Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 24 sie 2008, 22:22

Tesknie za Toruniem , a do Ciechocinka to kilka kilometrow . Fajnie by bylo sobie jakis masazyk tam zafundowac :-D
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 24 sie 2008, 22:47

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 24 sie 2008, 22:54

Kwiatuszku , ale tam ...kwiatkow :badgrin:

Nastepnym razem wybierz sie do mojego Torunia i wstaw fotki na pocieszenie mnie :cry:
To juz dwa lata :cry:
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 24 sie 2008, 23:09

Beatko przecież ja mieszkam w Toruniu, czy Ty mieszkałas w Toruniu a może studiowałaś na Uniwersytecie. Przed harmonijka tym wiesz budynkiem co mieści sie Wydział chyba polonistyki , miedzy Fosa Staromiejską a Placem Rapackiego jest piękna fontanna grajaca. Napewno Ci znajomi zapodali. Co prawda widziałam na TV Toruń ale podobno to wielka ozdoba Torunia. Toruń bardzo sie zmienia na korzyść. jak nie masz znajomych to Ci rożne nowości z Torunia mogę podesłać, ale napewno wiesz co sie dzieje.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 25 sie 2008, 10:56

Kwiatuszku ja mam ten program do zmniejszania zdjęć. Resize Pictures
Ja jestem strasznie tempa jak chodzi o kompa i jeżeli ja sobie radze z tymi zdjęciami to ty tez sobie poradzisz. Otwieram zdjęcie które chce zmniejszyć i mam tam opcje co chce z tym zdjeciem zrobić czyli np; drukuj,skanuj i jest też ten napis Resize Pictures . Klikam na ten napis i pojawia mi sie okienko z wymiarami zdjęcia jakie chce uzyskać. Zaznaczam najmniejsze 240x320 klikam OK i powstaje mi obok orginalnego zdjęcia jego zmniejszona kopia i tyle. Potem gdy chcesz je wstawiać na forum klikasz na to pomniejszone z napisem Resize Pictures [bo taki napis bedzie widniał obok pomniejszonej fotki i tyle]
Mówie ci ja nie umie sobie nic na kompie zrobić i jezeli ja pojełam jak mam te fotki wysyłac to pojmiesz to tez. Spróbuj tym programem i pytaj na forum to cie pomoge dalej.
Dziewczyny co do ezoteryki,to żeby sie tym zająć i w to zagłębić to trzeba to lubieć. Trzeba w sobie miec to coś co ciągnie cie do takich rzeczy. Mnie od dziecka interesowały wróżby duchy,poprzednie wcielenia itp. Dużo osób w to nie wierzy i dla tego każdy ma swoja drogę. Dzięki niektórym wykładom zmieniło sie na lepsze moje życie.
Nikt by mnie nie zaciągnął na kurs gotowania,albo pływania,czy pielęgnowania ogrodów,bo tego nienawidzę robić :roll: Każdy musi odnaleść coś co go pasjonuje,a mnie pasjonują takie nieziemskie rzeczy,a zaczęło sie 20 lat temu od akupresury i potem poszło dalej.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 25 sie 2008, 11:22

DZieki Sabrina. Wczoraj Ula mnie zmusiła i na skeypie ona i ja razem zmiejszałysmy. Pomijalam jeden element tzn. trzeba było zapisywać je w formacie jpg a zapisywały sie BPP i dlatego miały tyle KB. Ten program o ktorym piszesz juz też mialam kiedys i wstawialam zdjecia jak pisalam na gg, tylko o nim zapomialam. Musze sobie odswieżyc pamieć i na gg poprobować jak będę z kimś gadała. Ja już dużo umiem ale czasem mi czegos brakuje i stane w miejscu. Ja mam komputer dwa i poł roku dopiero a przedtem nawet myszka klikać nie umiałam. W domu na bieżąco nie ma mi kto podpowiedziec jedynie jak syn przyjedzie. Najwięcej nauczyła mnie Ula i Lianka ale do wielu spraw dochodze sama przez klikanie. Ty tyle co potrzebujesz to umiesz, wiec po Ci wieksza wiedza. Interesuj sie tym co lubisz. W końcu trzeba ten czas wykorzystac dla siebie, gdy dzieci sa juz wychowane.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 25 sie 2008, 11:26

Sabrina nie doceniasz naszego Kwiatuszka :-D Juz Kwiatek wie co robic :!: ze trzeba rozmiar bmp zmienic na jpg i kazde zdjecie wejdzie,to zdjecie z Ciechocinka jest tym co wstawic sie nie chcialo ...a juz wstawione :-D
Natomiast resize ktory uzywaz jest owszem poreczny ,ale zauwaz ze male fotki sie z niego wstawiaja jedynie
240x320 a mozna przeciez max 400x400. Co bardzo zwieksza atrakcyjnosc i wyrazistosc zdjecia hehe ,gdy cos na nim widac a nie tylko malutki znaczek pocztowy.

