czy ja go zdradzam...?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 08 cze 2008, 08:47

A może po prostu trzeba zacząć myśleć,że nie ma miłości..nie ma uczucia..jednego,jedynego..najpiekniejszego do grobowej deski...
mysle ze warto myslec inaczej...
tzn warto wierzyc ze sa takie uczucia i prawdziwa milosc do grobowej deski...
napewno sa takie pary, tacy ludzie ....
moze terazniejsze czasy sa takie popsote ze trudno byc wiernym,oddanym tylko jednej osobce....
ja sobie nie wyobrazam zdradzic kogos z kim jestem i nie dlatego ze jest tak cudownie bla bla bla tylko dlatego ze od dziecka wpajano mi pewne zasady o zyciu i tak juz mam.
nie buduje sie szczescia na takich slabych fundamentach
wiem ze zaraz mnie skrytykuje ktos ze pisze bzdury bo jak skoncze lat 40 to zmienie zdanie..
mozliwe..
dzis jest dzis.
napewno doswiadczenie osoby o 20 lat starszej ode mnie jest inne
ale kazdy musi swoje zycie dzwignac sam i uczyc sie na swoich bledach..probach...
no nic. uciekam na sniaadanko bo madrze sie tu a w brzuchu mi buuurczy :roll:
pozdr
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 08 cze 2008, 13:19

cukiereczek,mam wielki szacunek do ludzi,ktorzy maja w zyciu tak wartosciowe zasady,ja tez zawsze tak widzialam swiat i smuci mnie,ze kraj robi sie calkowicie zepsuty. Mimo,ze nie weryfikuja one z rzeczywistoscia to sa ogromnie wazne,bo latwiej jest poddac sie swiatu niz pojsc pod prad.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 08 cze 2008, 20:15

Londyjka pisze:latwiej jest poddac sie swiatu niz pojsc pod prad.
masz racje..wiekszosc wybrala by latwiejsze rozwiazania....
ale ja tam lubie chodzic pod prad
;-) ;-) ;-)
kiedys bylam wsciekla bo wychowywala mnie babcia wiec jako nastolatka nie chodzilam na dyskoteki tylko musialam pichcic w kuchni, uczyc sie wszystkiego co mnie wtedy wogole nie interesowalo ale z szcunku i milosci do babci poprostu sluchalam sie jej we wszystkim i teraz widze jak dobrze na tym wyszlam ;-)
(nie chodzi tylko o gotowanie :-D )
wytlumaczyla mi zycie lepiej niz nie jedna madra ksiazka :mrgreen:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”