Tesciowa i TY ????

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 07 lut 2008, 18:25

Kobieta nie kobieta, ale przeciez czlowiek i jeszcze mama Twojego meza.
Ja rozumiem, ze moga byc pewne niesnaski w takich relacjach - raz mniejsze a raz wieksze.
Ale diksi, nie uwazasz, ze szkoda zycia na takie rzucanie łaciną?
Przykro mi stwierdzic, ale nie dajesz dobrego przykladu swojemu dziecku. I zamiast byc Hestia domowego ogniska to zaczynasz byc tyranem. I nie zdziw sie, jak dzidzia urosnie to bedzie zachowywala sie tak w stosunku do Ciebie, jak Ty teraz do tesciowej.. wierz mi, powod zawsze sie znajdzie.

Sam dobrze pisze, badz madrzejsza.
A tematy? Mimo, ze ja z moja tesciowa to woda i ogien, to temat do rozmowy zawsze sie jakis znajdzie ;) Pozatym bardzo szanuje ja jako czlowieka i osobe, ktora dala zycie i wychowanie mojemu miskowi. Pozatym czasami wspolnie wyjezdzamy i jest super :) Trzeba sie wyluzowac, i na pewne rzeczy przymknac oko i tyle. Dziala to zapewnie w obie strony, ale dzieki obupolnym kompromisom udalo sie osiagnac konsensus. Ale nie do razu Rzym zbudowali.

Krzykiem, wyzwiskami, grozbami nic nie osiagniesz.
W poprzednim poscie napisalam, ze meza masz po swojej stronie. Teraz mnie naszla refleksja, ze on poprostu chce miec swiety spokoj.. woli sie nie spotkac niz spotkac - i sluchac rozne glupie teksty z Twojej strony pod jej adresem.
Domyslam sie, ze sa podobnej tresci jak te tutaj. A jemu napewno jest przykro.
Słuchaj, jezeli kobieta ma cos nie tak z glowa to powinna zaczac leczenie. Pogadaj na spokojnie z mezem, bez nerwow i placzu. On jako jej dziecko powinien miec duzy wplyw na nia, moze uda sie ja naklonic do wizyty w poradni.
A Wy jestescie na swoim a dziecka nikt nie ma prawa wam odebrac.
Zauwazyłam, ze cala ta agresja i nienawisc zamiast zejsc z ciebie to ciagle rosnie.
Rozumiem ze pewnych krzywd sie nie zapomina, ale tak nie powinno byc.
Polecam jakas joge albo medytacje, cos dzieki czemu moglabyc sie wyciszyc i uspokoic.

pozdrawiam
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

diksi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: diksi » 07 lut 2008, 21:28

dziecka mojego w to nie mieszaj.NNO WULGARYZMEM I ZLOSCIA NIC NIE ZDZIALAM:aLE UDAWAC NIE BEDE-TOBIE MUSI DOBEZR TO WYCHODZIC:Ona swoich synow wychowala na swoj wzor,Jak zadalam mezowi pytanie-jakie pozytywne cechy ma twoja matka? to nie umial odpowiedziec i powiedzial chyba to ,ze mnie urodzila! FAJANA Odp
Sluchaj ona ,siostra swego meza tez tak robila i nie maja z nia kontaktu.Ciekawe jak bys zaregowala,jak bys byla po cesarce,pompowala mleko co 4 gadz i noca co zajmowalo 30 min,a tu wtargnie ci niezapowiadanie tesciowa,ty zmeczona ona ci dziecko budzi,i mowi-noto co,przyjsc nie moge. co bys zrobila jak zwalila wine na zwojego meza -a sama okradla eks.i sie glupio smiala,co bys zrobila jak by ci dala talerz po psie do jedzenia i brudne sztucce.
Wiesz ja kiedys jej wspolczolam ,nawet umylam jej 12 okien i pyla krotko po porodzie ito jesienia,na cacy i wiesz nawet wtedy dupe mi obrobila! I tez POwiedziala ze trze
ba mnie wykorzystac ,JAK bys rozmawiala z osoba z ktora nie masz tematow,ktora nie pozwoli ci zdania dokonczyc,allbo siada do ciebie tylem plecami i sie ironicznie smieje jedzac cos(zagladbelam jej w twarz od boku) BYLAM Z NAI W SKLEPIE ;SZMINKI nIE MOGLA SIEGNAC WIEC JEJ PODALAM-JESTEM DUZO WIEKSZA-A ONA DO MNIE-JESTES MNIEJSZA JA MOWIE NIO NIE:A ona tak jestes,ja patrze sie na nia ,a o na jeszcze raz z fochem i tak jestes.
I sorry ,i ty chcesz zebym udawala?? OGARNIJ;MOJ MAZ UCIEKA OD NIEJ;boi sie zeby mu gadki tepej nie strzelila. I JA MAM sbie nerwy psoc,przesada. a i co bys zrobila jak by chciala na kazde zawolanie twoje dziecko,(JAK powiesz zeby dala to i to o tej poze dziecku,to ci powie ze ona wie lepiej)A MIESZKA 30 min W JEDNA STRONE; MHHH no ciekawi mnie to,napewno bys juz nie udawala!
A ona nie chce kompromisu zadnego ma byc jak jej sie podoba :-D i lubi kogos ponizac,sama jest brzydka i rywalizuje z kazdym ladniejszym,i to nie tylko ja tak twierdze.
Twoja tesciowa ,na bank nie jest taka jak moja,chyba nie czytalas moich postow.przysiegam na me zycie ze to ie brednie!

