Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
jak to mówi mój miś.... "z ładną kobietą jest jak z ładnym samochodem, prędzej czy póżniej ktoś podprowadzi....."
MĂâÂłodym ludziom wydaje siĂĆÂŞ, ĂâÂże pieniĂâÂądze sĂâÂą najwaĂâÂżniejszĂâÂą rzeczĂâÂą w ĂâÂżyciu. Gdy siĂĆÂŞ zestarzejĂâÂą, sĂâÂą juĂâÂż tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....
Monisia coraz bardziej żałuje że nie odwiedziliśmy Was w Gdyni
MĂâÂłodym ludziom wydaje siĂĆÂŞ, ĂâÂże pieniĂâÂądze sĂâÂą najwaĂâÂżniejszĂâÂą rzeczĂâÂą w ĂâÂżyciu. Gdy siĂĆÂŞ zestarzejĂâÂą, sĂâÂą juĂâÂż tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....
MonisiaPP pisze:To co napisala blondi, z biologicznego punktu widzenia, mezczyzni wola blondynki 8)
monisia !
no nie badz taka złosliwa !
mam goraczke troche ciezko mi sie mysli , a co dopiero pisze :?
chodzi mi o to ze faceci kieruja sie pierwotnym instynktem i nic sie nie zmieniło chociaz do małpek juz dawno przestalismy byc podobni
mężczyźni boją się też zaradnych kobiet. przeraża ich fakt, że kobieta jest niezależna..... czują się mało męscy.... a jak jeszcze zarabia lepiej to depresja u faceta murowana