Ewa Minge

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Ewa Minge

Post autor: ulla10 » 30 sty 2014, 11:58

Macie rację dziewczyny, współczuję jej zaburzonego postrzegania siebie.
Z drugiej strony to bardzo mądra kobieta i słuchać jej to przyjemność. Nie idzie mi to w parze z wyglądem zewn.
Co innego gdyby przyznala, tak chcę wyglądać jak kobieta kot i gowno wam do tego.
Ale takie pojscie w zaparte i sprawa w sądzie???

Marena, Lubaszenko też mnie nie przekonuje swoim tłumaczeniem :)
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 30 sty 2014, 12:05

Liftu raczej nie miala,tylko wypelniacza zmasakrowaly jej twarz. Widzialam kiedys na żywo kobiete z podobnymi nierównosciami,wygladala jak nalana alkoholiczka,dla tego w życiu nie zrobie wypelniaczy,wolała bym lift.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: stradapl » 30 sty 2014, 12:16

Sabrina pisze:Liftu raczej nie miala,tylko wypelniacza zmasakrowaly jej twarz. Widzialam kiedys na żywo kobiete z podobnymi nierównosciami,wygladala jak nalana alkoholiczka,dla tego w życiu nie zrobie wypelniaczy,wolała bym lift.
Tez tak myśle ...... Ja kilka razy po wypelniaczach miałam takie nierówności w sensie ze nie da sie tak perfekcyjnie rozprowadzić wypełniaczy ale ja miałam mało - trochę na próbę czy będzie lepiej
To już kwestia gustu bo twarz zrobiła sie większa , ja mam kompleks za szczupłej (smirk ale oboje z dr simka doszliśmy do wniosku ze czy jest lepiej hmmm na pewno inaczej (rofl i postanowiliśmy z kwasem nie kombinować
Natomiast radiesse wyszło naturalnej ale tez nie perfekt
Człowiek musi mieć dużo czasu i samozaparcia by tak dostrzykiwac i wyrównywać , nie ma mocnych a ja aż tak nie chciałam sie bawić w idealna lalę (emo
ona ma chyba tony wypełniaczy
"Różnica między niemożliwym a możliwym leży w ludzkiej determinacji."
"Niektórzy patrzą na świat i pytają: Dlaczego? Inni patrzą na swoje marzenia i pytają: Dlaczego nie? "

szati
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: szati » 09 kwie 2014, 13:11

Pani Minge niestety jest kłamczuchą.Tak się składa iż mam Ją w znajomych na fb.Kiedyś zapytałam jak robi takie loki.Odpisała mi iż chorowała w dzieciństwie i od choroby włosy zaczęły się kręcić.Wkurzyłam się,że inteligentna kobieta w tak tandetny sposób wciska mi kit.Po drugie jednego dnia mieć spiralki i mega długą grzywkę,zaś drugiego bujne loki i grzywkę krótką-nikt mi nie powie,że tak mega szybko rosną włosy i nie uwierzę iż może być ich tak dużo...Poszperałam i znalazłam w Wawie klinikę która robi INJECTION HAIR SYSTEM-nawet fryzjer będzie miał trudności z rozpoznaniem....
Co zaś się tyczy twarzy:
Na fb pani Minge ma piękne sweet focie-tyle tylko iż gdyby je wszystkie razem złaczyć na klkuset ma identyczną minę.Dla mnie to efekt bardzo dużych dawek botoksu.Nie ma żadnej mimiki-czoło ani drgnie.Poza tym może nie miała operacji plastycznych-tylko sculptra(przez jakiś czas miała mega grubą twarz),a teraz to kwas hialuronowy i nici.I jestem prawie pewna iż ma nici.
Biust bardzo wysoki profil okrągłych wkładek-i to również bardzo widać,ponieważ zaczyna wyglądać troszkę nienaturalnie,mega okrągły.
Nie krytykuję tej Pani ani nie zazdroszczę,sama robię mnóstwo zabiegów.Tylko nie cierpię dlaczego tak bardzo kłamie??
Dla przykładu wklejam Jej sweet focięi focię z tego samego okresu fotografa.
Oceńcie same
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
http://kobieta.onet.pl/moda/ewa-minge-o ... land/r6c8q

Awatar użytkownika
sida
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: sida » 10 kwie 2014, 17:29

link z fb nie działa :)
dr Kasprzyk Silimed 315 HI - 16.01.2014 :)

szati
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: szati » 14 kwie 2014, 12:36

Już wrzucam raz jeszcze:
profil fb i codzienne sweet focie Evy:
https://www.facebook.com/eva.mingepriv?fref=ts

a to focie reporterów:
http://kobieta.onet.pl/moda/ewa-minge-o ... land/r6c8q

szati
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: szati » 20 maja 2014, 11:11

Z przykrością pokazuję zmiany.Mnie się rzuciło w oczy najbardziej to co robi Jej się z policzkami podczas uśmiechu-a czego kiedyś nie miała,oraz podniesione niebo wyżej brwi.Oceńcie zmiany same:)Uważam,że to efekt nici,ale być może się mylę
17728-xl.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 21 maja 2014, 23:08

Beznadziejen te krechy od ust.Bardzo oszpecona kobieta,bardzo.

Z nosem tez chyba cos robila,bo teraz ma taki bardziej skierowany na dol i nie sadze,ze jest to wina ujecia na zdjeciu.
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 19 sty 2015, 13:53

Wczoraj w tv na tvn jako gość wystąpiła Ewa Minge, boże broń przed jej lekarzami, cenię ją jako projektantkę, ale co z siebie zrobiła, to już przechodzi pojęcie, lustra nie ma, wygląda jak maska pośmiertna, a taka była ładna dziewczyna z niej, masakra co może zrobić nadmiar kasy na zabiegi

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 19 sty 2015, 14:07

Tez to ogladalam...a najlepsze jak twierdzila, ze facetom nie beda sie podobac jej buty hehe..a na siebie nie spojrzala

http://www.pudelek.pl/artykul/75412/ewa ... c_zdjecia/" onclick="window.open(this.href);return false;
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”