A gdzie robiła Doda? cz.II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: A gdzie robiła Doda? cz.II

Post autor: shandapanda » 29 cze 2010, 21:17

Pewnie, to wszystko ma swoj cel i jest robione swiadomie (yes)
Nigdy nie uwierze w zadne 'wycieki' - czy to muzyczne, czy to sex-tasmy celebritow (giggle kasa,kasa,kasa (cash (cash (cash
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 29 cze 2010, 22:01

Jasne,że tak-wszystko dla kasy i rozgłosu.

Przesłuchałam nowe piosenki Dody. (whew
Straszna lipa,słaby ma ten angielski,taki bardzo wymuszony akcent.Albo raczej jego brak,widać,że nie śpiewa lekko,tylko się męczy,żeby było ,,po angielsku''.Nie wiem czy z tego będą hity nawet w Polsce,a co tu dopiero mówić o zagranicy.Takie zwykłe to,niczym nie powala.Ani przy tym tańczyć,ani płakać.

Moim zdaniem,a pisałam to już milion razy tutaj-Doda ma ZEROWE szanse na karierą poza naszą ojczyzną.
Powodów jest wiele.
Po pierwsze.Przede wszystkim brak znajomości języka,ok, może się jeszcze nauczyć,ale będzie trudno w jej wieku pozbyć się słowiańskiego akcentu-a to moim zdaniem przekreśla jej szanse na zaistnienie-zawsze bezie przez to postrzegana jako ,,ruska wieśniara''.Sorry,ale taka prawa.

Po drugie- właśnie jej wiek. (emo
Nie ma co ukrywać, ale jest już stanowczo za stara(bez obrazy laski,sama mam prawie tyle lat co ona). (clin
Jakby nie było, można ją już zakwalifikować jako ,,przed 30-tką''.Na Zachodzie wokalistki mają już niezły dorobek muzyczny w tym wieku.Doda nie ma głosu Mariah Carey czy Whitney Houston,że im starsza,tym lepsza.

Po trzecie-wygląd.
Nie jest żadną pięknością,mam na myśli to,że nie ma naturalnie pięknych rysów.Nie ma w jej twarzy nic co przykuwa uwagę,zaciekawia.Jest taką maksymalnie zwykłą,tlenioną blondynką-jakich WIELE.
Figura również nie jest zjawiskowa,tylko normalna.Od razu widać też poprawki-jak powiększone usta i biust.Nie byłaby za to chwalona... (clin

Źle jej nie życzę,niech tam sobie istnieje gdzie chce,ale z tej mąki chleba nie będzie. (shake (shake (shake
Doda jest wtórna,bardzo wtórna.
Moim zdaniem to wszystko już było-cycata Sandra,skandaliczne Army of Lovers-ja w niej widzę tylko i wyłącznie powrót do lat 80-tych i 90-tych.Nic nowego nie proponuje i nie reprezentuje sobą.Taka kalka innych.
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 29 cze 2010, 22:23

Ja powiem szczeze,ze liczylam na te jej nowe piosenki (thinking ze beda swietne, ze na pewno nas powala..no ale sie zawiodlam (no)
Jedno mozna przyznac- w naszym kraju jest numerem jeden jesli chodzi o cala otoczke ( 'amerykanskie' teledyski, strona oficjalna, ciuchy itd)- temu nie mozna zaprzeczyc.
Szkoda tylko,ze do tej calej pieknej szaty nie mozna podczepic muzyki..ona nadrabia wygladem, wystepami, wypowiedzia.. z muzyka jest daleko w tylku(mooning

Tak jak Marry napisala- slychac,ze ten inglisz to taki na sile, mocno wyuczony (bronze

Awatar użytkownika
katelg
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katelg » 30 cze 2010, 00:32

Szkoda bo ma kawał głosu co pokazywał w swoich 1 utworach z virgin
23 MARCA 2009 Dr Skwiercz anatomy mentor cpg333 545 i 485:)

W planach wymiana na okrągłe, nosek, usta i lipo :)

Awatar użytkownika
dyduska
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dyduska » 30 cze 2010, 07:01

