Anna Mucha

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Anna Mucha

Post autor: Aguuu » 11 gru 2009, 10:45

serio Józefowicz tak mówił?? Nie słyszałam :roll:
Ale fakt, średnio ludziom podoba się ich związek, ja słyszałam dużo komentarzy, że co ona robi z tym staruchem i w ogóle, że pewnie na kasę poleciała...itd.
Więc pewnie też trochę to ludzi od niej odstrasza....
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
eniii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: eniii » 11 gru 2009, 11:07

no ja też tego nie słyszałam - SZOK
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE :(
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 11 gru 2009, 11:15

Hm, mimo wszystko , wydawało mi się że ten Józefowicz ma jakąś klasę, i wesprze żone, a nie będzie takie rzeczy gadał. Jakoś mi się nie chce wierzyć :roll: Mimo wszystko...
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 11 gru 2009, 12:03

Tutaj sa artykuly o nataszce i jej mezu oraz o wygranej Muszce:)
http://www.pudelek.pl/artykul/21316/kaz ... zasluguje/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.pudelek.pl/artykul/21445/ja_ ... _rozumiem/" onclick="window.open(this.href);return false;
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 11 gru 2009, 12:09

e tam ten pudelek, to pewnie powyciągał jakieś cytaty, które niekoniecznie musiały mieć takie wybrzmienie jak tutaj sugerują. I jeszcze dodały swoją "ironię" i już gotowy artykuł jaki to Józefowicz i Natasza są straszni. Jak się kogoś chce upodlić, to kto jak kto ale media i dziennikarze są w tym mistrzami.

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 11 gru 2009, 12:15

O te wypowiedzi nie tylko są na pudelku,co więcej Józefowicz tak samo zachowywał się po przegranej Nataszy w polsatowskim show - Jak oni śpiewają...więc jak dla mnie ewidentnie nie potrafią przegrywać... :roll:
Taniez z gwiazdami - to show, którego zamiarem była przede wszystkim dobra zabawa, a jej gwarancją miały być gwiazdy i ich zmagania w nauce tańca. Jak na moję oko, to fakt,iż Natasza znalazła się w tym programie jest totalną pomyłką,bowiem ona amatorką nie jest,a taniec nie jest jej obcy...Mucha to,co innego :-D

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 11 gru 2009, 12:21

Może Józefowicz ma zbyt wysokie wymagania i ambicje wobec Nataszy. Przecież ten program już nie raz pokazał, że wcale nie trzeba wygrywać żeby zyskać popularność i wykorzystać ją do czegoś więcej. Nawet tancerze stali się "gwiazdami".
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 11 gru 2009, 12:26

aj tam, co się przejmować. Może po prostu chciała odpocząc od tego całego "bym" spędzić czasu trochę z dzieckiem , i dlatego się odizolowała. A media już robią wielkie "heloł"
A co do Józefowicza, może i poniosły go jakieś emocje, każdego mogły.

Awatar użytkownika
eniii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: eniii » 11 gru 2009, 13:17

pewnie że nie poszli się bawić tak jak pozostali przecież mała niunia czekała na nich w domu, skoro nie chodziła wcześniej to i tym razem też nie poszła i jakby nie było miało prawo jej się zrobić przykro i nie wypowiadać się na temat przegranej, opinie jurorów mówią same za siebie : była lepsza Natasza, moim zdaniem Anka wie co zrobić żeby był szum wokół niej bo to ludzie lubią oglądać : no jak zobaczyłam jak ona się wydziera i lata po całej sali z tą kryształową kulą to od razu wyłączyłam tv. a w JOŚ też jakoś dziwnym trafem doszła tak daleko moim zdaniem było powiedziane robię sceny ale mam być jak najdłużej i była oglądalność a jak inni nie potrafili śpiewać to od razu out
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE :(
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 11 gru 2009, 13:51

Dokładnie mam takie samo zdanie, jak Ty eniii.
Przynajmniej o tańcu z gwiazdami, bo innych nie oglądałam programów z Nataszą.
A radość muszki, i płacz w filmikach (przed programami) wydawał mi się często taki czysto aktorski, czego uczą w szkole.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”