmiana! w skrocie- wiwat chirurgio plastyczna!
.
mara nie przesadzasz? ;) Przecież ona miałam tam naście lat!!! Teraz ma conajmniej 10 lat więcej. Ma większe usta i tyle.
Nie popadajmy w przesadę. Ja też byłam na etapie "każde duże piersi są robione" :lol:

Gosc4
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Gosc4 » 22 maja 2005, 23:09

Valentina pisze:...Katie pierwsze dziecko ma z piłkarzem Manchesteru United Dwight'em Yorke'm ale on rozstał się z nią zanim dziecko się urodziło... w maju 2002 przyszedł chłopczyk na świat, nazywa się Harvey i urodził się ślepy :( bądź prawie całkiem niewidomy, wada jest bardzo poważna i mimo zabiegów jego oczka nigdy nie będą sprawnie funkcjonować... w mediach zrobiło się głośno, że to przez to, że Katie piła alkohol w czasie ciąży, ale doktor zajmujący się małym zdementował te plotki i potwierdził, że to wada genetyczna... (...)
a jak przez silikon? :shock:

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 22 maja 2005, 23:21

a czy ona nie robiła kości policzkowych?? mówie o Jolie???? jeśli robiła to ja też chce!!!!!!! :twisted:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
ska-ska
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ska-ska » 22 maja 2005, 23:38

Gaga, Jolie raczej nic nie robiła, policzki same się zapadły, więc kości uwydatniły. Ile ona ma lat? Cos okoła 30-tki..
Tak się dzieje z czasem, więc Ciebie też to czeka :twisted:
ale na razie jeszcze musisz kilka latek poczekać.
Ja wolę pełne buzie (tj. np Charlize Theron)od szczupłych zapadaniętych twarzy (Cindy Crawford dziś).

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 22 maja 2005, 23:44

mi się strasznie podoają policzki w stylu Easter Canadas..... oj piękne.......
juzpytałam chirurga o to..... z resztą kto śledzi forum to wie co mi pogłowie chodzi :twisted:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Pati
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Pati » 23 maja 2005, 09:10

Ja uwazam ze na tych fotkach angelina wyglada niezle, powiem ze podoba mi sie na nich bardziej niz teraz! Taka swiezynka! I poza ustami, nosem i piersiami tez nie widze wiekszych zmian.

Awatar użytkownika
Pati
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Pati » 23 maja 2005, 10:46

A Magda Molek to kobieta z klasa! Subtelna i piekna!

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”