Na kawie u Brzuchatkow :)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
vasomi
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Re: Na kawie u Brzuchatkow :)

Post autor: vasomi » 01 paź 2012, 13:55

Witajcie kochaniutkie,ja mam 24lata i 3-ke urwisow 7latniego syna i 2 dziewczynki 3,5 roku i 17miesiecy.Moj synus zaczyna lekcje od 9.00-15.00 w trzeciej klasie jest,corcia starsza od 9.00 do 11.45 w przedszkolu za rok do pierwszej klasy idzie.A z malutka siedze w domu.Czasem sie zastanawiam jak pogodzic obowiazki w domu i byc zadowolona z zycia a do tego jeszcze dochodza dzieci,czas dla siebie i meza,a no i ladnie wygladac ja od tego wszystkiego padam na ryj czasem mam dosc,sa takie dni ze nie daje rady,moze jestem zle zorganizowana? Czasem czuje sie niespelniona w zyciu wszystko na mojej glowie normalnie masakra mam wiele planow ale ciagle musze cos przekladac,bo zawsze cos wypadnie.A jak wy organizujecie sobie czas?
powiekszenie i podniesienie piersi dr.furmanek 01.08.2012(juz po) Mentor 275cc okragle HP plastyka brzucha 07.10.2013 liposukcja ud 21.08.2013

Awatar użytkownika
Malt
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Malt » 01 paź 2012, 14:16

dobry :)

Przeczytałam Was i stwierdzam, że te teorie, że ciało lepiej znosi ciąże i powrót po nich do formy, to można między bajki włożyć, biorąc pod uwagę jakie jesteśmy młode i mamy dzieci.. i wszystkie problem brzuchowy (thinking .
Z brzuchem mam problem od zawsze. Już jako dziecko, nastolatka miałam taki zwis dziwny. Talia niby zarysowana, ale wisiała mi taka fałdka jak wielu kobietom po porodzie. Poza tym byłam zawsze troszkę utyta, w liceum schudłam, a brzuch się nie wchłonął cudownie(zwis miałam nadal). Potem rozpusta jedzeniowa z mężem(+10kg), 2 ciąże jedna po drugiej, pierwsza +30kg, druga +20kg, i tak oto na porodówkę wjechałam jako słoń 120kg. No to już mój brzuch nie miał prawa wrócić do jakiejkolwiek formy mimo schudnięcia. Dzisiaj mam 59kg i coraz więcej skóry na brzuchu (whew .
Jeśli chodzi o wiek dzieci: Córka ma 2lata 3 miesiące, a syn 13 miesięcy. (sama mam 23 lata, bo zapomniałam napisać (mdr )
Mam nadzieję, że planowana grudniowa operacja będzie udana i po niej będę wreszcie mogła zapomnieć o maskowaniu brzucha. A ten maskowałam od zawsze niestety. Nawet nie wiem jak to jest mieć brzuch bez skazy.
18.08.2014 - powiększenie piersi dr Brzuchanski (i korekta blizny po plastyce brzucha)
05.12.2012 - plastyka brzucha dr Brzuchanski

Awatar użytkownika
zeberko
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: zeberko » 01 paź 2012, 16:14

Aj dziewczyny szkoda mi Was .......
siebie zresztą też , my to się mamy z tymi brzucholami i cycochami , chodzenie w ciązy 9 miesięcy to nie takie hop siup , niestety ciąża zmienia ciało, ja po pierwszym porodzie jak poszłam pod prysznic - zobaczyłam się nago nie mogłam uwierzyc ze to ja. Brzuch wiszący duży beben , cycki wielkie jak arbuzy - sutki powiększone, tyłek cały w rozstępach. Obrzydliwy widok, a ja zawsze bylam taka idealna , piękne piersi małe i jędrniutkie, tyłeczek twardy (tongueout na brzuszku zero słoniny , wcięcie osy.
Miałam taką depresję po porodzie ze 3 m-ce nie wychodzilam z domu bo wstyd mi było się pokazywac , obżerałam się ze złości w domu .
A tu trzeba brać się w garść zdrowo jesc troche sie ruszać , schudnąc po porodzie i iść na operację (rofl (rofl (rofl
vasomi pisze:Witajcie kochaniutkie,ja mam 24lata i 3-ke urwisow 7latniego syna i 2 dziewczynki 3,5 roku i 17miesiecy.Moj synus zaczyna lekcje od 9.00-15.00 w trzeciej klasie jest,corcia starsza od 9.00 do 11.45 w przedszkolu za rok do pierwszej klasy idzie.A z malutka siedze w domu.Czasem sie zastanawiam jak pogodzic obowiazki w domu i byc zadowolona z zycia a do tego jeszcze dochodza dzieci,czas dla siebie i meza,a no i ladnie wygladac ja od tego wszystkiego padam na ryj czasem mam dosc,sa takie dni ze nie daje rady,moze jestem zle zorganizowana? Czasem czuje sie niespelniona w zyciu wszystko na mojej glowie normalnie masakra mam wiele planow ale ciagle musze cos przekladac,bo zawsze cos wypadnie.A jak wy organizujecie sobie czas?
Ja przy trójce tez padam , a zawsze chcialabym dobrze wygladac , nie zawsze mam na to czas, praktycznie nie mam go wcale, ale bez makijazu nawet do sklepu niedaleko nie wyjdę (tongueout
Plastyka brzucha dr. Szczyt 17.01.2013r.
Wiek - 26 lat
Waga - 52 kg
Wzrost - 164
Dzieci - troje rok po roku ;)
Zdjęcia przed i po operacji : http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 08#p757408" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 01 paź 2012, 16:51

