Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Post autor: marena103 » 21 wrz 2011, 15:21

po pierwsze primo ja mam skonczone 48 lat
a po drugie tureczku pewnie masz figure jablka i to sie dopiero objawa ok 40 jak brzuch zaczyna rosnac
oczywiscie ze sa sposoby na brzuch po prostu musisz go ciwczyc zacznij od 3-4 seri po 25-30 powtorzen i codziennie zwiekszaj az dojdziesz do 70 powtorzen ja na treningach robilam ok 300 bruszkow ale to bylo pol roku temu a teraz jeszcze sie nie zawzielam zeby wrocic do cwiczen
sabrinko nie przesadzaj choinka na plecach ci nie grozi i zanim twoja skora obleci i spadnie do ziemi to duzo wody uplynie
trzymajmy sie tego ze jestesmy laski i ze o siebie dbamy a na skore to peelingi masaze balsamy i jeszcze posluzy przeciez nasze mamy i babcie nic ze soba nie robily i jakos tez wygldaly

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 21 wrz 2011, 15:54

ja1[iPhone].jpg
ja [iPhone].jpg
Pamietam jak robilam te fotki na moim pierwszym zagranicznym urlopie na Gran Canarii., tak jak by to bylo rok temu a t minelo już 24 lata Mialam w tedy 26 lat (headbang Szok,jak ten czas leci. a jakie miałam "skarpeteczki" zamiast piersi haha. Wazylam w tedy chyba 51 kg i OCZYWISCIE UWAZALAM ZE MAM MEGA WIELKI TYLEK!! Boze jaki czlowiek byl glupi (giggle W tali mialam 60 cm biodra 94
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 22 wrz 2011, 11:13

Łoooo ! Jaki kostium wystrzałowy i fryzura jak przystało na tamte kolorowe lata. Sabrina, chyba byłas tam krolową fal? W sumie to nogi teraz masz lepsze niz te 26 lat temu. Tyłek zreszta też a ty piszesz o jakich dinozaurach kolo 50tki
Sabrina pisze: Quer ile masz lat? Masz juz 50?
Nie mam, 40stka intensywnie się do mnie dobija (headbang (clin
marena43 pisze:.. po 3-5 miesiacach ze dupka sie zmieni ujedrni i pojdzie w gore choc pewnie i cm przybedzie bo sie miesie rozbuduja ale ja kiedys mialam podobna do twojej a teraz (mooning jak u starej murzynki...praca czyni cuda ale ogolnie super
Niech rośnie byle nie była taka plaska. To zdj, są sprzed miesiąca od wtedy też ćwiczę i wydaje mi się że już jest troszkę lepiej. Odstawiłam tabletki anty, skóra zrobiła się o niebo lepsza. Zszedł drobny celuli który chyba miałam od tabletek. Muszę sobie jeszcze poradzić z tymi nie równosciami na brzuchu po plastyce.I jak podniesie się tylek to może mniej widoczne bedzie to załamanie bo doktorka poniosło jak mi robił lipo bryczesów. Był do odessania taki pasek z 5x3cm a on jeszcze pojechał mocno po bananach. Przez to też pupa poszła jakby w dół.
przed było tak i teraz bylabym zadowolona gdybym cos takiego osiagnęla
2011-09-22_093043.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 22 wrz 2011, 16:20

kurcze jakos przycichl nasz temat zrobilo sie pusto w sumie to quer , sabrinka i ja oczywiscie tylko ze soba gadamy
no ja rozumie urllike na wczasach odchudzajacych i kwiatuszek w sanatoriuum ale niebieska, anima ,babina,muflon, co z wami zyjecie ?
czy tez ogrnal was chwilowy marazm

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 22 wrz 2011, 18:13

ja po zobaczeniu zdjęć Sabriny wpadłam w głęboką depresję (giggle (giggle (giggle . Wczoraj miałam zryw gimnastyczny i dzisiaj mam takie zakwasy, ze nawet przy oddechu wszystko mnie boli....
Dostałam kilka serwetek , wiec musiałam coś stworzyć (giggle
upload/1316707780_010_2_Kopia.JPG upload/1316707854_015_Kopia.JPG upload/1316707922_WrzesieA_2011_122_Kopia.JPG
zadowolona

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 22 wrz 2011, 18:33

O! juz wiemy że Babina żyje (yes) .. moze reszta tez się "ożywi" (giggle

łaadne te rzeczy robisz. Mnie zawsze cos takiego się podobało i chciałabym mieć, ale nigdy nie wiem co bym chciala i gdzie by mi pasowało.. a teoretycznie powinno bo mam taki styl rustykalmy w domu.

Babina na zakwasy, na noc smaruje się mascią Wik- vapoRub( żaden zamiennik). Tak samo zmaruję się nią przy grypie "trzydniowej" jak napierniczają miesnie i stawy. Zawsze pomaga.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 22 wrz 2011, 20:58

Quer,to zdjecie z przed lipo super!!! dupcia jak zloto!! Cos niesamowitego,ze po lipo opadly Ci posladki,ale pocieszajace jest to,ze to stan przejsciowy,bo wydac ze sam kształt posladkow mialas super!! Zobaczysz,ze wszytko wróci do normy,tylko zaciskaj posladki kiedy tylko ci sie przypomni.No i straszna chodzinka jestes.Jak bys troszke przytyla,to i posladki poszly by w góre. a czemu mialas robiony brzuch jak ty taka chudzinka jesteś? Po ciązy?

Babina,fajne te cudenka. Ja kocham starocie ,antyki wiec uwielbiam takie pierdółki (yes) (rofl Fajne masz to hobby.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 22 wrz 2011, 22:12

żyjem. Ale jestem zarobiona. jakos mnie nie bardzo temat figury bierze. Dupa płaska i już. Stale zapominam, że mam tyłek ściskać. Całe lato chodziłam (szybko!) godzinę dziennie. kawałek drogi do i z pracy - zamiast jazdy. Efekt jest. ostatnią niedziele połaziłam caly dzień w Tatrach. A w poniedziałek się zaszczepiłam na grypę i....padłam. Myslałam, że się skończę. Zapomniałam, że nie powinno sie szczepić po wysiłku. Jestem zarobiona :-(

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 23 wrz 2011, 10:12

O)jj Mulfon,no to sobie dorobilaś! Wracaj do zdrowia (yes)

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 23 wrz 2011, 16:57

no nareszcie sie muflonek odezwal
ja tez ostatnio zarobiona jestem a wlaze na strone zeby odzipac
trzymaj sie zdrowka zycze

Zablokowany