Kompleksy, brak wiary w siebie

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 04 sie 2008, 17:30

pewnie tak ale jak osoba bez zatrudnienia moze sie wplatac w czyjes dlugi? nawet zyrantem nie moze byc... ale szkoda gadac...
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 04 sie 2008, 17:49

viki pisze:pewnie tak ale jak osoba bez zatrudnienia moze sie wplatac w czyjes dlugi?
wlasnie to mnie zastanawia.....
jezeli rzeczywiscie w cos sie wplatala, to ciekawa jestem w jaki sposob do tego doszlo....???
bo tak naprawde, to nie znamy zadnych szczegolow tej sprawy.....
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 04 sie 2008, 17:54

nawet jak w jakis tajemniczy sposob wplatala sie w dlugi to majac 35 tys do splaty i myslac z tego powodu powaznie o samobojstwie nie robi sie raczej operacji plastycznych za rownowartosc tej kwoty.... :?

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 04 sie 2008, 18:10

fakt, dziwne to troche....
byc zadluzonym i w tym samym czasie moc sobie pozwolic na operacje plastyczne...

chcialabym wiedziec, o co tu chodzi....
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 04 sie 2008, 18:24

poczekamy i zobaczymy co nam napisze jolaa

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 04 sie 2008, 19:17

o ile napisze

dla mnie to wszystko jest nie do pomyslenia
też miewałam długi (może nie takie) ale praca i wyrzeczenia to najlepsze metody na taki problem
nie wiem co myśleć o tych operacjach i długach

wiem, że po ostatnim wpisie Jola zostawiła po sobie niezbyt dobre wrażenie
zwróć uwagę dziewczyno nie tylko na to co piszesz ale tez na to jak piszesz
czy wulgarne posty (nawet wykropkowane) nie naruszają regulaminu?
według mnie powinnaś przede wszystkim nad sobą zapanować

nie wiem czy teraz ktokolwiek z wypowadających sie tu wcześniej osób będie chciał Ci udzielić pomocy czy rady....
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 04 sie 2008, 20:54

Jolaa została zjechana, ale może to i dobrze bo może w końcu cos się wyjaśni. Jesli dziewczyna faktycznie ma kłopoty finansowe (a załóżmy nie miała mając przy sobie faceta) wyjaśni nam to logicznie; jesli bawi się kosztem ludzi, którzy chcieli jej pomódz - zamilknie pozostawiając po sobie niesmak; albo zacznie kręcić i tworzyc kolejne historie, które mozliwe że zaczniemy omijac szerokim łukiem, albo moderatorzy wkroczą do akcji.
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

jolaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: jolaa » 05 sie 2008, 23:01

Świetnie, mam wybujała fanazje ciekawe po co mialabym sobie to wymyslac. Nie zamierzalam pisac o tym bo wiedzialam, ze tak będzie. Jakbym miala się wdac w szczegoly to do jutra bym pisala.
Bylam z facetem, który mi te operacje obiecywal po otwarciu tej pieprzonej restauracji. Jedna mi przeciez zaplacil to czemu mu mialam nie zaufac? Zaufalam bo widzialam, ze mu zalezy tak samo jak mi na zmianie wygladu... po operacji się mna opiekowal i nigdy bym się nie spodziewala, ze cos takiego zrobi.
To ze nie pracuje nie znaczy ze nie mam dochodu, mam rente rodzinna po ojcu ale na taka kwote nie dadza duzego kredytu i tez dlatego uzbieralo się ich tyle bo po trochu z kazdego dostawalam. Przeciez ja te dlugi mam tak naprawde od niecalych 3 tygodni. Bo przedtem to nie było na mojej glowie on przeciez te raty regulowal i planowalismy operacje powiek. Wiec wtedy bylam pewna i jego i tego ze sa pieniadze z jego strony na te raty i co jakis czas będą na operacje tak mi przynajmniej obiecywal a ja w to wierzylam. Wiadomo przeciezz ze wszystkich od razu bym nie zrobila.
W sumie możecie mnie usunac z forum i tak już tu nie wroce te plany o operacjach poszly i zostana w marzeniach tak jak zanim go poznalam. Bo wlasciwie to wrocilam do punktu wyjscia tylko z dlugami.
Jestem przekonana, ze on chcial mnie bardziej zmienic niż ja sama. Dotarlo to do mnie po rozmowie z jedna kobieta która uswiadomila mi, ze on był nie wart w ogole żeby na niego spojrzec. Przeciez rzucil mnie dla innej i jestem pewna ze gdyby ona nie była ladniejsza to by mnie nie rzucil bo nie wiem czy tak na niego laski lecą..raczej nie. Wiec może myslal ze będzie ze mna może mnie zmieni i będzie na co popatrzec a w miedzyczasie szukal lepszej. Teraz do takiego wniosku doszlam.