Ja tez stara baba czterdziestka sie po malu wkrada.Moj synus juz po 20-tce.Wy wstajecie do malych dzieci,wysylacie do szkoly.A Ja sluchalm jak moj syn gzdzi sie w nocy z dziewczyna (giggle .Nie moglam tego juz sluchac,postanowilam mu dom kupic,zeby miec swiety spokoj.Powiem Wam,ze nie czuje sie na tyle lat.Czasami jak stoi kolo mnie,moj synus wielki dryblas 1,84 cm.zastanawiam sie ,czy to moje? (thinking Kiedy On tak wyrosl?No i mowi do mnie MAMO (blush .Koledzy jego nie wierza,ze jestem jego mama,ktorys z nich wzial mnie za jego siostre.I niech tak zostanie (dance Dzieci wiecej nie bede miala,bo moj maz nie moze dzieci,zrobic (giggle Teraz tylko pracuje i hulam,jak mam wolne.No i duzo wyjezdzam,mam firme,ktora wymaga duzo wyjazdow za granice.Najczesciej miedzy Berlinem a Dubajem.
Plastyka brzucha 25.02.11 Szczecin. Artplastica .Dr.Grazyna Nasinska-Jurek
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
zeberko
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: zeberko » 01 paź 2012, 16:56

Eeku bo tak jest latka lecą a my w duszy cały czas dziecmi jeszcze jesteśmy , no nastolatkami dajmy na to (rofl
tez chę w wieku 40 lat wygladac jak siostra moich dzieci !!!!!!!!!! (makeup
Plastyka brzucha dr. Szczyt 17.01.2013r.
Wiek - 26 lat
Waga - 52 kg
Wzrost - 164
Dzieci - troje rok po roku ;)
Zdjęcia przed i po operacji : http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 08#p757408" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 01 paź 2012, 17:01

Jak zadbasz o siebie,to napewno tak bedzie!Zostaniesz dumna siostra swoich dzieci (giggle
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
jozia1977
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jozia1977 » 01 paź 2012, 17:16

dziewczyny nie wazne ile mamy a na ile sie czujemy (giggle ja tam jeszcze w miare dobzre sie czuje chociaz jak ide ze swoim 15 latkiem to tez zdarza sie ze koledzy uwazaja mnie za jego siostre (to sa plusy mlodego macierzynstwa)ale znam tez plusy poznego macierzynstwa,zadroszcze czasami tym kolezankom co dawno porodzily i odchowaly swoje dzieci,one brykaja po klubach a ja jeszcze nie dawno pampersy zmienialam,no ale co sie odwlecze ....bla bla
piersi brzuch:Furmanek po http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 01#p748901" onclick="window.open(this.href);return false;
35lat
164cm-60kg
3 dzieci(15lat,5 lat ,3 lata)
makijaz permamentnty kreski gorne i dolne+brwi(w planach usta)
botox i wypelnianie bruzd nosowo-wargowych

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 01 paź 2012, 18:24

Ja np.nie wyobrazam sobie poznego macierzynstwa.Nigdy nie zalowalam,ze urodzilam miedzy 19-20 rokiem zycia.Mam teraz swiety spokoj.Uwielbiam ten czas!
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
jozia1977
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jozia1977 » 01 paź 2012, 19:36

Eeku ja tez uwielbialam miec 30 lat i samodzielnego przesypiajacego cala noc syna dopoki maz nie zechcial wiecej potomstwa fakt na poczatku mnie ta propozycja zamurowala,ale teraz nie zaluje ,przezywam na nowo-jestem mloda mama no moze na wywiadowkach juz nie najmlodsza ale dalej niczego sobie heheh.Nie powiem ze czasem nie patrze z zazdroscia na kobiety w moim wieku bez malych dzieci u boku ale to tylko chwile ,teraz jestem dojrzalsza i lepiej (bez pospiechu i zalu)moge zajac sie moimi szkrabami
piersi brzuch:Furmanek po http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 01#p748901" onclick="window.open(this.href);return false;
35lat
164cm-60kg
3 dzieci(15lat,5 lat ,3 lata)
makijaz permamentnty kreski gorne i dolne+brwi(w planach usta)
botox i wypelnianie bruzd nosowo-wargowych

Awatar użytkownika
aginka29
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aginka29 » 01 paź 2012, 20:19

Ja myślę,że dobrze kiedy dzieci pojawiają sie wtedy gdy instynkt macierzyński się pojawia.Wówczas można się spełniać w 100% jako mamusia ,nie zważając na przeciwności..Ja w tej chwili już wiem ,że teraz chcę już tylko patrzeć jak dorastają i zabrac sie za siebie,spełniać się jako kobieta,czuć się dobrze w swojej skórze,stąd te operacje..(jeżeli się w końcu uda..):)

u Was tez tak dzieciaki chorują??u mnie tylko przedszkole sie zacznie to masakra jakaś..Dziś 2h spędziłam w przxychodni(takie przepełnienie) z moim małym-zapalenie oskrzeli:( teraz czekam aż córa rozkaszle sie i tak w kółko..
-V.2004-365 McGhan -dr Pastucha
24.10.2012-plastyka brzucha -dr Furmanek
18.04.2013-620XH Silimed- dr Kasprzyk

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”