karolka69 pisze:Londyjka, nie strasz

dla mnie jeszcze za wczesnie na dzidziusia,
jestes jeszcze mlodziutka,w tym wieku to latalam na dyskoteki,ale teraz jesli mam byc szczera troszke zaluje,ze nie mialam pierwszego dziecka kilka lat wczesniej,zeby byc na tyle mloda aby z coreczka po imprezkach latac jak dorosnie
A moj bedzie bezwarunkowo przy porodzie,juz to ustalone dawno
marta2454, odnosnie przepisu- do tego jogurtu dodaj zelatyne,zeby troche stezala i dopiero polej nia biszkopt, bo wzielam jakis z internetu,jeszcze go nie przerobilam i dopiero przeczytalam,ze tam niedokladnie opisane jest jakby samym jogurtem polac- bedzie zupa.
-asia,dzieki

a torba jeszcze niespakowana, nie prowokuje losu

ale dzisiaj rano np to sie przestraszylam bo mialam kilka takich porzadnych skurczy i do tego ona czkawke,ze myslalam,ze "wysiade" z bolu....
cukiereczekPL,dzieki, nie najgorzej,chociaz sama wiesz jak to jest coraz blizej,juz nie tylko skarpetki maz mi ubiera
bluebeleczka pisze:od stycznia przyszlego roku

zaczynam moja przygode na Westminister University.
chcialam zaczac w tym roku, ale troszke mam poslizg.
gratuluje!
bluebeleczka pisze:londyjka ty spij kobietko teraz duzo, bo za kilka tygodni juz nie bedzie takiej mozliwosci.

wlasnie ta swiadomosc mnie kladzie do lozka wczesnie,a budzi o 10
renusia, ze Tobie sie chce z tym Avonem to cie podziwiam; a z tymi pensowkami to zdziebko dala czadu, ja takie trzymam w woreczku i do maszyny np w Azdzie,z czego mam zakupupki na pare dni