WIEC WCALE NIE CHCIALAM PISAC o tym nie wiem p oco w ogole to napisalam. Nie napisalam niedobrze bo nie szanuje zycia, napisalam tez jakies dziwne mysli, ze ja niby chce na operacje pozyczyc teraz to mi się w glowie nie miesci bo przyznam ze nie wpadlam na to.
Nie ma sensu wiecej się odzywac tylko można się załamac bardziej. Nie oczekuje zadnej litosci. W tym momencie oczekuje zebyscie mnie zablokowaly jakos nie wiem usunely zdjecia wszystko wpisy bo przeciez jeszcze ktos poslucha moich rad.

Widocznie nie potrafie nad soba zapanowac ale jak to czytam to mnie ponosi. I tak nie wiadomo jakie jeszcze szczegoly musialabym napisac zreszta ja nie oczekuje pomocy!!!!!!!!!!!. Matko napisalam tylko wtedy o tym samobojstwie bo mialam naprawde najgorszy dzien jak mi się wszystko zawalilo. Nie wiem co mnie pokusilo żeby o tym pisac.
Niestety nie potrafie logicznie myslec i nie napisze tego normalnie tak jak należy jestem tak znerwicowana ze nie jestem w stanie normalnie po kolei tego opisac.
marzec 2008 - calkowita korekta nosa: dr. Skupin
sierpien 2009 - makijaz permanentny
listopad 2009 - powiekszenie ust Teosyal Kiss 2ml, botox, endermologia 24x, bella contour 12x, mikrodermabrazja: dr. Lichaj
2012 - kuracja tretinoinowa
2013 - planuje implanty silikonowe piersi i ust

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 05 sie 2008, 23:16

Jolu- rozumiem, ze masz wziete kilka kredytow na mniejsze kwoty i w sumie jest to zadluzenie ok. 35 tysiecy, tak? Skoro masz rente po ojcu to jest to jakis punkt wyjscia. Udaj sie do jakiegos doradcy kredytowego i zapytaj o konsolidacje tych kredytow. Wtedy bedziesz placila tylko jedna rate, nizsza niz te ktore sa w sumie. istnieje tez cos takiego jak kredyty oddluzeniowe a nawet kredyty dla osob z zajeciami komorniczymi, musisz poszukac takich ofert. Na pewno uda Ci sie cos zrobic. Nie rozumiem tylko jednego skoro stac go bylo na placenie rat i oplacenie twojej operacji to dlaczego nie mogl wziac tych kredytow na siebie???

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 06 sie 2008, 08:59

Jolu, dobrze że sie odezwałaś, opwiedziałaś jak było po kolei (zapewnie w wielkim skrocie). Twoja historia może byc przestrogą dla innych dziewczyn, które będąc w związkach decyduja się na "pożyczki" finansowe od swoich partnerów. Oczywiście nie możemy wszystkich facetów wrzucać do jednego wora, ale nalezy sobie zdawać sprawę późniejszych konsekwencji.
Faktycznie zostałaś na lodzie i to bardzo sliskim, jedno dobre z tego to fakt iż zauważyłaś w sobie pozytywne walory i twierdzisz że tak żle nie jest z twoim wyglądem, a operacje pewnie w większej mierze robiłaś dla niego. Dobrze, że to zauwazyłaś... Posłuchaj rady virriel odn. konsolidacji kredytów. A tak na marginesie - przeanalizuj wszystkie pożyczki, jesli cześć jest wzieta na jego nazwisko i jesli na dodatek on był prowodyrem zaciagania ich - to może oddaj mu część kwitów i też nih ponosi konsekwencje swoich decyzji. W końcu razem to stworzyliście.
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”