Co Was denerwuje?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 03 maja 2009, 23:27

a mnie denerwuje to,ze ludzie oceniaja nas po wygladzie.. jak ksiazki po okladkach!! nienawidze tego!!!

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 03 maja 2009, 23:46

moj brzuch :evil:
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 04 maja 2009, 12:43

:)

moje nogi

a mieszkam nad morzem :)
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
dżagaaa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dżagaaa » 04 maja 2009, 13:37

Jezu dziewczyny bo nie wytrzymam...niektóre jestescie starsze, bardziej doswiadczone wiec powiedzcie mi co na ten temat sadzicie bo nawet nie mam komu sie wyzalic..

Tak mnie wkurzył mój "chlopak" ze zaraz wyjde z siebie i stane obok. Kiedy mamy wolny czas śpi u mnie, robie mu jedzenie, praktycznie caly czas z moich zakupow(nie to ze wypominam ale to tez jest jednak dowod na to ze sie poswiecam) staram sie zeby bylo mu jak najlepiej. Ale takie sytuacje jak dzisiaj mnie wyprowadzaja z rownowagi. Chce sie dokonczyc malowac bo czesc zrobilam na pol zgarbiona przed lustrem bo on siedzial na krzesle i grzebal w internecie. poprosilam na chwile o krzeslo zeby dokonczyc rzesy a ten że nie może bo mu sie jakas strona ładuje ważna. powtorzylam ze na chwile tylko a on że jak mu zaplace to zejdzie...w koncu powiedzialam ze jak ma sie tak zachowywac niech wyjdzie..i wyszedł pfff. :evil: :evil: :evil: :evil: no ja pierdole ( za przeproszeniem ale nie wytrzymuje :!: ) i takich sytuacji jest wiele co jakis czas. wogole nie docenia tego co dla niego robie i zachowuje sie jak ostatni cham! jak mozna zniesc takie zachowanie? zachowanie szczyla!

ja sie zastanawiam bo jak o takie pierdoly potrafi mnie tak wkur.....ić to czy wogole jest sens sie z takim kims użerać dalej.....co wy na ten temat myślicie?

jeśli ten post nie jest na temat to prosze o przeniesienie bo ja w chwili obecnej nie mam nerw szukac odpowiedniego...

Heh no a teraz sms "sory moglem zejsc" pfff i tak jest ciagle ;/ mam dosc!!! chce kogoś dojrzałego :?
6.04.2009 - okrągłe Mentor 300cc
dr.Kolasiński.

samanta_kafe
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: samanta_kafe » 04 maja 2009, 14:00

dżagaaa pisze:wogole nie docenia tego co dla niego robie i zachowuje sie jak ostatni cham! jak mozna zniesc takie zachowanie? zachowanie szczyla!

bo pewnie robisz za dużo i jest przywzyczajony (lub już z domu nauczony, ale można oduczyć) że to jest twój (sorry) psi obowiązek nadskakiwać panu i władczy..
nie wiem, czemu kobiety tak postępują :roll:

trzeba jasno wytyczyć granice i potem się ich trzymać, a nie rozpuczać faceta jak małego gówniarza i potem mieć takie problemy..
zabierz się za nowy program dla dwojga ;)
wiele dziewczyn chwali sobie książkę "dlaczego faceci kochają zołzy" w takich przypadkach - na mnie ona nie zrobiła wrażenia, ale ja jestem taką okropną zołzą i za to mój facet mnie uwielbia ;)
nie daj sobą pomiatać to mu przejdzie. albo zmienisz faceta, ale już na lepszego i z lepszym podejściem do niego ;)
27 kwietnia '09 - dr Broma - mentor round 325cc HP PDT_Love_16

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 04 maja 2009, 14:54

dżaga
uciekaj on niego jak najdalej sie da
sory za brutalnosc ale ja nie widze dla was przyszlosici
jezeli ty masz 19 lat jestes z kims od jakies czasu i cie nie szanuje
to i nie bedzie
pamietaj tyle cie szanuja na ile sobie pozwolisz
kobiety popelniaja ten blad ze za dobre slowo, pochwale robia dla facetow wszystko
typu ty najlepiej gotujesz, a ty starasz sie jeszcze bardziej
jest rownouprawnienie
niech facet zrobi ci zakupy., ugotuje , posprzata - niech cie widzi
jeszcze raz sory
ale ja bym sie rozstala jest za glupi zeby z toba byc
ja z moim mezem jestem 28 lat po slubie a poznalam go maja 15 lat przezylam cale zycie z nim i wiem co mowie
zaplacic za zejscie z krzesla? a w ryj by nie chcial!

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 04 maja 2009, 16:01

popieram... to nie jest dobra partia na dłużej... wymień go na lepszy model :)
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
maluda6
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: maluda6 » 04 maja 2009, 16:29

marena43 pisze:zaplacic za zejscie z krzesla? a w ryj by nie chcial!
hahahha, super marena43, super.
a moze wlasnie by chcial dżagaaa !!!
ale ja tez uwazam, ze bez przesady.
to facet powinien martwic sie o kobiete, a nie jeszcze zyc na jej rachunek !
70B + 375cc,
mentorki okrÂągle, wysoki profil, dr Skupin :)
19.V.2009r.

Awatar użytkownika
dżagaaa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dżagaaa » 04 maja 2009, 17:03

z tym płaceniem za krzesło to niby w żarcie było bo juz znam te jego glupie teksty, ale z poważną miną i sam fakt że tekst na miare kompletnego zera..takich przykładów jest mnóstwo, nawet moja mama nie wie ze dalej sie spotykamy bo za to co kiedys mi zrobił zabroniła się spotykać w trosce o mnie..ale ja głupia jestem. cholerne przyzwyczajenie musze od tego uciec! i dziekuje za odpowiedzi , jestem taka osoba ktora potrzebuje uslyszec czyjes zdanie i utwierdzić sie we własnych przekonaniach. dziekuje wam PDT_Love_18

a w ryj to bałabym sie mu strzelić bo nie wiem jak by zareagował...
6.04.2009 - okrągłe Mentor 300cc
dr.Kolasiński.

Awatar użytkownika
maluda6
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: maluda6 » 04 maja 2009, 17:47

dżagaaa pisze:a w ryj to bałabym sie mu strzelić bo nie wiem jak by zareagował...
ja tez sie kiedys balam,
ale jak poszlo tak mimowolnie, nawet tego nie chcialam, to reakcja byla super...hahha, zerowa. zdziwiona mina i pytanie: i co, wyżylas sie?
ale to byl stary zwiazek, ciesze sie ze juz za mna.
i Ty dżagaaa tez o tym mysl, tym bardziej ze napisalas, ze kiedys juz cos tam bylo i mama nawet w trosce o Ciebie nie chce, zebyscie sie spotykali, to juz o czym swiadczy...
70B + 375cc,
mentorki okrÂągle, wysoki profil, dr Skupin :)
19.V.2009r.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”