Bogumiła Wander

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
mijka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Bogumiła Wander

Post autor: mijka » 10 lis 2010, 23:10

Czy ona coś robila ze sobą?

http://zyciegwiazd.onet.pl/221995,1,czy ... etail.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Jeśłi tak, to co? Ja nie chcę tak wyglądać w jej wieku.. Dziwna ta twarz..

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Bogumiła Wander

Post autor: ola banderola » 11 lis 2010, 08:46

Ja uważam, że Bogumiła Wander wygląda rewelacyjnie jak na swój wiek. Podobno robiła sobie mi.in. lift, kolagen w usta, ale nie dziwię się każda kobieta chcę wyglądać db.
Nie zgodzę się, że te poprawki jej zaszkodziły, w moim odczuciu ona zawsze była wyjątkowo piękną kobietą!!!!!!
Wiele kobiet piszę: Jak bym miała tyle kasy, co te wszystkie gwiazdy, to też bym tak wyglądała, albo nawet lepiej, je je je, mów mi jeszcze bo mam dreszcze. Prawda jest taka, że nie wystarczy mieć kasę żeby db wyglądać, trzeba mieć jeszcze potencjał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niestety nie wiele osób go ma (clin

peppetti
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: peppetti » 11 lis 2010, 10:18

Ola masz rację Pani Bogumiła Wander BYŁA piękną kobietą.
Ale powyżej pokazane zdjęcia, w moim odczuciu, pokazują, że było za dużo ingerencji chirurga.
Choć ogólnie wygląda 100 razy lepiej niż przeciętna Polka, to widać nienaturalnie szerokie usta, które zeszpeciły Jej twarz.... i cały urok prysnął. (triste

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 11 lis 2010, 10:22

Bogumila Wander ma swietna figure ,przepiekne jak na 67 lat wlosy do pozazdroszczenia.
A na tych zdjeciach niestety wyglupila sie z makijazem,co jej do glowy przyszlo i ze nie widziala tego w lustrze to nie wiem.
Bo to raczej babka z klasa.Moze musiala czyms zmaskowac usta i tak napaprala na grubo tej szminki .Ogolnie majstrowanie przy ustach a tym bardziejw jej wieku moze spowodowac smieszny wyglad.Tak wiec z ustami przesadzila .No i te burakowe policzki,okropnosc.
Zeby tego nie bylo wygladalaby super ,a tak to kazdy teraz komentuje i dopatruje sie Bog wie czego.
Im jest sie starszym tym wiecej umiaru bo inaczej o karykature latwo.

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 11 lis 2010, 12:31

Bogumiła Wander wygląda świetnie i nie uważam żeby zabiegi jej zaszkodziły. Na tym zdjęciu ma po prostu wybietnie nieodpowiedni makijaż, który na jej twarzy wydaje się być strasznie przerysowany i tyle.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
mijka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: mijka » 11 lis 2010, 14:12

To że Bogumiła Wander ma piękną figurę, jest zawsze zadbaną kobietą i ma cudne włosy zgadzam się bez 2 zdań.

Na tym zdjęciu jednak, jak i na innych jest jakoś przerysowana, może naciagnięta? że wygląda dla mnie nienaturalnie. Tak bym nie chciała, a że nieobcy mi botoks, wypełniacze, to się trochę przeraziłam, że mogę za x lat tak wygladać i nieświadomie budzić większe komentarze niż miałabym sie zestarzeć bez tego.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”