teraz powinna dzialacLondyjka pisze:anne21, stronka mi nie dziala, a co to takiego?
http://www.lovestore.de/smartballs-silb ... p-106.html
Moderator: Zespół I

teraz powinna dzialacLondyjka pisze:anne21, stronka mi nie dziala, a co to takiego?

to podobnie jak u mnie..tylko,ze w miedzy czasie pospalam sobiemisialeczek24 pisze:Jak wam mija niedziela dziewczynki?Bo mi starsznie nudno,caly dzien prawie spedzilam przed kompem w szlafroku ...

o a ja ich nie znamLondyjka pisze:buleczki z serii Deli Of the day mniaam
anne jak bym o sobie czytala,dokladnie tak samo sie czuje... :| :| :| :| :|anne21 pisze:..w ogole nie mam na nic sily ostatnio..nie wiem co sie ze mna dzieje..nic mi sie nie chce..najchetniej caly dzien przespalabym albo na kanapie spedzila..ostatnio nawet nie chce mi sie na zakupy chodzic . .ostatnio bylam w styczniu na shoppingu...

[/quote][quote="Londyjka" nie wyobrazam sobie siebie bez tego brzucha i ze pojawi sie ktos trzeci tko mi spac nie da![]()
To jest tak zwane przesilenie wiosenne, bedziemy teraz ospale, wiecznie zmeczone, rozleniwione, a nawet gorsza cere i wypadanie wlosow mozna do tego zaliczyc. Powinnysmy teraz jesc duzo witaminek, a jak pogoda sie ustabilizuje i nie bedzie sie zima z latem przeplatac, to i nasza kondycja sie poprawi.anne21 pisze: ...w ogole nie mam na nic sily ostatnio..nie wiem co sie ze mna dzieje..nic mi sie nie chce..najchetniej caly dzien przespalabym albo na kanapie spedzila..ostatnio nawet nie chce mi sie na zakupy chodzic