...a te babki z teledysków......

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 01 sie 2005, 15:51

Val kochanie! co Ty za maszkarony wklejasz?? Ja pierdacze! Co za herbatnik tlusty!! Paszczurzyca!! :x
Tamta z teledysku byla sliczniutka!

a klipy sa wypasne! Panienki piekne! Zauwazylam ze 50 cent zawsze wybiera takie pelniejsze panny i czesto one mu w jakis sposob sa ulegle, nie tylko go adoruja i kreca tylkiem, ale tez chodza na smyczy itd... inaczej niz na innych! :roll: Ma chlopak jakis problem!

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 01 sie 2005, 15:58

MonisiaPP pisze:Val kochanie! co Ty za maszkarony wklejasz?? Ja pierdacze! Co za herbatnik tlusty!! Paszczurzyca!! :x
Tamta z teledysku byla sliczniutka!
:lol: :lol: :lol:
...serio Monisiu... tak przeczytałam w jakiejś gazecie... jakbym ją miała to bym wkleiła tu... ale to było dawno, dawno temu i już pewnie gazeta poszła na WC dla psa... :roll: :lol: ...i jak teraz znalazłam te fotki tej Paskudy :lol: to od razu pomyślałam, że to przecież nie może być ona... :? :wink: tamta była śliczna... ...ale wolałam fotki wkleić, bo może ja pamięć straciłam... :roll: :lol: :wink: ...ale widać nie straciłam, bo nikt jej nie rozpoznaje... :lol: :lol: :lol: :wink:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 01 sie 2005, 16:05

nie da sie ukryc, ze nazwisko do niej pasuje!!!!!! :D :lol: :lol:

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 01 sie 2005, 16:24

Valentina zapewniam Cię że jeżeli nawet Kasia Paskuda tam była to nie w roli głównej..... Kasia występowała w jakimś flmie z Pazurą a jej rola opierała się na tym że przez ułamek sekundy stała z gołą cipą przy basenie..... :roll: i nawet buzi nie otworzyła....
może i się gdzies za kamera kręciła przy produkcji teledyzku ale jej nie zmontowali..... jej nazwisko mówi samo za siebie!!

Tamta "gwiazda" to była pięna modeleczka o okrąglutkiej buźce...aż dech zapierało na każde ujęcie...szczególnie jak wychodzila z basenu z takimi mokrymi włosami....... nie pomyślcie że jestem nie normalna ale po prostu czuje piękno :!: :!: :!:

Mara nie wiem czy wiesz o której bombie mówie z fiesty.. ona ma taki ażurkowy bikini w kolorze różowym na sobie.....boska!!!!

no i ostatnio wyczaiłam jeszcze taki czarno biały Ludacris -pimpin up all over the world.... śliczny teledysk!!!! polujcie na niego!!
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
megi
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: megi » 01 sie 2005, 16:26

Valentina pisze:
paula pisze:co Ty Val za paskude wkleiłaś :? ,tamta była śliczną młodziutką pięęęęęęęęęęęękną dziewczyną :wink:
Paula :D ... ja właśnie też dobrze pamiętam, że tamta była piękna... ale kiedyś gdzieś przeczytałam, że Kasia Paskuda grała w teledysku Liroya "czy ty czujesz to..." :roll: i samej nie chce mi się wierzyć, że to prawda... :roll: chyba się ktoś pomylił... :roll: ...fakt... to było ładnych parę lat temu... możliwe, że aż tak mocno ząb czasu ją nadgryzł... :?: :roll: :lol: :wink:
ach niemożliwe K.pASKUDA??? ONA nie mogla byc tamtą dziewczyną :!: :shock: ona jest brzydka..zrobiona lalka
przed http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=530" onclick="window.open(this.href);return false;

1 dzień po - dr Kasprzyk, 06.06.2013 anatomiczne Silmed Natural - 410XH
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=380" onclick="window.open(this.href);return false;

7 miesięcy http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 72#p809172" onclick="window.open(this.href);return false;

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 01 sie 2005, 16:28

No Kaska jest okropna... :shock: :x

A co do tych dosc zaokraglonch(nie chce uzywac slowa grubych... :oops: )pan na teledyskach- NAPRAWDE SADZICIE,ZE ONE WYGLADAJA WYSTRZALOWO????????? Buzki maja sliczniutkie :!: -zgadzam sie , ale ten tluszcz mnie poprostu przeraza- :shock:

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 01 sie 2005, 16:31

Samanti a co za klipy ty oglądasz??? może nie raperskie??
daj jakiś przykład bo ja aż słowa tłuszczu to bym nie użyła do żadnego oprócz( delikatnie) tego Eminema nowego....
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 01 sie 2005, 17:00

Gaga- moim idealem kobiety ,jest zupelnie cos innego-nie cierpie ksztaltow ciemnoskorych dziewczyn i tyle. Wydaje mi sie, ze ogladamy te same raperskie klipy :roll: , a przyklad z Eminemem jest dobry... :wink:-popatrz na ta laseczke w czarnej sukience...(?)

Gość

Post autor: Gość » 01 sie 2005, 17:10

Gaga

mam podobny gust....ja tez uwielbiam te teledyski , bo sa fajne babeczki ....a zreszta ogolnie slucham hip-hopu ....i dla mnie nie sa tluste tylko takie miesiste ...twarzyczki maja przewaznie jak laleczki....
a ta laseczka z teledysku Liroya to jakas modelka pochodzaca z Łodzi kiedys byl z nia wywiad w tv....ponoc ma naturalne cycuchy :shock:

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 01 sie 2005, 17:10

Zaważ że zaznaczyłam w pierwszym poście że są wyjątkowo pulchne.zobacz fieste-R.Kelly jakie ma niesamowite dziewczyny!! tam jest jedna godna posągu greckiej bogini.....

no i to jak one są ubrane i jak się wiją na rurkach... boskie....
mój miś powiedział "jakie to uprzedmiatawiające..." a ja w tym nic złego nie widze, żeby pokazywać piękne kobiety w sexsownym stylu, coż tu z uprzedmiatawiania.... bardziej przedmiotowe jest siąść w fotelu i dac kobiecie skarpety do wyprania..... :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”