widziałyście nowy CKM?

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
greta
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

widziałyście nowy CKM?

Post autor: greta » 22 lut 2005, 14:12

w nowym CKMie jest doda ja wiem że temat jej cycków był już wielokrotnie poruszany nawet na starym forum.w tym ckmie widać jak nic że to sylikony a nie natura dla mnie wciąż nie zrozumiały jest fakt że ona sie tego wypiera.powiedzcie dlaczego ludzie ktorych wygląd mozna porownać z przed kilku lat do teraz kłamią w żywe oczy przeciez to jest chore :?

Ewinia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Ewinia » 22 lut 2005, 15:37

oj Frida nieladnie takie pisemka przegladac :lol:
I will be perfect

Awatar użytkownika
greta
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: greta » 22 lut 2005, 15:52

jakbys zobaczyła co ja przegladam to byś dopiero uciekała ode mnie! :twisted: uwielbiam takie gazetki ale najbardziej polskie dziewczyny z nie ogolonymi nogami i pipami.można sie dowartościować(ha,ha)a tak serio to za głowe się łapie czy te klientki w domu luster nie maja i kto sie przy tym podnieca?

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 22 lut 2005, 16:12

widzialam te zdjeci... dla mnie po pierwsze jest to przegiecie a po drugie mnie osobiscie sie jej efekt nie podoba. sa ewidentnie sztuczne, maja brzydki ksztalt i wydaje mi sie, ze ona za mocno upierala sie przy rozmiarze zamiast sluchac rad lekarza... dla mnie jest to oszpecenie siebie samej...
ale zajrzyj na inna strone ckm- poszukaj zanety. mialam dzis spotkanie z fotografem, ktory mial okazje z nia wspolpracowac i mowil mi, ze jej decyzja o operacji byla najlepsza decyzja jej zycia. znal ja sprzed i robil zdjecia po. efekt jest super, piersi ma wspaniale, fotogeniczne a przez zabieg stala sie bardziej pewna siebie i jest lepsza we wspolpracy. takie piersi jak ona ma to ja rozumiem, ale dody? tego juz nie...
Próżność to mój ulubiony grzech...

Ewinia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Ewinia » 22 lut 2005, 16:36

tak kusicie ze chyba sama lookne do tej gazetki :twisted:
I will be perfect

Gosc4
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Gosc4 » 22 lut 2005, 17:37

Ja regularnie kupuję CKM i Playboya :twisted:

Awatar użytkownika
greta
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: greta » 22 lut 2005, 18:39

no to tak z innej beczki jak sie czyta wymiary jak np jest napisane115-63-90 to co jest pierwsze biust czy tyłek?kiedyś wiedziałam ale zapomniałam .teraz myśle że biust ale nie wiem dlatego pytam...

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 22 lut 2005, 19:34

Frida zawsze od góry w dół:biust/ talia /biodra
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 22 lut 2005, 19:37

Ewinka a co jest złego w czytaniu CKMi Playboya? to dwa najbardziej smaczne męskie pisma no i na poziomie. a co najważniesze z fajnymi kobitkami :lol: i żadna z nich nie ma rozwartego krocza......
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 22 lut 2005, 20:09

Oj, CKM i Playboy dzieli przepasc nie do pokonannia! Playboy gazeta na wysokim poziomie, smietanka felietonistow, natomiast CKM... tych gazet nie mozana porownywac!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”