jak zobaczylam tytul tego watku to ciarki przeszy mnie po plecach....
dwa lata temu mialam przelozonego w pracy,ktory jest homoseksualista.nie wiedzialam,ze jest bo jakos nie bylo po nim widac i chyba troche sie maskowal.ludzie w pracy domyslali sie,ale nikt nie byl tego pewien na 100%.tutaj otwarcie podchodzi sie do tego tematu.jest duzo gejowskich klubow i widac facetow na ulicach trzymajacych sie za raczki,wiec wszyscy bylismy zaskoczeni,ze to ukrywal.wiec ten moj przelozony zaczl mnie kokietowac.brytyjczycy to brzydki narod i jedyni przystojni faceci to geje lub faceci z mieszanych malzenstw.
moj przelozony strasznie dbal o siebie i to juz dawalo mi do myslenia...chociaz kolezanki,zastanawialy sie bo przeciez faceci tez potrafia byc pedantyczni.denerwowalo mnie to,ze mnie kokietuje.ustalal zmiany tak ,ze zawsze z nim pracowalam.byl dla mnie szczegolnie poblazliwy i zwracalo to uwage calego personelu.mielismu mikolajki i robilismy sobie sekretne prezenty,kolezanka wylosowala mnie do prezentu i on poprosil ja zeby sie zamienili.kupil mi bielizne i vibrator :? najgorsze bylo to,ze prezenty otwieralo sie w obecnosci wszystkich.zaczl mnie nagabywac i stawalo sie to okropne.tutaj molestowanie seksualne w pracy jest bardzo karane i wszyscy sa przeczuleni na tym punkcie.kiedy poczulam,ze sytuacja wymyka sie spod kontroli zglosialm moj problem do Kadr i zoorganizowali nam spotknie.potem bylo juz gorzej robil wszystko,zebym sie sama zwolnila lub probowal mnie zwolnic.duzo by pisac ale skonczylo sie to tym,ze koledzyi kolezanki w pracy staneli po mojej stronie ,mielismy spotkania z HR i w koncu go zwolnili.Widzialm go pare razy na ulicy z jego partnerem i wydaje mi sie,ze nigdy tego nie zrozumiem.znam takich facetow,ktorzy sypiaja z kobietami i z mezczyznami....wymiotowac mi sie chce na sama mysl.
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"