marryme całkowicie się z tobą zgadzam (yes)
Co do jej głosu to wg mnie ma okropny, barwa brzydka i jak śpiewa słychać jak się męczy, nie robi tego tak swobodnie jak np Edyta Górniak. Ja jak jej słucham mam wrażenie że jej żyły powyłażą z wysiłku. Nie ma też oktawowych możliwości a w stanach żeby zrobić karierę to dzisiaj trzeba się jednak wykazać, przy istniejącej konkurencji. Czasy Madonny już minęły, a Doda próbuje za jej przykładem na skandalach, kontrowersyjnych wypowiedziach zrobić karierę. To przyjęło się jedynie w Polsce gdyż za naszych czasów takiej barwnej postaci nie było ale zwróćcie uwagę kim są jej fani. To dzieci w przedziale wieku 10 - 15 lat. Za granicą taka młoda młodzież ma idoli raczej w swoim wieku, tych z klubu myszki miki, a nie prawie 30letnie, wulgarne baby. Poza tym z tego co zauważyłam to bardzo ważne tam jest by taki idol/ka był wzorem do naśladowania pod każdym względem. Dorośli ludzie w życiu nie zainteresują się twórczością Dody.
Chciałam jeszcze dodać, że ja jej fanką nigdy nie byłam, ale jak zaczynała swoją karierę to była taka zwyczajna dziewucha. Była zawsze wulgarna, mówiła co myślała, nie owijała w bawełnę, tak jak to robi do tej pory, ale jedna rzecz się zmieniła. Teraz jest ona strasznie wyniosła, wszystkich traktuje z góry, łącznie z osobami które przeprowadzają z nią wywiady. Ma taki olewczy stosunek do każdej osoby, z którą rozmawia, zero szacunku. I to mi się w niej strasznie nie podoba. Ta jej maniera wywyższania się jest paskudna i świadczy o jej tępocie. Trochę kultury też by jej nie zaszkodziło.
6.05.2010 - lip lifting - dr Broma - super!!!
25.10.2012 - powiekszam piersi :-) - dr Broma - juz po - Natrelle 410 MX - pojemność 370

Awatar użytkownika
JoannaOneInAMillion
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: JoannaOneInAMillion » 30 cze 2010, 12:14

Tak czytam Wasze wypowiedzi i ...
Owszem- zgodzę się co do piosenek- nie zapowiadają się na powalające hity...
Co do wyglądu- jest ona śliczną kobietą i uważam że przyciąga uwagę, ale jest jednak mocno podrasowana i to widać...
Pytanie tylko, która gwiazda show- biznesu (tym bardziej w USA) nie jest podrasowana?
O pięknie nie ma z resztą co rozprawiać, bo to pojęcie względne i o gustach się nie dyskutuje...
Prawdą jest jednak, że na przestrzeni czasu stała się ona jeszcze bardziej wyniosła i bezczelna- jak to podkreśliła koleżanka przede mną...
Nie wiem czy widziałyście taki cykl wywiadów z nią przeprowadzonych... Kiedyś je znalazłam na youtube...
Tutaj najbardziej to widać:

To jest ta słynna wypowiedź, wręcz kontrowersyjna dla niektórych nt. religii:

http://www.youtube.com/watch?v=B6oTTsC6RDg&translated=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Tutaj opowiada- a propos tego o czym piszecie- o swojej światowej karierze:

http://www.youtube.com/watch?v=1XpHt7-P ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

O swoich piosenkach:

http://www.youtube.com/watch?v=mCNptvbj ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Diament- kawałek węgla, który zdołał zmienić swe Marzenia w Rzeczywistość...
Pilnie zamienię się na wcześniejszy termin konsultacji u dr Szczyta!!! Moja- październik 2014

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 30 cze 2010, 16:23

Widzialam juz te wywiady,niestety nie obejrze ich po raz drugi bo sobie dzien popsuje (thinking (rofl
Ta jej maniera, ta wyzszosc i seplenienie.. (puke

Awatar użytkownika
dyduska
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dyduska » 30 cze 2010, 16:40

He he he, ja też nie mogę patrzeć na wywiady z nią i słuchać jej wywyższającego tonu głosu, reaguję tak samo jak shandapanda
6.05.2010 - lip lifting - dr Broma - super!!!
25.10.2012 - powiekszam piersi :-) - dr Broma - juz po - Natrelle 410 MX - pojemność 370

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 01 lip 2010, 14:55

Po przesłuchaniu obu piosenek w całości mogę Dodę pochwalić że po latach uwsteczniania znowu zrobiła krok do przodu. Nie jest to moja bajka muzyczna i ciężko mi to oceniać, ale na pewno jest lepsze niż "Nie daj się" czy inne singlowe piosenki z poprzedniej płyty. Ciekawe jaka będzie całość.

Za to sesja jest na prawdę fajna (clapping
http://dodaphotos.com/thumbnails.php?album=483" onclick="window.open(this.href);return false;
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
JoannaOneInAMillion
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: JoannaOneInAMillion » 02 lip 2010, 15:26

I zwracanie się do kobiety w podeszłym wieku na "Ty"...
Diament- kawałek węgla, który zdołał zmienić swe Marzenia w Rzeczywistość...
Pilnie zamienię się na wcześniejszy termin konsultacji u dr Szczyta!!! Moja- październik 2014

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”