Co byście pomyśleli??

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
anita111
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anita111 » 28 sty 2008, 20:46

to byl dobry temat ale troche sie boje ze pisze bo moze lepiej juz go zostawic w spokoju :) ile osób tyle teorii na ten temat. ja uwazam ze mozna miec sztuczne włosy tipsy solarke i mini i wygladac z klasa lub przesadziscie karykaturalnie i tandetnie :) bo jesli tipsy sa naturalnie zrobione, doszepione włosy w ładnym kolorze ładnie ulożone solarka nie za mocna tylko tak dla podkreslenia urody a mini tez z gustem wyczuciem dobrana to wszystko jesy ok :) gorzej jesli ktos jest pomarańczowy od solarium włosy tak utlenione ze az wypadaja do tego rozowa szminka i dlugie rozowe tipsy to nie jest ok :) bez urazy ale mi sie chce smiac jak kolo takich przechodz na ulicy, zero wyczucia smaku gustu i umiaru. :roll:

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 19 wrz 2008, 14:30

A teraz pytanko trochę z innej beczki:

jaki strój jest odpowiedni a zarazem seksowny na pierwsze spotkanie z nowo poznanym chłopakiem??

czekam na propozycje
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
clarisss
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: clarisss » 19 wrz 2008, 15:14

michitka
jeansy, buty na malym obcasie albo plaskie, bez wielkiej elegancji, zapinany sweterek albo bluzke z dlugim rekawem, jesli z dekoltem to proponuje jakis ozdobny szaliczek na szyje zeby nie bylo ostentacyjnie. z makijazem ogranicz sie do podkladu, tuszu i delikatnego blyszczyka albo szminki. nie chcesz przeciez zeby pomyslal ze ci baaardzo zalezy nie? :p
280cc eurosilicon low profile
13.08.2008

Awatar użytkownika
daria_1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: daria_1 » 19 wrz 2008, 17:09

clarisss pisze:michitka
jeansy, buty na malym obcasie albo plaskie, bez wielkiej elegancji, zapinany sweterek albo bluzke z dlugim rekawem, jesli z dekoltem to proponuje jakis ozdobny szaliczek na szyje zeby nie bylo ostentacyjnie. z makijazem ogranicz sie do podkladu, tuszu i delikatnego blyszczyka albo szminki. nie chcesz przeciez zeby pomyslal ze ci baaardzo zalezy nie? :p
plaskie buty raczej nie..., jakies fajne kozaki na obcasie zeby fajnie nogi wydluzyly :-D
i zapinany sweterek tez raczej odpada bo michitka chce sexi wygladac...

Awatar użytkownika
clarisss
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: clarisss » 19 wrz 2008, 17:21

powiem tak, faceci lubia zdobywac, nie mozna im pokazywac od razu ze sie na nich leci bo nie ma nic gorszego niz zbyt pewny siebie facet :p i lepiej pokazywac walory stopniowo a na pierwszej randce tylko "rombek tajemnicy" uchylic :D trzeba zawsze miec cos w rekawie. kwestia przedyskutowana z duza liczba kolegow a patent przetestowany :p
13.08.2008

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 19 wrz 2008, 17:34

czyli spodnie, kozaki i jakas bluzka z małym dekoltem tak??

qrcze dawno na randce nie byłam :o

i nie chce czasem za głupio się ubrać

czerwień? czerń?
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 19 wrz 2008, 17:42

clarisss nie pogniewaj sie,ale czasem jak czytam Twoje komentarze to wydaje mi sie,ze zyjesz jeszcze w sredniowieczu :roll:

Plaskie buty,sweterek,apaszka.. :? o zgrozo... michitka ma wygladac jak babcia czy kobieta czujaca swoj seksapil i wdzieki? Rozumiem,ze nie mozna na pierwsza randke pojsc na w pol rozebranym,ale to co ty zaproponowalas.. :badgrin: Badzmy ludzmi, tak sie ubieraja grzeczne dziewczynki z akademikow :p

Oczywiscie kazdy ma prawo wyraziz swoja opinie,dlatego tez przepraszam jesli w jakikolwiek sposob Cie urazilam :oops: :-D
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
clarisss
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: clarisss » 19 wrz 2008, 19:15

hahaha, shandpanda. nie ma problemu. zdecydowanie renesans raczej, ale pop art rzadzi :)
tak czy inaczej chyba nie do konca lapiecie o co mi chodzi. w tej bluzce wlasnie spalam, nie jest najpiekniejsza ale nie o to chodzi - chodzi o koncepcje :D

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... CN1271.JPG

i co, tak pruderyjnie? :p
13.08.2008

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 19 wrz 2008, 19:18

to ja wolę bardziej pruderyjnie ;)

Awatar użytkownika
clarisss
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: clarisss » 19 wrz 2008, 19:20

znaczy ze ja za malo pruderyjna? kurcze, i jak tu wszystkich zadowolic? :p
13.08.2008

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”