Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Post autor: jolantast3 » 18 lip 2012, 22:26

maxi 1207
wiem że powinnam odebrać wynik i iść do lekarza ,chyba ktoś mnie musi kopnąć w tyłek albo w dynie

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: maxi1207 » 18 lip 2012, 22:37

jolantast3 wiesz tu nie ma co się mądrzyć,że zdrowie najważniejsze i takie tam bzdury,ale ślę ci porządnego kopa abyś się zebrała
1994-2000 biust Dmytrzak (porażka i naście poprawek)
2009 korekta powiek Skupin
2010 biust Dmytrzak (udało się)
30.04.2012 Pełny lift,endo czoła,endo brwi,korekta powiek dolnych, liposukcja policzków Surov (już po)

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 19 lip 2012, 07:28

Ja tez bym Pania jolantast3 w dupala nakopala i do lekarza za raczke zaprowadzila.Nie czekaj bo zrobi sie jeszcze cos gorszego!Ja na poczatku tego roku,mialam straszny bol lewej piersi az pod pacha,po tygodniu przeszlo na prawa.Myslalam ze zwariuje,polecialam szybko do lekarza.Zrobil mi USG i okazalo sie ze to hormony wariuja.Dostalam zel do smarowania z hormonami i na szczescie przeszedl ten obrzydliwy bol.
Plastyka brzucha 25.02.11 Szczecin. Artplastica .Dr.Grazyna Nasinska-Jurek
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 19 lip 2012, 08:06

jolantast ja Cie kopie w zad, z wymachu.
lec, odbierz i miej to z glowy.
co za dola zlapalas? chcesz pogadac?
co to za lezenie, to po to sie liftowalas, zeby w sufit sie wgapiac?
ja musze cyckow pilnowac i dwa lata nic nie robilam w tym kierunku.
tez mi sie ropa pokazala, i smigam od razu w tym tygodniu na badania.
(zapisow na ten rok juz nie ma, skierowanie musi byc od onkologa, jak te biedne kobiety maja sie leczyc?)
pewnie nic wielkiego, bo juz nie leci, ale jak mam miec raka, to wole wiedziec szybko, lepsze rokowania.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 19 lip 2012, 08:48

Jak byloby raczysko to Jolantest juz by sluzba zdrowia scignela ,wiec wynik jest prawdopododobnie w porzadku.
Ale zostawiac tak cycka nie mozna ,no bo jak tu chodzic z zaropialym cyckiem...beautybabce takie cos absolutnie nie przystoi (rire
Na zdrowie trzeba dmuchac bo kurcze przypadki chodza po ludziach i mozna sie przy braku szczescia przejechac na tamten swiat.
Kolezanke z klasy pochowalam jesienia zeszlego roku,taka piekna dziewczyna byla ,bez operacji a tak naturalnie zgrabna mlodziencza a guzek w piersi zlekcewazyla..szkoda ze 50 nie doczekala.takie pechowe zycie do d..

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 19 lip 2012, 09:23

zaraz się ubieram i jadę po ten wynik ,może od razu załapie się do lekarza na wizytę
Ullrike słyszałam ze nie zawsze służba zdrowia ściąga ,moje ryzyko jak nie dbam o swoje zdrowie
i mają racje .Z tym raczyskiem w cyckach to plaga ,jak byłam w AMG ,widziałam masę kobiet
które chodzą na chemię .Moja kol. w wieku 39 lat zmarła na raka piersi ,zostawiła 3 małych dzieci
tez była piękna ,i młodo wyglądała .Była po op. i chemii ,w ciągu 2 lat ,zżarł ją doszczętnie

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 19 lip 2012, 09:40

Jolantast3 no wlasnie o Ciebie mi chodziło (nod Sluchaj dziewczyno,zobacz jak sie męczysz,jak sama siebie katujesz jakiego masz doła,bo boisz sie dowiedziec prawdy. Na bank pojdziesz i okaże sie ze to pierdoła,a zobacz ile nerwów zżarłaś!!! Jak by wyszlo cos nie tak,to przynajmniej bedziesz miala powód do zmartwienia i wezmiesz sie za leczenie.
CZEKAMY JAK WRÓCISZ Z WYNIKIEM!!!!!!!!!!!! (kiss
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 19 lip 2012, 09:51

Tu gdzie ja robiłam badanie, to zdjęcie z mammografii dają od ręki...Nie dostałaś? Popatrz na krawędzie guzka, jesli są gładkie, to nic złego , jeśli takie z wypustkami , to może byc niebezpiecznie.....W każdym przypadku jednak leć do fachowca.
zadowolona

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 19 lip 2012, 09:55

maxi nie chcialam zeby to zabrzmialo jak wyklad, jak mnie poniesie to pozniej robie dluuuugie wywody - taka wada genetyczna (giggle

fajna zadbana z ciebie babeczka, nie pozwol sobie aby jakis facet z wlasnej bezsilnosci ciebie nie szaowal (happy
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
maxi1207
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: maxi1207 » 19 lip 2012, 10:21

cyryl-bea ja absolutnie nie jestem zła,chyba właśnie tego potrzebowałam. Wiecie jak to jest wśród najbliższych znajomych nie mówi się takich rzeczy a potem samemu ciężko z tego wyjść, bo człowiek głupieje i sam nie wie gdzie jest racja.
1994-2000 biust Dmytrzak (porażka i naście poprawek)
2009 korekta powiek Skupin
2010 biust Dmytrzak (udało się)
30.04.2012 Pełny lift,endo czoła,endo brwi,korekta powiek dolnych, liposukcja policzków Surov (już po)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”