Miejsca, które warto zobaczyć cz.II

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 24 lip 2007, 22:37

Delfinkow mozna tylko pozazdrościć oh(rf1
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 25 lip 2007, 09:36

Rina, dzieki :p Widoki super , zwlaszcza delfiny :p
A co do zdejmowania maski pod woda-to raczej sobie nie wyobrazam tego -musi byc dziwne uczucie, troche straszne :badgrin:
Moze uda mi sie kiedys zrobic te kursy :p

pozdrawiam serdecznie :-D

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 26 lip 2007, 12:26

Wlasnie zrobilam wstepna rezerwacje bletu lotniczego na filipiny na wrzesien. moja kolezanka byla tam na swieta BN w zeszlym roku ale siedzi teraz w malezji i nie mam jej jak podpytac co i jak. jesli ktos byl bardzo prosze o sprawozdanie, jakie są warunki gdzie warto byc itd. general instruction mile widziane. :-D
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
milucha
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: milucha » 26 lip 2007, 13:18

GAGA pisze:Wlasnie zrobilam wstepna rezerwacje bletu lotniczego na filipiny
Jedyne rezerwacje jakie ja robie, to w kolejce do fryzjera.. :roll:
Cholera, cos w zyciu robie nie tak.. ;)

GAGA wklejaj foty tego Dubaju jeszcze, nie moge sie napatrzec...
Marzenia sie spelniaja,trzeba tylko mocno chciec...

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 26 lip 2007, 16:20

no właśnie Gaga dawaj te z imprezek ;)

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 26 lip 2007, 22:38

Niestety planowalam wrocic z dubaiu 28.07 ale pilne sprawy w europie sciagnely mnie juz wczoraj w nocy. nie mialam okazji pozwiedzac wiecej wiec mam tylko foty z imprez ze znajomymi a to raczej nie topik na "nasi znajomi po pijaku" :badgrin: obiecuje wiecej pieknego dubaiu juz okolo 29wrzesnia jak tam wroce bo nawet bilet mam juz wykupiony :-D bede wiecej zwiedzac i mniej balowac. no i we wrzesniu juz opadnie letni pyl i bedzie lepsza przejrzystosc powietrza teraz to wszystko lekko za mglą.
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
sylwiaemail
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: sylwiaemail » 27 lip 2007, 11:38

witam, od jakiegoś czasu śledzę rozmaite wątki na forum. GAGA! skąd Ty bierzesz kasę na te podróże? z czego żyjesz? jak ja Ci zazdroszczę!!!!

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 28 lip 2007, 15:31

sylwiaemail pisze:witam, od jakiegoś czasu śledzę rozmaite wątki na forum. GAGA! skąd Ty bierzesz kasę na te podróże? z czego żyjesz? jak ja Ci zazdroszczę!!!!
Sylwia delikatnosc Twojego pytania jest wprost powalająca.... :roll:
moje podroze to moja praca, to moja pasja, to moja miłość - jedyna prawdziwa. Mysle ze taka odpowiedz jest satysfakcjonująca.

Awatar użytkownika
sylwiaemail
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: sylwiaemail » 29 lip 2007, 22:38

oj, sorry gaga! nie gniewaj się! pytając ' z czego żyjesz' podejrzewałam, że z modelingu:-) mi mimo, że nie zarabiam aż tak mało, nigdy nie starcza na wymarzone wakacje. tego żałuję najbardziej. zazdroszczę Ci, że masz pracę, w której możesz taki kawał świata zobaczyć! mi pozostaje tylko national geographic ;-)

Awatar użytkownika
BARBIE
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: BARBIE » 31 lip 2007, 21:41

Witam. Właśnie wróciliśmy z mężem z Malediwów byliśmy tam tydzień i stanowczo zaprzeczam teoriom, że więcej to za dużo. Ja mogłabym tam się przeprowadzić i prowadzić takie spokojne życie w raju :-D

Jak chodzi o zdjęcia to proszę o przypomnienie linka do strony gdzie było wyjaśnione ich wklejanie Pozdrawiam
BARBIE - 10.03.2006r. dr.ÂŁÂątkowski - 350 okrÂągÂłe Âśredni profil pod gruczoÂł, ciĂŞcie pod piersiÂą, drugie 04.12.08r. - 450 okrÂągÂłe Âśredni profil pod gruczoÂł

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”