Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Post autor: beata-malgorzata » 13 mar 2013, 10:52

Ullrike , moze Ty mi cos doradzisz , dla mojej kolezanki ? Temat ponizej "hotele , pensjonaty..." Jestes z okolic ktore ona chce zwiedzic . Doradzisz ?
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 13 mar 2013, 11:13

seriale Tv mnie nie zdołują, bo to bajka , fikcja. Natomiast Smarzewskiego filmy są jak dokument. Niedawno oglądałam po kolei , "Dom zły", Róża", "Pianista {Polańskiego} ale wszystko o ciemnej stronie człowieka....
Oglądnijcie {jeśli króraś nie widziała jeszcze, bo to już starszy film} na VOD jest film "Boże skrawki". Popatrzcie jaka obsada! http://www.filmweb.pl/film/Bo%C5%BCe+sk ... ole-actors" onclick="window.open(this.href);return false; .
Widziałam raz i strasznie przezywałam i zapamiętałam tytuł. Chyba wieczorem sobie oglądnę. Tez ciężki, niestety......
Dafoe w roli księdza, obok Lubaszenko, Foremniak, młodziutka Frycz....
zadowolona

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 13 mar 2013, 12:11

Dawaj Beata ,bede miec chwile czasu to zerkne na lokalizacje ,chociaz powiem ci wszytsko w necie jest jak na dloni na bookingu i w opiniach o hotelach pensjonatach.
i mozna sobie zdalnie odpowiedna kwaterke wybrac osobiscie.
Na teneryfie o naszym apartamentowcu pisano ze sa tam zlodzieje no i prawda :)..w nocy przyszedl do nas zlodziej i okradl kolege (policjanta:) (giggle

wstawiajcie te linki wiecej to bede miala co ogladac.

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: stradapl » 13 mar 2013, 19:51

Dziewczyny,
zapraszam na zapoznanie się z zabiegiem Smart Lifting, który przeszłam i opisałam wstępnie w nieoperacyjnych zabiegach odmładzających. Jutro postaram sie opisać więcej.
"Różnica między niemożliwym a możliwym leży w ludzkiej determinacji."
"Niektórzy patrzą na świat i pytają: Dlaczego? Inni patrzą na swoje marzenia i pytają: Dlaczego nie? "

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 14 mar 2013, 11:58

hejka
wrzucam na chwilke moją fotkę, raz pokazać jak wyglądam w ramonesce, a dwa pokazać jak się upasłam przez to siedzenie
poza tym wrzucam na chwilke też moją biedną pociętą szyjeczkę po operacji kręgosłupa
blizna 5 tygodni.jpg

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 14 mar 2013, 13:09

O kurde, musieli ciąć tutaj,z przodu?
Wiem,że zdrowie najważniejsze, ale szkoda szyi.

Ramoneska super i jakoś nie widzę tego rzekomego tłuszczu :)
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: stradapl » 15 mar 2013, 07:54

Oj, szkoda szyi rzeczywiscie Marena . Ale po lifcie zagoilo sie slicznie u Ciebie wiec i tutaj potrzeba tylko czasu i bedzie dobrze , czego ci zycze (happy

Chciałam tak troche podlaczyc sie do Mareny w temacie przytycia . Zawsze walczyłam by przytyc i z reguly moja waga oscylowała 50-51 kg przy wzroscie 170 cm. Zawsze jadlam duzo ale jestem drobnej wiotkiej budowy , do tego szczupla pociagla buzia wiec zawsze wygladalam jakbym sie glodzila . Wygladalam tak "modelkowo" jezeli rozumiecie co mam na mysli. Ja oczywiscie nigdy nie bylam zadowolona (giggle bo zawsze chcialam byc - jak juz blondynka - to posagowa (rofl . Teraz z wiekiem łatwiej mi przytyc to i moja sylwetka przy wadze 54 jest optymalna nie za szczupła i zaokrąglona troszke (yes). Jestem bardzo szczesliwa ale dziewczyny zauwazylam ze tyje mi sie w talii i na brzuchu , czasami wygladam jakbym byla w 5 m-cu ciazy. Mam waskie biodra, maly tylek chyba tak podobnie jak opisywala kiedys siebie Turek .
Jestem pewna ze to z racji wieku (stuknie mi 46 latek )odkladac mi sie zaczal tam tluszczyk itd. wiecie o co mi chodzi.
Ale do rzeczy : widzialam reklame Linea 40+ . Czy ktoś to używał, ewentualnie slyszał o jakichs innych sposobach walki z ta przypadloscia?
Odchudzac sie czy tez stopowac z jedzeniem w moim przypadku nie wchodzi w gre, gdyz figure mam tylko szczupla a stracilabym bardzo objetosc w buzi a ratuje buzie jeszcze przed liftem jakos (worried
"Różnica między niemożliwym a możliwym leży w ludzkiej determinacji."
"Niektórzy patrzą na świat i pytają: Dlaczego? Inni patrzą na swoje marzenia i pytają: Dlaczego nie? "

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 15 mar 2013, 10:27

mam tak samo, wszystko idzie w brzuch a na ramionach kosteczki widac, bioderka waskie.
tluszcz jest zlosliwy i samowolny i nie ma zadnego sposobu, zeby nie gromadzil sie akurat na brzuchu.
slowem, albo gladka buzia albo plaski brzuch.
albo... wypelniacz (sun

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 17 mar 2013, 21:29

Zagoi się Marzenko :-) na zdjęciu wygląda na ładne cięcie. Teraz lekarze bardziej zwracają uwagę na estetykę cięć. Będzie dobrze. i nie przejmuj się tyciem, zdrowie najważniejsze.
A tak przy okazji seriali. Jedyny jaki czasem oglądam to "Sex in the City". Chyba głównie ze względu na dialogi. W polskich serialach brakuje mi tej lekkości, dowcipu i dystansu do rzeczywistości. Ogląda to-to któraś?

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 18 mar 2013, 00:14

masz na mysli "Sex w wielkim mieście?" czy nowszy, inny serial? Tamten kochałam......
zadowolona

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”