Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 22 mar 2008, 02:34

ja tez bym nie chciala zeby moje dzieci konczyley tu w (usa) szkole. Ale coz za ile wroce do Polski tego nie wiem... :( jak narazie poza tesknota za rodzinka nie moge na nic narzekac.

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 22 mar 2008, 05:10

Ewelinko...cycuchy nie uciekna...
A co do poziomu na studiach to mam to samo co moj byly mial w PL jak studiowal MBA...i mialam od niego materialy wiec w tyle tak bardzo tu nie sa...mam na mysli Business studies.. ;)
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Nadia125
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Nadia125 » 22 mar 2008, 09:41

Ja uważam, że to jest powód do dumy, że w Polsce mamy wysoki poziom nauczania, u nas ktoś kto kończy już gimnazjum, posiada wiedzę o innch krajach, wie gdzie leży, orientuje się w historii, a angole często nie wiedzą gdzie leży Polska i w ogóle nie maja pojęcia np. o naszym kraju. Poza tym oni o tym wiedzą i zazdroszczą nam tego, że ich pod wieloma względami przewyższamy (np. nie znają języków obcych). Nie piszę tu oczywiście o wszystkich Anglikach ;)

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 23 mar 2008, 00:10

a ja mam jutro wolne!!! bede sie byczec pol dnia a drugie pol robic jedzonka na swieta bo ten moj to maly zarloczek jest... jak dzisiaj wroci to wysciskam...
ewelinatrol 3maj sie wszystko bedzie dobrze zobaczysz... zajmiesz sie praca to i na cycki odlozysz.. a do drania nie wracaj.. badz twarda!!!!

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 23 mar 2008, 14:05

Wesolych Swiat laseczki! Wlasnie wrocilam od mamy i najadlam sie jak swi... :-D Teraz tylko tv, pozniej pakowanie walizek bo w lany poniedzialek lece do Polski! Mam nadzieje ,ze Swieta wam sie udaly XX
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
Katty
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Katty » 25 mar 2008, 02:10

O kurde zapomnialam ze dzisiaj byl smigus dyngus... :cry: Tak czekalam na to i zapomnialam....Holendrzy wogole nie znaja ta tradycje dlatego tu nie slychac nic o tym. Tylko snieg mnie zmoczyl bo pada tu juz od paru dni ,ale niestety odrazu sie topi. Klimat wogole sie pokrecil, jeszcze sniegu na Wielkanoc nie bylo jak dlugo tu mieszkam.. :badgrin:
Dr Latkowski 26.08.2011 - nos czesc chrzestna

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 25 mar 2008, 11:37

Katty- ja tez zapomnialam o dyngusie ... :doubt:

... w orodku mam 20 cm sniegu :!: ... ...i ciagle pada... ...i pada... :shock:

...wczoraj bylam na nartach... :| ...i znowu wyciagnelam z szafy kozaki :|

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 25 mar 2008, 12:42

u nas tez wczoraj padal sniezek... i anglicy rowniez nie mają smigusa dyngusa... jak dla mnie to dobrze bo nigdy tego nie lubilam... ;)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 25 mar 2008, 12:42

ja nie mialam sily na dyngusa...tak mnie bolaly/bola plecy ze sie ruszyc nie moge...masakra,dzis juz jakby lepiej ale zostalam w domku nie poszlam do pracy,a co mam sie meczyc...zreszta i tak zaplacone bedzie :badgrin: a na serio to nawet nie dalabym rady caly dzien w robocie....oby o jutra bylo lepiej bo mam biurko zawalone przed wyjazdem...a lece juz w niedziele :oops: a nawet jeszcze nie bylam na zakupach :oops:
dziewczynki mowicie sniegale numer :badgrin: u nas o sniegu mozna pomarzyc...choc chyba 1,5 tyg temu slicznie sypalo...ale przy temp 10 st :badgrin:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 25 mar 2008, 13:05

Misia- a skad ten bol pleckow ?http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1843.gif

..ja od dwoch dni czuje sie jakas taka padnieta... :roll: ...nic mi sie nie chce... :doubt:

na dodatek moja druga babcia umiera ... ...juz nie oddycha sama ,wiec nikt nie robi sobie wiekszej nadzieji... :cry:
(3 miesiace temu umarla mi jedna , miesiac temu moj wujek... ...masakra po prostu !) :?

...w swieta bylam u tesciow.. ...wszyscy sie zjechali (siosrty mojego meza, ich mezowie , kuzyn i jego zona , pelno dzieci ... ) - niby fajnie ale mi bylo jakos tak smutno :( ... ...zatesknilam za rodzinka w polsce... :(
nigdy nie bylam jakas religijna czy cos ... ...ale mimo wszystko zabraklo mi tych prywdziwych swiat wielkanocnych http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ii/ech.gif

... protestanci nie maja zadnych tradycji-.................. o baranku i pisankach moglam zapomniec ! :badgrin: :|
ja jedyna jestem w tej odzinie kataliczka :oops: ... ...wiec nikt nie wiem o co mi chodzi w boze narodzenie albo w wielkanoc... :? ...i minie chyba troche czasu za nim sie przyzwyczaje ... :|
... ale w wielki piatek tesciowa zrobila rybe na kolacje (specjalnie dla mnie :-D )- hihi ;)

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”