jest mi dzisiaj strasznie smutno

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 25 paź 2005, 19:52

blondi 222 pisze: Szyszunia 8) tłumacz sie szybciutko... nie przesadzasz z ta przyjazna :wink: :lol:
z czego mam sie tłumaczyc :?
po prostu spotykamy sie od czasu do czasu i tyle :wink:
nic nie bedzie teraz miedzy nai bo on musi wszystko przemyslec a ja wyjezdzam do Anglii na jakis czas :

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 25 paź 2005, 20:06

szyszunia , cos mi sie wydaje , ze ta wasza historia skonczy sie jeszcze jakims romantycznym Happy end :wink: bo widze ze zyc bez siebie nie mozecie 8)

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 25 paź 2005, 20:20

blondi 222 pisze:szyszunia , cos mi sie wydaje , ze ta wasza historia skonczy sie jeszcze jakims romantycznym Happy end :wink: bo widze ze zyc bez siebie nie mozecie 8)
szyszunia chcemy zaproszenia na wesele!!! :lol: wszystkie forumowiczki... :wink:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

SÂłodkaxxx
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: SÂłodkaxxx » 25 paź 2005, 20:50

Nawet nie mam dzis komu o tym powiedziec, wszyscy myslą, że to żarty. Za 3 dni sie przeprowadzam. Jezu, nie wiem jak to jest mieszkać pod dachem z kims normalnym, zawsze było toksycznie, albo on ciągle w pracy, albo ja. A teraz razem, tak na 24h, na cały tydzień. Nawet sobie nie wyobrażam jak to jest iśc na te kompromisy...

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 25 paź 2005, 21:01

blondi 222 pisze:szyszunia , cos mi sie wydaje , ze ta wasza historia skonczy sie jeszcze jakims romantycznym Happy end :wink: bo widze ze zyc bez siebie nie mozecie 8)
to nie jest tak ze on nie moze zyc be ze mnie,moze i radzi sobie lepiej niz ja,a nawet mowi ze jest mu ok samemu
a ten happy end moze byc po moim powrocie z Anglii dopiero(bardzo bym chciała),nawet mi powiedzial ze przyleci do mnie do Angli w odwiedziny :D

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 25 paź 2005, 22:18

Słodkaxxx pisze:Nawet nie mam dzis komu o tym powiedziec, wszyscy myslą, że to żarty. Za 3 dni sie przeprowadzam. Jezu, nie wiem jak to jest mieszkać pod dachem z kims normalnym, zawsze było toksycznie, albo on ciągle w pracy, albo ja. A teraz razem, tak na 24h, na cały tydzień. Nawet sobie nie wyobrażam jak to jest iśc na te kompromisy...
no niezle..... :roll: Ja tez niedlugo zapomne jak moj mezulek w ogole wyglada... :lol:
Czasami jest ok.(nie ma go -jest spokoj! :wink: ) a czasami to dostaje swira i okropnie tesknie.................http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1523.gif
(jutro znowu zostane calkiem sama.. zreszta, ja jestem prawie zawsze sama..!!!)http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /46630.gif

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 25 paź 2005, 22:35

Sam, ja tez jestem sama juz od 4 miesiecy ... ale to jest tak jak mowisz ..czasem mi to nie przeszkadza , czasem tesknie.. chyba sie przyzwyczaiłam
:wink: a pomyslec ze kiedys nie mogłam dnia bez niego wytrzymac :roll:

Słotka nie martw sie do wszystkiego mozna sie przyzwyczajic :lol:
do tego ze sie jest z facetem ,albo ze nie 8) napewno sobie poradzisz ... :wink:

kurcze az sie zastanawiam jak to bedzie jak znowu razem zamieszkamy... :roll: 15 list. jade do niego ...po takiej długiej rozłace to moze byc ciezko :shock: :lol:

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 25 paź 2005, 22:40

i ja zostałam sama
szyszunia pisze:tak ja w tytule nie ma co wiecej pisac :cry:
szyszunia pisze:nie wiem czy jest sens pisac ,4 lata minęły i juz :cry:
szyszunia pisze:przeraza mnie to ze kazdego innego faceta bede porownywala do Michała :cry:
szyszunia pisze:a ja mam nawet dobry humorek,pol dnia spedzilam z Michalem i w czwartek idziemy razem na koncert :D
:roll: jak dzieci. A czy wogóle to była , jest miłość? Czy takie młodzieńcze zauroczenie? Wydaje mi się, że jak ktoś kocha, a potem się rozstaje to to inaczej wygląda. Michał dla Ciebie jest po prostu dobrym kumplem i nic poza tym.

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 25 paź 2005, 22:46

Bella pisze:
szyszunia pisze:a ja mam nawet dobry humorek,pol dnia spedzilam z Michalem i w czwartek idziemy razem na koncert :D
:roll: jak dzieci. A czy wogóle to była , jest miłość? Czy takie młodzieńcze zauroczenie? Wydaje mi się, że jak ktoś kocha, a potem się rozstaje to to inaczej wygląda. Michał dla Ciebie jest po prostu dobrym kumplem i nic poza tym.
jesli tak to widzisz :?

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 25 paź 2005, 22:57

Sorry, ale tak to właśnie widzę. :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”