dana ja wczoraj wysylam list do urlike i poszedl
moze cos nie tak z adresem?
ale ci dobrze ze sie bedziesz urlopowala, mnie w najblizszym czasie nie grozi ale to nic oby w weekendy byla pogoda
o tym twoim znalezisku mowila mi urlike wiec moze tamara sie pomylila i tobie wrozyla szczescie....
a poza tym to ja w takie pierdoly nie wierze i twardo stapam po ziemi
a teraz z innej beczki
kiedys w sos uroda babeczki poruszaly kremy pod oczy i wg nich testowane na 100 kobietach najlepszy byl nagietkowy z apteki za 7 zl
wczoraj sie udalam do apteki - nagietkowego nie bylo byl zel pod oczy ze swietlikiem i kolagenem
oto co napisano na opakowaniu:zel polecany do codziennej pielegnacji skory oczu i powiek, lagodzi podraznienia i obrzeki wywolane przemeczeniem i czynnikami zewnetrznymi kurz dym papierosowy nastlonecznienie smog.usuwa objawy swiadu i pieczenia spowodowane nadmiernym przemeczeniem. Kolagen i kwas hialuronowy zawaerrte w zelu hamuja rozklad wlokien kolagenowych w skorze wnikajac gleboko w jej strukture powodujac dlugotrwala redukcje zmarszczek. przywraca jedrnosc doskonale nawilza i odzywia. stosowany regularnie przyszpiesza prosesy odnowy naskorka po dlugotrwalym stosowaniu kosmetykow do demiakijazu. mozna stosowac pod makijac, stosowac kilka razy dziennie wg potrzeb
a cena 5,61
trudno powiedziec jak dziala bo dopiero od wczoraj wieczor stosuje ale sprobowac mozna - jeszcze za takie pieniadze a i jeszcze sie dowiedzialam w aptece ze dobrze jest w naszym wieku stosowac witamine c 1000 ktora wiaze kolagen i oddtruwa przy okazji organizm - tez kupilam zobaczymy czy cos sie zmieni, a swoja droga to juz ten wiek ze co rano garstka tabletek