gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
gracja
- Uzależniona Beauty

Dominicana pisze:
jak mam takiego maxi mega giga doła i siedze i rycze i wydaje mi sie że już gorzej być nie może to sobie tak myśle......boże jakie ja mam durne problemy, przecież wszystko w życiu mi wychodzi, chodze na studia na które chciałam, mam fajny nos, mam co jeśc, jestem zdrowa, mam fajne koleżanki, fajne zwierzątka, kochającą rodzine...i jestem niezadowolona bo np mam za grubą dupe albo facet robi mnie w hu**
a przecież mogłabym byc tylko po podstawówce, mieć juz 6 dzieci w wieku 18 lat, nie mieć co jeśc co ubrać gdzie spać, być chora, bita przez męża, stracic cała rodzine...itd itd
i wtedy uzmysławiam sobie jaka ja naprawde jestem zajebiście szczęśliwa, i jak dziekuje Bogu za to co mam i nawet za to czego nie mam bo jak sie chce to zawsze mozna to zdobyc
applau Dominicana. Popieram. Sama zawsze w ciężkich chwilach myślę o tym, że tak naprawdę to jestem szczęśliwa. Myślę o tych samych rzeczach co ty i to naprawde pomaga!!!!! To się nazywa zdrowe podejście do sprawy

...czemu ze wszystkich pragnieĂĆÂą na ĂâÂświecie to Ty mnie wybraĂâÂłeĂâÂś.....
-
MonisiaPP
- Uzależniona Beauty

-
Kontakt:
Mi to nie pomaga!

Mam dola nic mi sie nie chce! Czuje sie jak kretynka! :scuse2:
ZAWSZE BLACK & WHITE!
-
GAGA
- Przyjaciel Beauty

mi na dołanajlepiej pomaga tabletka nasenna albo przysiąśćdo zaległości w pracy całą noc..... albo sie czymś tak najeść aż będzie mi niedobrze :lol:
MĂâÂłodym ludziom wydaje siĂĆÂŞ, ĂâÂże pieniĂâÂądze sĂâÂą najwaĂâÂżniejszĂâÂą rzeczĂâÂą w ĂâÂżyciu. Gdy siĂĆÂŞ zestarzejĂâÂą, sĂâÂą juĂâÂż tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....
-
basiq
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
albo sie czymś tak najeść aż będzie mi niedobrze
Fajna metoda, musze wyprobowac i to na czyms pysznym, to nie dosc ze bez wyrzutow sumienia sie najem, to potem jeszcze nie bede tego lubiła i nie bedzie mnie kusiło:lol:
-
Michitka
- TOP Beauty

DOMINICANA mogłabyś mi przesłać ten obrazek na mojego emaila, bo jest świetny
michitka@wp.pl
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...
-
GAGA
- Przyjaciel Beauty

basiq pisze:albo sie czymś tak najeść aż będzie mi niedobrze
Fajna metoda, musze wyprobowac i to na czyms pysznym, to nie dosc ze bez wyrzutow sumienia sie najem, to potem jeszcze nie bede tego lubiła i nie bedzie mnie kusiło:lol:
ja jem same pyszne rzeczy wtedy :) ale nie mam problemu ztym ze ich otem nie lubie.... zawsze popijam takie mega najedzenie herbatką na biegunke :) i wtedy jest rewolucja więc jak się już tak źle czuje fizycznie to nie myśle o tym co mnie martwi psychicznie......

MĂâÂłodym ludziom wydaje siĂĆÂŞ, ĂâÂże pieniĂâÂądze sĂâÂą najwaĂâÂżniejszĂâÂą rzeczĂâÂą w ĂâÂżyciu. Gdy siĂĆÂŞ zestarzejĂâÂą, sĂâÂą juĂâÂż tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....
-
GAGA
- Przyjaciel Beauty

widzisz Val przynajmniej jest śmiesznie :lol:
pamiętam jak kiedyś z moją ówczesną współlokatorką miałyśmy kiepski dzień i wpadłyśmy na pomysł wziąć po tabletce xenna extra.... nawet nie macie pojęcia ile było śmiechu jak sie przepychałysmy do toalety :lol:
-
wicherek
- Przyjaciel Beauty

-
Kontakt:
GAGA pisze:pamiętam jak kiedyś z moją ówczesną współlokatorką miałyśmy kiepski dzień i wpadłyśmy na pomysł wziąć po tabletce xenna extra....
:lol: :lol: :lol:
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... rek/WC.gif
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
-
megi
- Uzależniona Beauty

joanna2828 pisze:już było wiele zdań na ten temat w innym wątku, ale tak czy inaczej powtórze to jeszcze raz: facetom sie nie dogodzi nigdy ! oni poprostu są ciągle znudzeni, jak maja chudą brunetkę, chcą pulchniejszą blondunkę, jak jest mała to chcieliby dużą, itd, itp... przecież to szkoda naszych nerwów kobietki, to są zwykłe samce i zawsze bedą ślinic się za innymi panienkami jakiekolwiek byśmy piękne nie były i stawały na głowie, żeby byc idealnymi

czyli z tego co piszesz wynika,że najlepiej skoczyć z mostu..albo pogodzić się z tym,ze ukochany facet idzie do innej...tak?