Czego żałujecie...?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 29 cze 2005, 19:14

Mleczna krowko i Jaaa.Jestem instruktorem jazdy konnej i jezdze czynnie od 10 roku zycia a teraz mam 23 takze juz troche!Mam tez swojego konia.Pewnie to nie mozliwe bo pewnie dziela nas kilometry wiec razem nie pojezdzimy ale laczmy sie przez konie!:) :) :)
Juz po!:)
Skupin 26 lipiec, mentor 300cc okragle.

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 29 cze 2005, 19:18

Ja jak kiedys jeżdziłam na obozy to byłam instruktorem małych dzieci i ogólnie pomagałam w stajni przy konikach, ale jak teraz zaczne sie rozpisywac o konich to mnie wyrzucą z forum, że nie na temat :wink: A o koniach to ja mogę dzień i noc i jeszcze dłużej, to moja pasja, ale niestety w Wawie jest strasznie drogo i już od 3 lat niejeździłam... :cry:

Koniary łączmy się :lol:
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 29 cze 2005, 19:22

Dlatego nie zaczynam sie rozpisywac bo bym siedziala do nocy i pisala!:)U mnie w lubuskim jest tanio ale ja mam swojego konia i trzymam go w prywatnej stajni gdzie nie ma rekreacji,takze i on i ja mamy spokoj!Zgadzam sie-laczmy sie.

Gucci
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Gucci » 29 cze 2005, 19:22

Ja najbardziej w zyciu zaluje, ze operacje nosa zrobilem u Stelczyk :roll: ze dalem sie tak zrobic w konia tym co ona mowila, ze nie poszedlem juz do innego chirurga... eh

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 29 cze 2005, 19:25

a to sie rozpisujemy o koniach :wink: mamy tu watki o tamponach sexie to czego by nie o koniach (moderatorzy wydzielona pewnie ten watek osobno)ja tez od 4 roku zycia mialam tylko koniki w glowie i zaczelam jezdzic bardzo wczesnie-teraz tylko marze o własnym koniu- Natala ty to masz szczescie :) najbardziej to kocham skakac i tereny zwlaszcza pamietam jeden oboz co po Wisle jedziilismy a konie sie kladly i bylismy cali mokrzy :lol:

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 29 cze 2005, 19:29

Ja pamiętam jak na obozie mówiłysmy z kumpelą trenerkowi, że jedziemy rozstepować koniki, a tak naprawdę to w dziki galop po lesie i pobliskich wsiach, to było szaleństwo....i to bez toczków....ech...z chęcią bym to powórzyła.

Mało skakałam, bo miałam ociężałego konia, co sie ciągle wyłamywał przed pszeszkoda, albo zwalniał...hehe
Z reszta długi czas miałam uraz do koni, bo jak spadałam w galopie trzy razy jednego dnia, bo koń mi się płoszył w lesie (dzieci zbierające jagudki, bądz traktot :wink: ) to później troszkę się bałam, ale teraz to tylko o tym marze, by w galop po kesie.... :D
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 29 cze 2005, 19:29

Plawienie koni jest piekne.Co roku jezdzimy na takie stawy ia tam wlazimy na koniach do wody,jak juz nie czuja dna to plyna.:)A jak juz spowrotem jest dno to galopuja.Mam na swoim koncie duzo zawodow WKKW i skoki.A na swoim jezdze dla przyjemnosci ale kilka zawodow na nim wygralam.Mam go niedlugo bo rok.Dostalam go od swojego bylego! :oops: Dobrze ze jak z nim nie bylam juz nie chcial go zabrac,ale umowa jest na mnie takze mogl mi skoczyc!hahaha Nie wyobrazam sobie zycia bez koni.

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 29 cze 2005, 19:32

Zgadzam sie z Wami dziewczyny ze w terenie jest najpiekniej.

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 29 cze 2005, 19:32

Ja to pomykałam tylko rekreacyjnie, zawody raczej by mnie stresowały. Raz byłam przy pławieniu koni to przez godzine razem z koleżanka próbowałysmy nakłonic kuca do wejścia do wody....na wszystkie sposoby, za koniem, za marchewka a on nic :evil: kuce są wredne...
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 29 cze 2005, 19:33

zazdroszcze Natala:) mi sie własnie marzy jakis skoczus dobry- no ale najpierw to cycyki potem kon potem jakas fajna fura :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”