babina mnie nie przeszkadza jak to nazywasz "szatkowanie" postaci, uważam że nie wszystko musi być na wypust , i zakrywać talie, dla mnie może być sylwetka przecięta talią, w końcu po to są paski, nie mam w talii 100 cm żebym musiała się tego wstydzić,i zakrywać wszystkim na wierzch, osobiście żakietów nie lubie, i nosze sporadycznie, od wielkiego dzwonu, ale dzięki za uwagi, co do lengisów w centki, no cóż ....mnie nie przeszkadza że pogrubiają, a gładkie do gładkiego nie koniecznie musi być i do czarnej tuniki mogą pasować, tym bardziej że krótka nie jest i do spodni za długa, mierzyłam i wyglądało kiepsko, odznaczaly się kieszenie przez materiał,...i to tyle względem mody
basia dzięki za rady, o spodniach myślałam klasycznych typu papieros, ale skoro piszesz że nie ma to kupie u nas, nie mniej jednak połaże i popatrze może coś ustrzele, po świętach tam są chyba mega wyprzedaże czy też się mylę? a ja zostaje tam do nowego roku
a do syna mogę jechac kiedy tylko będę chciała, oby na to pozwoliły finanse i praca noi zdrówko...