zostalam wykorzystana-pigulka gwaltu ;(((

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Tetra
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Tetra » 14 lis 2008, 18:55

Boże drogi aż mi łzy popłynęły :cry: Co to za lekarze i policja?! Krew mi się normalnie gotuje. Tak bardzo mi przykro :( A tego skur*** bym zabiła. Brak słów po prostu. Jesteśmy z Tobą :!:

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 14 lis 2008, 22:52

nikolettkaa kochana to straszne......... :( szok, w dzisiejszych czasach trzeba nawet na znajomych uważać.....dziękuje Ci ze sie odważyłaś opisać to co sie tobie przydazylo, gdybym czytała to w jakiejś gazecie o obcej dziewczynie, to pewnie by mnie to nie poruszyło, ale my tu jak jedna wielka rodzina i to tak samo jak by mnie to spotkało........

Mam nadzieje , uda sie wszystko załatwić, a ten s......syn zapłaci za to

Pozdrów swojego Roberta i powiedz mu ze każda by chciała mieć takiego faceta 8-) ;)

Pamiętaj ze jesteśmy z Toba PDT_Love_18
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 15 lis 2008, 00:38

nikkoletkaa wspolczuje , nie przemeczaj sie i odpoczywaj a czas wyleczy rany. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
-asia
Senior Moderator Beauty
Senior Moderator Beauty

Post autor: -asia » 15 lis 2008, 01:07

Nikolettkaa... po prostu nie wiem co napisać, jestem zszokowana..... Trzymaj się.... a tyle się czyta w gazetach, jak to niby dziewczyny w takiej sytuacji mają zapewnioną pomoc, wsparcie....a tu taka reakcja policji i lekarza :o :(
Oby tego "kumpla" spotkała surowa kara za to, co Ci zrobił :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 15 lis 2008, 01:23

wlasnie wstalam,dostalam teraz dreszczy bo boje sie ze mnie mogl zarazic Hiv,albo zoltaczka,mam dreszcze ,ale nie moge plakac, wogole przez to,ze nikt mi niechcial wierzyc ,zaczelam sobie wkrecac ze sama sie oklamuje :-/, ze nikt mi nic nie podal :(((( ehhh moze to wszystko moja wina :doubt: Robert kaze mi sie polozyc widzi ze cos jest nie tak, wzielam 3 tabletki zaraz sie uspokoje
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
-asia
Senior Moderator Beauty
Senior Moderator Beauty

Post autor: -asia » 15 lis 2008, 01:31

no co Ty.... jaka Twoja wina :o co Ty opowiadasz.... nie pozwól, żeby ktokolwiek wmówił Ci coś takiego :!: .. i sama też sie nie obwiniaj ... przecież nic zlego nie zrobiłaś :!:
wierzymy Ci wszystkie :!: Postaraj się uspokoić i zasnąć...

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 15 lis 2008, 01:48

Nikolettka trzymaj sie kochana!
dobrze ze masz wsparcie w swoim chlopaku (gratuluje faceta) i mamie. nie dawaj sobie nic wmowic! idz do psychologa. po to jest!

nie pisze nic wiecej bo mi same preklenstwa do glowy przychodza :evil:
co za gnoje!
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
elle89
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: elle89 » 15 lis 2008, 01:49

nikolettkaa, jak to czytam to łzy mi ciekną po policzkach..... Nawet sobie nie wyobrażam, co Ty musisz czuć...

Jak widać w naszym kraju nie ma co liczyć na pomoc ze strony policji- już nawet nie chodzi o obowiązki jakie ci "ludzie" mają, ale o zrozumienie, okazanie ludzkich uczuć. Nie wiem jak oni po tym co powiedzieli Tobie (i pewnie wielu innym osobom) mogą w nocy spać! A jeśli nie mają uczuć to niech chociaż wykonują tą swoją piep***ną robotę jak należy!!! Nie chce mi się w to wszystko wierzyć... Banda świrów...

Jeszcze te bydlaki wykorzystujące każdą nadarzającą się okazję... Brak słów....brak...!!!!!!!

Dobrze, że masz przy sobie takiego chłopaka, bo to skarb. Mam nadzieję, że razem wybrniecie z tego bagna... Mam nadzieję, że ci co powinni zostaną ukarani...

Ty jesteś silna, bo opisałaś na forum to straszne wydarzenie... ostrzegłaś tyle dziewczyn. JESTEŚ WIELKA. Jeszcze jedno - nie ma w tym wszystkim Twojej winy!!! To mogło się przytrafić każdej z nas.

JESTEŚMY Z TOBĄ!!!
"Pragnienie bycia kimÂś innym to marnowanie osoby ktĂłrÂą siĂŞ jest." Kurt Cobain

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Re: zostalam wykorzystana-pigulka gwaltu ;(((

Post autor: czarnulka21 » 15 lis 2008, 02:29

nikolettkaa jestem zaskoczona ze skoro wiecie kto ci to zrobil to twoj chlpak jeszcze u niego nie byl :? znajac mojego meza tamten juz dawno by lezal na ojomie z polamanymi gnatami i wybitymi zebami.

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 15 lis 2008, 09:11

nikolettkaa ...kurcze przykro mi bardzo...trzymaj sie...nawet wiecej nie pisze bo sie powtorze za dziewczynami...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”