czarnulki brunetki...cz.2.

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Irvine Welsh
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Irvine Welsh » 13 wrz 2006, 16:50

Trudno, lepiej byc samemu niz z facetem, ktory nie ma na tyle 'duzych jaj' aby byc w zwiazku z kims , kto wie czego chce i jest atrakcyjny. a propos wygladu, u mnie w pracy wszystkie babki kochaja sie w facecie, ktory zdecydowanie odbiega od kanonu meskiej urody: ma po prostu fryzure ala JMRokita,ale jest super inteligentnym, blyskotliwym facetem z super poczuciem humoru. Zawsze wokol niego jest wianuszek lasek, ktore maslanymi oczyna gapia sie na niego / ja tez/ :lol: Ma przecietna zone, przynajmnie w porownaniu do kolezanek z pracy / my mamy narzucany wyglad , tzn musisz byc szczupla itd / ale nigdy na wyjazdach , czy w pracy nie widzialam , zeby sie do kogos dostawial. Poprostu swietny facet, ktory zna swoja wartosc i nie musi udowadniac sobie, ze jest mucho, sypiajac na lewo i prawo. Bardzo go za to szanuje i dlatego bede wierzyc, ze nadal istnieja zwiazki , w ktorych ludzi sa sobie wierni.
By the way, mamytez Amerykanina, ktory jest super przystojny, jak z reklamy, blekitne oczy, kosci policzkowe, 195, z NYC, jak przyjechal wszystkie babki szalaly, jak otworzyl usta wszystkim od razu przeszlo. Teraz chodzi na 18-stki do takiej spelunu w moim miescie , cos z Grzesznikami w tytule :lol:

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 13 wrz 2006, 16:55

Irvine Welsh- zgadzam sie w 100% w kwestii facetow, poza tym ladnym i madrym jest zdecydowanie lepiej, to sie sprawdza nawet na AM
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Irvine Welsh
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Irvine Welsh » 13 wrz 2006, 17:02

Ta tajemnicza liczba 195 to oczywiscie wzrost..... :lol:

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 13 wrz 2006, 18:58

Mnie tez sie podobaja lysi i najlepiej z owlosiona klata :oops: Testosteron w maxymalnym stezeniu.I oczywiscie tacy z ktorymi sie nie nudze i maja w oczach to cos.Ostatnio bylam z Misiem na rally-crosie i jeden z kierowcow wlasnie tak wygladal.Yul Brynner z wlochata klatka piersiowa.Mniam!A Misio na to:wiem o czym myslisz moj maly zboczku.

Awatar użytkownika
Egaree
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Egaree » 13 wrz 2006, 21:11

Irvine Welsh pisze:Trudno, lepiej byc samemu niz z facetem, ktory nie ma na tyle 'duzych jaj' aby byc w zwiazku z kims , kto wie czego chce i jest atrakcyjny. a propos wygladu, u mnie w pracy wszystkie babki kochaja sie w facecie, ktory zdecydowanie odbiega od kanonu meskiej urody: ma po prostu fryzure ala JMRokita,ale jest super inteligentnym, blyskotliwym facetem z super poczuciem humoru. Zawsze wokol niego jest wianuszek lasek, ktore maslanymi oczyna gapia sie na niego / ja tez/ :lol:
Masz rację Irvine, nie ma to jak błyskotliwy, inteligentny facet z poczucie humoru:)
-----------------
Egaree:-)

15 wrze¶nia 06r. - lipo górnej czê¶ci dolnych odnó¿y...;-) dr BROMA

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 13 wrz 2006, 21:28

Awatar użytkownika
joann@
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: joann@ » 14 wrz 2006, 10:46

Awatar użytkownika
papatka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: papatka » 14 wrz 2006, 10:50

tragiczna jest ta panna i jej cycki też - fuj
12.V.06 - piersi, Skupin
24.XI.09 - brzuch, Skupin

Awatar użytkownika
joann@
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: joann@ » 14 wrz 2006, 10:57

ona ma chyba naturalne?

malgorzata
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: malgorzata » 14 wrz 2006, 11:05

Ona nawet nie jest ładna, a już na pewno nie jest seksowna :roll: Widziałam gdzieś jej rozbierane fotki - fujjj! Obrzydlistwo!!! Ciekawa jestem, kto próbuje ją tak lansować. Pewnie ma jakiegoś starego sponsora.

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”