Kwiatka proze i opowiesci ja moge czytac bez przerwy, :-D tak barwnie i dokladnie wszytsko opisuje.
Kwiatuszek podziwiam ze nie wstydzilas sie drzec jak Ciebie okradali :badgrin: Ja zawsze mam jakies obiekcje zeby glosno krzyczec.

NIe tak dawno raz tylko mocno krzyknelam,ale serce naprawde mialam w gardle!
Lubie samotna drzemke na plazy ,leze sobie na wydmach schowana najczesciej bez stanika i czytam ,albo ukladam pasjansa w telefonie.
Ale zawsze mam lekkiego stracha,bo czasem na tych wydmach pelno rozniastych zboczkow lazi.
No wiec tak jakos wyluzowalam sie, poczulam bezpiecznie, polozylam na brzuchu twarza do morza i klikam w telefonie.
A tu mi nagle ktos przysiadl z tylu nad samym uchem i nie wiem czy mnie nawet za ramie nie dotknal,bo ja tak donosnie przerazliwie wrzasnelam,serce we mnie zatelepotalo.Facet, piorun go wie z jakimi intencjami,ale tez wygladal na na bardzo wystraszonego moim wydarciem.
Niby chcial sie mnie o droge spytac ktoredy wyjscie z plazy... :roll: Pogonilam go,skrzyczalam ze..ma tyle ludzi na plazy,do wyboru.To mnie przylazl straszyc.
Wiem ze nie powinnam chowac sie po wydmach, i boje sie lazacych tam facetow a pewnie i tak znow tam pojde ,bo tylko na wydmach jest naprawde spokoj, morze i mewy [smilie=happy.gif]

Awatar użytkownika
olka39
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: olka39 » 25 sie 2008, 11:34

Sabrina podrozami astralnymi tez sie interesujesz?
Dr Kasprzyk 6.08.2008 juz po :) i swiat stal sie piekniejszy :)
Mc Ghan 410 FX 410 gr

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 25 sie 2008, 13:09

beata-malgorzata pisze:Kwiatuszku , ale tam ...kwiatkow :badgrin:
No i stąd moj nick, bo kocham kwiaty. W zyciu mało dostawałam kwiatów. Kiedyś aby zrobić mężowi na złosć zamowiłam sobie przez poczte kwiatowa piekny bukiet, sama dla siebie. Siedzimy w domu ja czekam nie chce nigdzie wyjść bo wiem,że przyniosa kwiaty, mowie" a głowa mnie boli, położe się. No i dzwonek facet sie pyta czy to Pani....... czyli ja i mowi. Kwiatki dla pani z poczy. Ja oczywiście udaje głupią i mowie czy to nie pomyłka. On sprawdza jeszcze raz adres. Nie dla pani od nieznajomego. Starremu oczy kołem stanęły, ja udaję głupią. Nic nie wiem, ktoś mowię psikusa mi zrobił. Oj co to sie dzialo, chciał sie ze mna rozwodzić, nie chcial mi wierzyć,ąz musiałam pokazać mu kwitek zamowienia dopiero uwierzył. Podziałało na jakis czas i znowu nie dostaję żadnych kwiatow. Mówi mi, przecież jest tyle na dzialce a ja bede jeszcze kwiaciarnie dorabiał. Machnęłam reką, juz mi nie zależy. Ale to jest sposob na wkurwienie faceta, wierzcie mi, cha, cha. :badgrin:

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 25 sie 2008, 13:46

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 200%5D.JPGNo już mam ten program sabrina tylko mi to zmiejsza aż 320x200 zrobilam nad morzem takie ciekawe zdjecie mojemu pieskowi. Posluże sie tym zdjeciem,żeby przetestowac program, tylko to jest chyba jeszcze inna odmiana niż Twoja, przyslij mi linka do twojego to sprawdzę, czy to ten sam.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”