Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
To bedzie pokoj z fot nr 12(tylko ten byl wolny).Cena 250 zl za dobe za 2 osoby.Mozliwosc wykupienia posilkow na miejscu.Sniadanie 15 zl od osoby-obiady i kolacje nie pytalam.Zabieramy motocykl i bedziemy grasowac po okolicy,wiec i tak pewnie nie bedziemy tam jesc.
hmmm... za tyle mam na wyspie, w Chorwacji zarezerwowane na sierpień całe mieszkanie (90m2) z wielkim tarasem, mini prywatną plażą (tylko do naszego użytku) i drabinką do Adriatyku 8)
Niektorzy to maja fajnie caly miesiac wakacji... :) Ale ja i tak sie ciesze bo to moj pierwszy urlop od 6 lat!Caly tydzien!U nas cale zycie podporzadkowane terminarzowi zawodow i pracy.Najbardziej przezywam rozstanie z kotami.Nie zostawaly same dluzej weekend.Jak ja wytrzymam bez Sylwestra
Ami pisze:Mia to może przygarniesz jeszcze jedną lokatorkę :lol:
Ami - to będą zwykłe nudne rodzinne wakacje - mąż, córa i ja, ale my tak lubimy razem się ponudzić i pocieszyć sobą, bo w ciągu roku mało na to czasu :D