Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Wczoraj oglądałam na Zone Club Boskie wnętrza i tam były takie łazienki :o co ja bym dała, żeby takie mieć w domu.. niestety nie umiem znaleźć, żeby wkleić fotki
maxi Te pierwsze fotki SUPER!!! Biurko tez mi sie podoba tylko za duze i nie mialabym go gdzie wstawic Sabrina Ta druga kuchnia bardzo mi sie podoba tylko widze ja w ciemnym kolorkach, braz lub mahon.
Nowoczesne tez sa ladne ale antyki maja swoj urok
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"
O jaki fajny temat A ja zawsze lubialam antyki Najbardziej podoba mi sie jak antyki sa skombinowane z meblami bardziej nowszymi, ale nie chodzi mi tu o takie super nowoczesne. POnizej wklejam troche roznych fotek ktore mialam m.i na komputerze:
lena.online pisze:Samanta-kafe - to jestesmy juz dwie
I tak sie dziwie ,że tylko dwie.Ja myslałam ,że jednak wiekszość podąża ku stylowi "modern",a tu miłe zaskoczenie-tak wiele zwolenniczek stylu "retro".
katty- te fotki sa bliskie moim klimatom,chociaz te baldachimy to juz ,jak dla mnie,trochę za dużo.Ale bardzo lubie takie sofy-puchate i milutkie,aż z daleka wołaja ,żeby sie do nich przytulić.
Ja tez lubie takie kanapy,do nowego mieszkania kupilam taka jak na fot.Austin z Mebelplastu tylko troche wieksza.Ta z fot ma rozmiar 2,5 xl a ja wybralam 3xl i teraz mysle,ze przesadzilam bo jest naprawde ogromna ma ok 2,5m dlugosci i 1,12m glebokosci. http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... lplast.jpg
Gdyby wszyscy mieli takie same gusta...bylo by nudno i wszystkie mieszkanka byly by takie same a tak jest troszke urozmaicenia.Moj gust sklania sie rowniez do stylu modnego teraz,ale znam ludzi ktorzy maja tylko antyki i mieszkaja cudnie naprawde!Jest to ladne i ma w sobie Cos
Maxi bardzo ladna ta kanapa! Szukam wlasnie taka tylko ze dwuosobowa: biala, miekka/wygodna z poduchami. Jak narazie nie moge natrafic, bo albo jest twarda jak deska albo biala ale w jakies kremowe wzorki