Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Re: Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

Post autor: Londyjka » 28 lip 2009, 10:56

Tak,czas mija nieubłaganie...szkoda,z nie mzoe zostac taka 3 miesieczna bo jest teraz najlepsza,smieje sie i nie zadaje jeszcze pytan i malo żąda ;)
Co do formatu zdjec to wstawiam przez darmowy hosting,juz nie ma chyba opcji,zeby wklejac bezposrednio z beauty jak kiedys,przynajmniej ja nie widze ?
cukierek,ty zazdrosc? To co ja mam powiedziec!Przeciez Ty z tego co pamietam tez masz super piersi,czy cos sie zle dzieje? :-|
karolka widzialam swieze zdjecia,one sa idealne! Jestem przekonana na zabieg,tzn. dalabym wszytsko zeby miec takie cuda ale wciaz jestem dupa i sie cykam! :cry: gdybym jeszcze miala w ogole jakies piersi ale wyjsciowke mam tak mniejsza od ciebie :cry: wiec chyba nic nie zostaje jak robic??
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 28 lip 2009, 23:26

oj dawno mnie tu nie bylo...

widze ze watek umarl ... :(

Londyjka corcia jest cudowna!!I tez jestem w szoku ze to juz 3 miesiace minely!
Co do operacji to nie ma sie czego bac!!
karolka widzialam fotki sliczny masz biust kochana!!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
animaes
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Re:

Post autor: animaes » 29 lip 2009, 15:08

kotbury pisze:Dla mnie wyjazd oznaczałby utratę tożsamości.
Chociażby bariera językowa. Nawet jeśli nauczymy się dobrze języka to i tak z takim np "BBC English" nadal będziemy się wyróżniać. Mało komu dane jest dostąpić biegłości takiej jak miejscowi. A więc piętno obcości.
To akurat nie wydaje mi sie żadnym problemem. W UK akurat jest tyle roznych kultur, tyle roznych religii, tyle roznych ludzi z wielu krajów, że prawie każdy z kim rozmawiasz ma inny akcent - takze Anglicy - czasem śmiesznie w czasie rozmowy wychodzi, ze anglik anglika zrozumiec nie moze :-D Kazdy szanuje Twoje poglady i twoje pochodzenie i docenia, ze wogole nauczylas sie 'ich' jezyka bo czesto Anglik nie potrafi żadnego drugiego jezyka oh(w1 Wiec czasem w żartach śmiejemy sie z własnych akcentow ale tak na prawde chyba nikt nie uwazą, ze TY sie wyrozniasz ze wzgledu na akcent.
Takie jest przynajmniej moje odczucie i nigdy nie zostalam zle potraktowana ze wzgledu na inny akcent.
Konsultacja 30/07/09 Dr Barbara Lutz, Transform Clinic in Bristol.

Już po operacji (4/08/09) MHP- 300cc Allergan pod gruczoł.
Prawie zero bólu, cycuchy sa SUPER :)
Zobaczymy co będzie dalej...

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 29 lip 2009, 19:06

dzieki laseczki za mile slowka, ja tez jestem zadowolona aczkolwiek moglby byc ciut wiekszy...tylko wieksze wkladki sie nie zmiescily :P

Londyjko moja mama zawsze mówi ''male dzieci mały klopot, duze dzieci duzy klopot'' :D ale moze nie bedzie tak zle :P:D
Co do op...moze sie przełamiesz i zdecydujesz :) Naprawde warto!

misialeczek to nie zmienia faktu, ze Twoj biust jest nr 1 na forum :-D

animaes mam dokladnie takie samo odczucie jak Ty :)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 29 lip 2009, 19:08

londyjko mam mam swoje ale z perspektywy czasu mysle ze chcialabym wieksze....
ale drugiej op sie nie poddam skoro nic sie zlego nie dzieje...

misia where have you been????????
ty jestes taka chudzinka ze ten biuscik cala cie zaslania ;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 29 lip 2009, 21:59

no wiec chyba jednak zrobie sobie,mam nadzieje :badgrin: bo jak zaczelam znowu ogladac te wasze bimbalki to az mi sie znowu zachcialo miec,jak nie ogladalam to nie myslalam o tym,wszystko przez was ;)
Zdjecia niestety robia swoje gdy widac naocznie jak poprawia kobieca sylwetke miec cyc a nie miec cyca... beurk
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 29 lip 2009, 22:23

Londyjka ja tez sie nakrecilam przez to forum..bo kiedys niby myslalam, ze chce operacji, ale jakos nie bylam przekonana, ale nie zaluje!

A jutro moj pierwszy dzien w pracy po op i troszke sie boje :shock:
13.07. 2009- JUŻ PO

Awatar użytkownika
animaes
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: animaes » 29 lip 2009, 22:56

Londyjka pisze:Tak,czas mija nieubłaganie...szkoda,z nie mzoe zostac taka 3 miesieczna bo jest teraz najlepsza,smieje sie i nie zadaje jeszcze pytan i malo żąda ;)
Wiem co czujesz :-D Mam 6-cio miesiecznego synka. Jest kochany ale wymaga coraz wiecej uwagi (o ile to wogole mozliwe :-o ) czasem jak patrze na zdjecie jak byl mniejszy to chyba bylo latwiej :-) Wlasnie zaczal pełzać i oka z niego nie mozna go spuscic oh(re1
Co do emigracji...to ja czasem czuje sie jak w Polsce - polskie sklepy, polska prasa, Polacy na ulicach, wszedzie polski jezyk slychac :-o Czy ja na pewno w UK jestem? :roll:
Konsultacja 30/07/09 Dr Barbara Lutz, Transform Clinic in Bristol.

Już po operacji (4/08/09) MHP- 300cc Allergan pod gruczoł.
Prawie zero bólu, cycuchy sa SUPER :)
Zobaczymy co będzie dalej...

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 29 lip 2009, 22:57

o karolka to daj znac jakie reakcje ;-)
wiedza ze mialas op?

londyjka ja nie namawiajac cie powiem ze warto zrobic op jak ktos ma komplex cyckowy bo to naprawde sprawia ze mozna sie poczuc jak prawdziwa kobieta sexy i kazde spojrzenie w lustro sprawia ze sie usmiechasz na widok takiej laski :badgrin:
zart zartami ale kobieta musi miec cyc i tyle, nawet jak nie duzy to maly bo i takie sa piekne ale cyc muusi byc.
ja mialam plecy po obu stronach wiec mimo ze moje sylikonki wydaja mi sie teraz male to i tak sie ciesze ze wogole mam co nosic w cyckonosszu....

pozdrowionka
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 29 lip 2009, 23:55

animaes mieszkasz w Bristolu??

cukiereczekPL nie wiedza :-D ale w pancerniku pod bluzka wygladaja tak samo jak przed op w mega push upie, wiec nie powinni zauwazyc roznicy:) no chyba jedynie to, ze bede sie ociagac i uwazac na siebie :p

I zgadzam sie z Toba. Tez bylam plaska, a wyjscie w stroju kapielowym na plaze bylo udreka. Ciesze sie, ze wogole cos tam teraz mam:)
13.07. 2009- JUŻ PO

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”