Moderator: Zespół I
swego czasu chodziłam do pewnego klubiku w warszawce na imprezy..wtedy przychodziła również Magda Modra..osobiscie uwazam ją za ładną dziewczynę..ale zapewniam ze miała własnie MAŁY BIUSCIK !!!GAGA pisze:ja ją znałam dobre kilka lat temu. nie widziałam czy miała implanty ale zawsze miała dość duże cycki... nic nie słyszałam aby robiła- może coś przeoczyłam. jakieś 4 lata temu miała dobre C...
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gifmegi pisze:ciekawostka- zupełnie prawdziwa..opowiadana przez babcię Magdy M. "MADZIA TO TAKA ZARADNA JEZDZI DO TYCH ARABSKICH KRAJOW I ZAWSZE TYLE DOLARÓW PRZYWIEZIE "
hehhee ciekawe skąd i dlaczego..

w sumie to może wypychała, kto ją tam wie. wiem że była na jednej imprezie tam gdzie ja i siedziała w takiej bluzeczce z siatki a pod spodem miała tylko stanik i wtedy mi się wydawało, że ma duże te cycki... no ale ja wtedy nie miałam więc może były duże w odniesieniu do moich....megi pisze:swego czasu chodziłam do pewnego klubiku w warszawce na imprezy..wtedy przychodziła również Magda Modra..osobiscie uwazam ją za ładną dziewczynę..ale zapewniam ze miała własnie MAŁY BIUSCIK !!!
co moj kolega nawet mowil..ze fajna z niej laska tylko za chuda....(czytaj -małe cycki :lol: )
ciekawostka- zupełnie prawdziwa..opowiadana przez babcię Magdy M. "MADZIA TO TAKA ZARADNA JEZDZI DO TYCH ARABSKICH KRAJOW I ZAWSZE TYLE DOLARÓW PRZYWIEZIE "
hehhee ciekawe skąd i dlaczego..
...no dobra :lol:MonisiaPP pisze:Ty sie nie smiej! Tylko pakuj walizki i tez pojedziemy! 8) Black & white
Tyle dolarow przywieziemy!! :DD
...no tak...MonisiaPP pisze:Zeby tylko mąz Cie puscil![]()
![]()
Jakos tego nie widze :? On taki zaborczy....