Ulka, ja biorę Collaflex i też jest OK.ullrike pisze:Hmm to może popytam mojego ortopedę o kolagen czy nie zastapi kwasu ,bo ja wiem ze miałam kwas jako wypełniacz ubytku chrząstki stawu kolanowego.
...
120 kapsułek starcza na 2 miesiące.
Moderator: Zespół I

Ulka, ja biorę Collaflex i też jest OK.ullrike pisze:Hmm to może popytam mojego ortopedę o kolagen czy nie zastapi kwasu ,bo ja wiem ze miałam kwas jako wypełniacz ubytku chrząstki stawu kolanowego.
...

Poradnia w której się leczę, nie ma wielkiego kontraktu.anima60 pisze: Jeśli, Wiesiunia, miałaś cztery wizyty, to może Twoja przychodnia ma jakiś wielki kontrakt?
Myślałam,że tylko ja mam takie skojarzenia słodycze+coś= APETYT ale widzę,że nie jestem sama ......niebieska pisze:dziewczynki, co to, nie odchudzacie sie juz?
nie wierze, przeciez sylwester i karnawal za pasem a i na swieta warto sie przygotowac, zeby mozna bylo spokojnie podjesc.
dokonalam epokowego odkrycia.
nigdy specjalnie nie lubilam slodyczy.
raz na jakis czas polowa czekolady, batonik i spokoj na dlugie tygodnie.
niestety na starosc cos mnie ciagnie do slodkiego.
i zaczelam jesc sporo, od razu kilkanascie cukierkow, ciasteczek czy czegos innego.
zaczelo mnie to zastanawiac, ze tak z dnia na dzien upodobania mi sie zmienily.
zrobilam dietetyczna szarlotke i wystarcza mi jeden kawalek, nie chce mi sie jesc drugiego.
otoz mysle, ze producenci czegos dodaja, zebysmy jadly i dupy nam rosly i kupowaly wiecej i wiecej.
zupelnie powaznie.