niebieska, zgadzam się z tobą, że chcieć to móc, są tylko wyjątkowe sytuacje kiedy tyje się od leków, ale nie oszukujmy się dotyczą jednostek nie populacji, co do własnego wyglądu, oczywiście że masz rację, jedni chcą być ładniejsi i zgrabniejsi i robią najróżniejsze zabiegi z operacjami włącznie, a inni nie, BB postawiła na opiekę nad zwierzętami i obojętne jej to jak się starzeje, nasza anna dymna też była piękna, szczuplutka i jak widać również jej na wyglądzie od wielu lat nie zależy, zajmuje się pomocą ludziom....
wg mnie na ty m forum i tak są osob, którym zależy w taki czy inny sposób dbać o siebie, trzymać figurę w ryzach, modnie wyglądać, a że czasami coś tam sobie ponarzekamy że mogłoby być lepiej,...zawsze może być lepiej, zawsze można być bogatszym i szczęśliwszym
niebieska ty osiągnęłaś swój cel, masz super wagę, super figurę ...ale sama wiesz że coś za coś, nie osiągnęłabyś tego gdybyś jadła górę jedzenia czyli stosowała dietę cud - jesz co chcesz a cud jak schudniesz
muflonku dzięki za drugi namiar na sklep w londynie, jak nie będę mogła pojechać to wylukam coś na stronie mexx lub zary i syn mi kupi, a ma przyjechać na wielkanoc, w sumie wszstko poza spodniami i butami może mi kupic wg metki, przekonałam się tam, że rozmiar 10 nie zawsze jest 10 jeśli chodzi o spodnie, np. z pięciu par tylko jedne były dobre..