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 07 lut 2008, 21:44

Rina pisze:Kobieta nie kobieta, ale przeciez czlowiek
człowiek? diabeł wcielony- nic więcej!
Samantii- wyjątki się pewnie zdarzają ;)
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

diksi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: diksi » 07 lut 2008, 21:53

DODAM;JA NIE PLACZE I NIE KRZYCZE .A moj maz ,zgadza sie w niektorych kwestiach tej sprawy.Ona twierdzi,ze jest zdrowa!!! I moj maz nie jezdzi do niej ,bo ona jeste ze mna poklocona,1 nie,on ie jezdzi od 16 roku zycia i nie utrzymuje z nia blizszego kontaktu,tylko jak sie kasa skonczla ,cos w tym stylu.Jego brat ,tez nie jezdzi bo ma dosyc pompowana ucha! WIEC ;NIE RADZ MI NICZEGO!! BO Napewno nie jestes w takiej sytuacji.I to nie przezemnie to wszystko sie zaczelo !!! TO TRWA juz od 10 lat(i mnie jeszcze tam nie bylo) !!!!!!! I TYLKO TY WPADLAS NA TAKI POMYSL;" glupszemu ustap" ja nie mam litosci dla tej osoby,a ona dodla kiedys-i tak cie nie lubiale,chodzilo tylko o dziecko,bo mi tak nudno.A I PODZIEKUJ MI ;ZE NIE BUNTUJE JESZCZE TWEGO MEZA ;ZE TO NIE JEGO DZIECKO:A jest jego i naet on oczy wytrzeszczyl. sorry nie masz o tym pojecia!!! a i dodoam ,ze tak bardzo chciala miec corke,ze chlopcow w sokienki ubierala i lalKI im dawala,A mojemu dziecku chciala dac swa pierS!!!

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 07 lut 2008, 22:12

diksi pisze: tak bardzo chciala miec corke,ze chlopcow w sokienki ubierala i lalKI im dawala
to już nie tylko choroba psychiczna, ale zboczenie jakieś :?

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 07 lut 2008, 22:12

diksi pisze: tak bardzo chciala miec corke,ze chlopcow w sokienki ubierala i lalKI im dawala
to już nie tylko choroba psychiczna, ale zboczenie jakieś :?
diksi pisze:A mojemu dziecku chciala dac swa pierS!!!
przestań, bo zwymiotuję :roll:

diksi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: diksi » 07 lut 2008, 22:45

oki,przestane.NIO i jak tu zareagowac,sama widzisz :( nie zycze ikomu czegos takiego!!

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 07 lut 2008, 22:54

diksi, wiesz co, ja chyba jednak jestem za eutanazją..

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 07 lut 2008, 23:03

diksi pisze:aLE UDAWAC NIE BEDE-TOBIE MUSI DOBEZR TO WYCHODZIC
przykro mi, ale w niczym nie udaje - i Tobie tez tego nie radzilam. To, ze czasami przymkne na cos oko to tylko swiadczy o tym, ze nie chce miec zadnych klotni.
diksi pisze:"DODAM;JA NIE PLACZE I NIE KRZYCZE"
diksi twoje wypowiedzi to jest jeden wielki wulgarny krzyk,placz i chaos.
diksi pisze:"NIE RADZ MI NICZEGO!! "
jak nie chcesz rad to.. to po co te posty?
groszek pisze:człowiek? diabeł wcielony- nic więcej!
Tak groszku - czlowiek, prawdodpodobnie chory psychicznie.

I to jest moj ostatni post w tym temacie. energii szczepic sobie wiecej nie bede - wole ja spozytkowac w jakis inny przyjemniejszy sposob. Ide upiec pyszne ciacho. o! :-D
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 07 lut 2008, 23:29

Samanthii pisze:[
szkoda, ze sie nie dogadujecie z matkami waszych mezow ... :|

ja nie chcialabym sie klocic z moimi tesciami - nie wyobrazam sobie nawet takiej sytuacji...

moja tesciowa to swietna babka 8-) - oboje sa super !!!
-dziela nas dwa pokolenia i nie tylko... :? - ...wiadomo, oni maja inne nawyki ,sposob bycia- ale- kocham ich tak samo jak moich rodzicow- ... PDT_Love_01

... pamietam jak przyjechalam do tesciowej na pare dni... ...skonczyl mi sie akurat tusz do rzes :( - nawet nie musialam nic mowic- moja tesciowka zobaczyla i pojechala po nowy... :oops: :badgrin:
...jak mam urodziny ,to zawsze dostaje prezencik od nich- przewaznie jest to koperta :oops: z kwiatkami... :-)

...moglabym u nich mieszkac miesiacami :oops: ... ... uwielbiam z nimi dyskutowac na rozne tematy i grac w karty wieczorami...
..niedawno nawet bylismy razem na wakacjach... :oops: ;)
...to sa bardzo inteligenti i dobrzy ludzie...
fakt, ze tesciowa nie lubi sprzatac :badgrin: - ale za to jak gotuje... !!!
..uwielbiam jej obiadki...Obrazek
Ale z ciebie szczesciara tylko pozazdroscic...
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”